Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie dadzą mi pozyczkę ze świeżą umową o pracę?

Polecane posty

Gość gość

np. podpiszę umowę dzisiaj lub jutro rano i czy dadzą mi pozyczkę ? Gdzie dzwonic większosc banków wymaga np. 3 miesięcy przepracowanych lub l\umowy na minimum rok.

Gość gość
zalezy jak wysoką bys chciała pozyczke, brałam juz niejedną wiec obskoczyłam w swoim czasie wszystkie banki i chwilówki :D

Gość gość
Kredyt mieszkaniowy na pół miliona.

Gość gość
mieszkaniowego ze świeżą umową i bez innych dochodów nigdzie nie dostaniesz

Gość gość
nie wiedzialam ze w polsce nadal takie socjalistyczne myslenie tyle lat od komuny przecie minelo 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
nie .. zwykla, taka 5 000 lub 20 000

Gość gość
ok 5000 dostaniesz w Santanderze (dają często na tzw oświadczenie, podajesz dane pracodawcy i od razu wypłata w kasie, ale to raczej drogi bank, mi zaoferowali do 10 tys bez zaświadczeń a bylam nową klientką) łatwo dostac kredyt w Eurobanku, czeka sie 1 dzien na decyzje bo dzwonia do pracodawcy, koszty kredytu rozne, jesli jestes młoda, to twoja 1 praca, brak historii = wieksze oprocentowanie , BNP Paribas tona papierów, długie oczekiwanie, Alior nie polecam, wstępna decyzja wg systemu pozytywna a jak zlozysz wniosek właściwy to odmowa ale mozna sprobowac jak nie zalezy ci na czasie, akceptują wiele zródel dochodu jak Santander i Eurobank. Te duze banki jak PKO, Pekao, WBK raczej niechętnie dają kredyty ze świeżą umową.

Gość gość
nie wiedzialam ze w polsce nadal takie socjalistyczne myslenie tyle lat od komuny przecie minelo 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4