Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
>>>>>Wyobraź sobie stara ruro psychiczna, że mąż ma prawo mówić swojej żonie co ma robić ze swoim życiem bo małżeństwo to jedność. Ja swojej nawet nie muszę mówić, bo mja żona ma gdzieś takie śmieci jak twoj mąż . Twój mąż najwidoczniej też cię olał parszywa qrwo skoro czepiasz się cudzego i licz się forumowa dzifko ze słowami, bo moją żonę twój mąż qoorfiarz to na oczy nie widział.<<<<< Odwal się psychiczna qrwo od mojego męża. Pilnuj swojego padalca wiecznie nagrzanego i zarzyganego, bo ci znów wyrwie kudły z łba i nie będziesz przez pół roku z nory wyłazić.

Gość gość
kiełbasa wytrzeźwiej i weź leki od psychiatry :D

Gość gość
fjola patola znów się zechlała :D

Gość gość
Vjola pijana dopa sprzedana :D:D:D

Gość gość
Odwal się psychiczna qrwo od mojej żony i ode mnie. Pilnuj swojego padalca wiecznie nagrzanego i zarzyganego, bo ci znów wyrwie kudły z łba i nie będziesz przez pół roku z nory wyłazić.

Gość gość
dziś tłumoku ty mnie masz żony tylko korfe rozmemłaną, którą każdy miał :D

Gość gość
dziś tłumoku ty nie masz męża tylko qootasa syfiącego, który każdą miał

Gość gość
dziś no nie mam męża debilu, ale twoją wiejską korfe roochałem w krzakach za remizą. ma peezde jak wiadro :D:D:D za mną jeszcze kolejka się ustawiła i tak do rana ją dymali, a później twój syn się urodził. :D:D:D to było wtedy jak na zawał w szpitalu wylądowałeś :D:D:D

Gość gość
Vjola pijana dopa sprzedana :D

Gość gość
dziś a tobie kretynko znów się wszystko pomieszało, że już sama nie wiesz kim jesteś? zechlałaś się czy naćpałaś? uważaj, żebyś nie przedawkowała :)

Gość gość
dziś kaleko nie jąkaj się, już to pisałeś. ale wiesz co, jak ta twoja wiejska paszteciara tak stała wypięta za remizą to stękała i coś bełkotała, że teraz to ona wreszcie czuje, że ma coś konkretnego w dopie :D:D:D

Gość gość
dziś kaleko nie jąkaj się, już to pisałaś. ale wiesz co, jak ten twój wiejski qootas tak stał z wypięta dopą za remizą to stękał i coś bełkotał, że teraz to on wreszcie czuje, że ma coś konkretnego w dopie :)

Gość gość
dziś fajną masz żonę ułomku :D:D:D gdzieś ty ją dorwał? przecież to tylko pieprzyć się potrafi. nawet wody w czajniku nie umie zagotować, a w mikrofalówce frytki przypala :D:D:D

Gość gość
Ludzie! Nie macie innego zajęcia Xxxxxxxcxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość gość
dziś fajnego masz męża tłumoku :) gdzieś ty go dorwała? przecież on nawet pieprzyć się nie potrafi. nawet wody w czajniku nie umie zagotować, a w mikrofalówce frytki przypala :)

Gość gość
dziś Zacny mężu zawodowej prostytutki rodem z Koziej Wolki pokaż nam swojego pisklaka co ma 7 cm w zwodzie :D

Gość gość
Mężu zawodowej d***** ty faktycznie jesteś debil i nic w tym dziwnego, że tylko prostytutka za męża cię chciała, bo żadna normalna kobieta z takim baranem nie wytrzyma.

Gość gość
teraz dopiero zakuty łeb bezie myślał jak to przekręcić :D:D:D:D

Gość gość
dziś Zacna zono zawodowego qorfiarza rodem z Koziej Wolki pokaż nam swoją pizzde co ma 40 cm w szerokości :)

Gość gość
Łosiu przypiłuj wreszcie to poroże :D

Gość gość
40 cm szerokości to ma pi/z/da twojej żony. :D wiem, bo sam sprawdzałem i inni też potwierdzą :D:D:D dlatego tak jęczała, że wreszcie coś czuje, gdy ją tylu na raz dymało :D:D:D

Gość gość
Żono zawodowego roochacza ty faktycznie jesteś debilką i nic w tym dziwnego, że tylko dzivkarz za żonę cię chciał, bo żadnen normalny mężczyzna z taką oślicą nie wytrzyma.

Gość gość
ale masz spóźniony refleks flegmatyku :D

Gość gość
Lepiej być kochanką żonatego niż dziewczyną prawiczka!

Gość gość
7 cm długości to ma qotas twojego męża :) wiem, bo sam to widziałem i inni to potwierdzą :) dlatego tak jęczał, że wreszcie coś czuje, gdy go tylu na raz dymało :)

Gość gość
ja p*****le co za poziom a raczej jego brak! smutni, żałośni i sfrustrowani jesteście, weźcie coś na uspokojenie

Gość gość
Żałosny łosiu który żonaty mężczyzna co ma ładną i atrakcyjną żonę spojrzałby na twoja paszteciarę? To ta twoja wieśniara startuje do cudzych mężów z nadzieją, że ją któryś wyroocha, bo przecież na ciebie liczyć nie może. Ty nie masz bladego pojęcia tłumoku co to jest seks. A tobie żonka kity wciska, że to żonaci za nią latają, bo ty jesteś tak głupi, że uwierzysz we wszystko :D

Gość gość
Żałosna łosico która zameżna kobieta co ma madrego i atrakcyjnego męża spojrzałaby na twojego syfiarza? To ten twoj wiesniak startuje do cudzych żon z nadzieją, że mu ktoras da sie wyroochać, bo przecież na ciebie liczyć nie może. Ty nie masz bladego pojęcia tłumoku co to jest seks. A tobie mąż kity wciska, że to mężatki za nim latają, bo ty jesteś tak głupia, że uwierzysz we wszystko

Gość gośćabc
Cały ten topik to farsa, autorka zmieniła front i teraz jedzie po żonach i mężach pomijając już jego poziom to wynikła kłótnia nad wyższością zdradzającego męża nad zdradzanym i wyższością zdradzającej żony nad zdradzaną, tak czy inaczej wychodzi z tego ,że mężowie i żony to jedno wielkie dno pomijając te normalne małżeństwa bez patologi a kochanki i kochankowie maja ubaw ze żrących się miedzy sobą ludzi zamężnych. Żenada :/