Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
naiwna noxa i tak sie z nia spotka

Dobre :- D ktoś miIczegos strasznie musi zawiscic, skoro mnie tak nienawidzisz, to czego marnujesz niedzielny poranek na wypracowania o mnie ? :-)

Gość gość
Mameja nie n*******laj z orendza,bo cie k***iszcze widac.:D

Gość gość
Noxelia się zabijała jako nieśmiertelny wampir? A potem chciała obsikać jakiegoś ojca Adriana, bo chciała mu dać kaczpy, a on powiedział, że jest chora i ona obsikała wszystkich w mieszkaniu? W sumie to lepiej, że Wit ją trzyma w takim odizolowaniu i leje, niż by komuś miała psiknąć gazem. Jako kulawa i otyła nie dogoni nawet nikogo z tym gazem.

Gość gość
Noxelia to świr nadający się do ubezwłasnowolnienia i zamknięcia w psychiatryku

Gość gość
mameja zaloguj sie

Gość gość
Mameja tera w domku w górach pociera sobie skórkę na ciapie pod foto noxelii ❤️

Gość gość
Ona nie żyje!! Zabiła się przez gorzkie słowa noxelii i kciukiem!! Jesteście winne jej śmierci,!!

Gość gość
Jak kciuk nie ma to wszedzie ja widzicie a jak Ey was olala to teraz widzicie wszedzie ja co za idiotki tu siedza haha a kciukiem tez od siodmej rano juz odpisuje bosze co za beka haha

Gość gość
klguifyuifgjkgd 2011.02.27 ale ty jestes glupia, skoro juz tak o sobie piszesz chetnie to dlaczego nie napiszesz tego ze: 1-masz nerwice natrectw 2-masz fobie 3-twoj pokoj wyglada jakby nalezal do 16latki, styl ubioru zreszta tez 4-gdziekolwiek idziesz na impreze to pierwsze pytasz czy bedzie mial cie kto odprowadzic bo sama sie boisz isc po ciemku wampirzyco smiech.gif 5-jak raz cie nie odprowadzilem pod sam dom tylko do autobusu to mialam telefon od twojej matki ze jak moglem cie nie odprowadzic do drzwi i co ty nie przeszlas w zyciu i musialem tego wysluchiwac z godzine 6-wpadasz w histerie z byle powodu 7-czesto sie trzesiesiesz nie wiadomo dlaczego i nie mozesz przestac smiech.gif 8-nasladujesz styl piosenkarki bo sama nic bys nie wymyslila 9-wcale nie wygladasz jak mroczna i nigdy nie wygladalas, no moze z dwa razy cie w glanach widzialem a ubierasz sie glownie w new yorker, house wiec raczej malo mrocznie jak na wampira smiech.gif 10-raz wyszlas z imprezy z rykiem tylko dlatego ze dziewczyna ktorej nie lubisz byla chudsza od ciebie smiech.gif nawet czesc nikomu nie powiedziala totalnie bez kultury rzucila d**a z takiego powodu smiech.gif 11-jak tylko poznasz jakiegos kolesia to mu uslugujesz nadskakujesz i wozisz slodycze zeby tylko ukryc to jaka jestes i zeby czasem sie twoje wybryki nie wydaly 12-wiekszosc twoich kolezanek to takie tlenione zdzirki jak ty i oczywiscie musialas od nich zgapic i tez byc blondi smiech.gif jechac dalej czy masz dosc? smiech.gif i tak wiem ze teraz sie poryczysz i walniesz smsa ze wlasnie nie chce ci sie zyc przeze mnie standart smiech.gif rob z siebie dalej idiotke na forum mozesz sciemniac ale kto musi ten wie jak jest droga "Anużko" smiech.gif

przecież ja żyje, ten smród to nie od zwłok tylko to odór dupny z mojej wczorajszej jajecznicy przyprawionej żalem i smutkiem po odejściu mojej psiapsi nox :(

Gość gość
Stary cytat z noxelii:2011.02.26 Ale jak się nie patrzeć, skoro siedziała na fotelu przy przejściu? A wokół pełno stolików z innymi ludźmi? A jak ktoś lubi srać publicznie, to tez może tyłek wystawiać? Nie. Trzeba się szanować i być kobietą na poziomie i zawsze znajdzie się jakiś sposób, jakieś wyjście by się nie ośmieszać. A potem faceci będą nas postrzegać jak takie krowy i szukać kochanek na poziomie pechowiec.gif

Gość gość
dziś to podszyw, nikt tu się nie nabierze :o wszyscy wiemy że to nie tylko gazy ale też grubsza purtanina :classic_cool:

Gość gość
Sory że tak się wcinam, ale gdzie właściwie jest nasz forumowy pedałek IN?

Gość gość
In nasadza sie zapewne na jakąs wielką soczystą knagę, pisal ze wpadł w wir spotkań z gejowiznami takimi jak on.

Gość gość
Na uczuciowym n*******la,z jakimis dwiema c****ami,co mysla ze go ulecza :D,Jedna ma nick niebiesko-niebieska chyba,a druga p*****lnieta srebroszara czy jakos tak:D

Gość gość
Z tego wynika, ze Noxa byla normalna dziewcyzna tylko lubila dawac duipy. Teraz jej odpierolilo, moze Rusek ja zastrasza, ze boi sie wyjsc z domu itp.

Gość gość
ej ludzie...tio moze prawde witobabon pisal,ze ona sama sie potrafi np paskiem napierdalac i obijac o sciany,a pozniej p******i ze to ktos?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
gość dziś - Nie ma go od kilku tygodni, ostatni post 2 tyg. temu.

Gość gość
nie jestem wrozka,albo poznal kogos,albo olal forum,albo chory,albo nie zyje,albo inny nick sobie zrobil innych opcji nie ma 🖐️

Gość gość
gość dziś Z tego wynika, ze Noxa byla normalna dziewcyzna tylko lubila dawac duipy. Teraz jej odpierolilo, moze Rusek ja zastrasza, ze boi sie wyjsc z domu itp. x Nigdy nie była normalna. Ten stary temat, który ktoś tutaj cytował, jednoznacznie pokazuje, jak była infantylna, zaburzona i nieszczęśliwa 6 lat temu. Właściwie tam jest wszystko o niej. To jest jakby geneza jej historii na forum. Można z tego wyczytać, że rodzina, po prostu odpuściła, po iluś akcjach. Oni chyba postawili na niej krzyżyk.

Gość gość
Ale pracowala normalnie, wychodzila SAMA z domu, na ikmprezy, jezdzila komunikacja itp[.

Gość gość
gość dziś Ale pracowala normalnie, wychodzila SAMA z domu, na ikmprezy, jezdzila komunikacja itp[. x Poczytałem trochę tamten temat i przypomniało mi się, że wtedy, też go czytałem. Po prostu choroba postępuje. Wówczas, było wyraźnie widać, że dziewczyna jest zaburzona. Ta mitomania (wampiryzm, miłość do kolejnych typów, którzy ją wykorzystywali - ten koleś, który wysypał jej nagie zdjęcia, to kawał uja - teraz jest Wit, którego też się uczepiła), lęki (są tam opisy jej zachowań, a co teraz to wiemy), zmienność nastrojów, drastycznie niska samoocena, totalne uzależnianie siebie, swojej opinii o sobie, od relacji z mężczyzną... I tak dalej i dalej. Pamiętam jak to czytałem i na początku, też myślałem, że to jest jakieś prowo/projekt. Ona naprawdę nie jest w stanie żyć samodzielnie.

Gość gość
Pracowałam w Teatrze Animacji razem z W. - od kwietnia nie pracuje więc chciałabym naświetlić sytuację. Wit NIGDY nie był z Anką, nocował tam to prawda, ale mówił nam że nie ma nikogo i imprezował z różnymi dziewczynami. Wszyscy dostawaliśmy maile z linkami do tego forum, W zawsze zaprzeczał że jest z nią. Nie wiem jak to sie dalej skonczylo ale w pracy zablokowali nam dostep do tego portalu. Od 1 kwietnia juz pracuje gdzie indziej, ale chyba trzeba by napisać wprost że ta dziewczyna uroiła sobie ten związek.

Gość gość
Ona może wychodzić sama, może pracować, także teraz. Jej potrzeba leków, regularnie stosowanych, które ustabilizują jej nastroje i terapii. Ona tych leków nie chce, bo wtedy czuje się wygaszona. Już były o tym gadki. Terapia też odpada, bo jej niepotrzebna, bo zdrowa i tak w kółko. Ona chce czuć adrenalinę. Na takiej kurfie, nie jest w stanie żyć bez ładowania się w kłopoty, bo się nie kontroluje. Anka idzie na łatwiznę. Łatwiej jej uwiesić się mężczyzny, choćby chama, niż walczyć ze swoimi słabościami (przecież ona jest zdrowa, lub już taka jest i koniec) każdego dnia. Wbrew temu co tutaj hejterstwo pisze, ona nie jest taka ostatnia. Jest nad czym pracować, ale trzeba mieć minimum chęci. Cześć

Gość gość
gość dziś Pracowałam w Teatrze Animacji razem z W. x Nie wiem, na ile to co piszesz jest wiarygodne. Podchodzę z dystansem, ale nie neguję. Zakładam, że ona ma z nim kontakt, ale na jego warunkach. Nie sądzę, aby wszystko było urojone. Na razie

Gość gość
Teraz też potrafi bo nie raz się tym chwali, tylko rusek są trochę przymknął w chacie, ale ja utrzymuję, że jego już tam nie ma na stałe, bo niby jakim cudem jechałaby do kciukiem pociągiem i ją przywoziła? Serio wierzycie w to, że gdyby płastuga tam siedział, to pozwoliłby jej sprowadzać na chlanie maryśkę? Która pewnie nie jechałaby tam na jedną godzinę... Jeśli już z tą całą izą robił jej problemy że piją piwo na kanapie kiedy on chce odpocząć??

Gość gość
gość dziś xx Może się wypiera bo mu wstyd po prostu przyznawać się do niej. Wątpię aby wszystko było kłamstwem, bo na pewno byli razem, o czym świadczy relacja niejakiej Kciukiem, która przecież Nox odwiedzała. Całkiem możliwe, że teraz związek bardziej się poluzował, i opiera się tylko i wyłącznie na seksie, biorąc pod uwagę jego conocne odwiedziny u Nox.