Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Centrum Pansofia Banino OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Hej. Co sądzicie o tym centrum? Faktycznie pomagają? Moja córcia ma problem z mówieniem, w sumie mało co mówi... Szukam dobrego specjalisty.

Gość gość
Diagnozy i terapie prowadzi pani Monika bardzo miła i wyksztalcona kobieta. Najlepsza jaka spotkalem w zawodzie, dzieci ja kochaja i nie moga doczekac sie kolejnej wizyty, ma bardzo duza wiedze ktora przeklada sie na wyniki terapii. Gwarantuje ci ze po konsultacji zostaniesz u niej na terapii. Bardzo polecam

Gość gość
ja również jestem bardzo zadowolona, moje dziecko chodziło na zajęcia i już nie mówi "l" , tylko prawidłowo " r" i dla mnie jest to niebywały sukces

Gość gość
to centrum teraz znajduje się w Gdyni :) chodzimy z dzieckiem i efekty są faktycznie wcześniej wydawałam niepotrzebnie pieniądze u pozornych specjalistów

Gość gość
tak, teraz zmienili lokalizację ;) córka chodzi na zajęcia - jest coraz lepiej! postępy są !!!

Gość gość
a w Gdynii to gdzie dokładnie znajduje się to centrum?

Gość gość
ul.Chwaszczyńska 72

Gość gość
ta pani jest niesamowicie pomocna, wg mnie daje nadzieję i sprawia, że można dojść do niesamowitych efektów naprawdę szybko

Gość gość
moje dziecko miało problemy z czytaniem i pisaniem, dlatego któryś z lekarzy polecił nam to centrum strzał w 10! już po kilku spotkaniach zobaczyć można było ewidentne efekty

Gość gość
proszę mi powiedzieć ile kosztuje wizyta w tym centrum i jak długo trwa???

Gość gość
sama diagnoza z indywidualnym planem terapii kosztuje 100 zł, :) reszty nie wiem, na razie jesteśmy po pierwszej wizycie mam nadzieję, że ta terapia przyniesie wymierne efekty i że będę zadowolona

Gość gość
z tego co zauważyłam to najważniejsze są regularne konsultacje z logopedą, zalecone ćwiczenia oraz codzienna dbałość o kształtowanie tej umiejętności jestem zadowolona z efektów, kilka wizyt za nami polecam

Gość gość
bardzo dobre centrum logopedyczne, jedyne sensowne i tak profesjonalne chyba w woj. pomorskim z tego co kojarzę moi znajomi bardzo sobie chwalą pani Monika podobno potrafi naprawdę z każdych problemów dziecko wyciągnąć ja jeszcze nie zapisałam synka, ale mam zamiar, bo niepokoi mnie to jak wymawia "R"...