Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Żabokawiarnia, prosimy o niewnoszenie błota na butach

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś on se latal i pierdzielil trzy po trzy ale kim byli ci ludzie co mu podawali informacje? ifka musiala kus niezle nabruzdzic w przeszlosci. X Blablabla Wywleczono sprawe TERAZ wiec wywlokl ktos kogo Ifka wkurzyla TERAZ tepa szmato Skoncz pisac na swoja obrone bo i tak wiemy ze to ty! XX przestan sie powtarzac. nie jestem gosciem k a gosc k to zwykla prowokatowka ktora prawdopodobnie gowno wie. tu byly cytowane dawne topiki z konkretnymi nickami.

Gość gość
jestem chory, wszędzie widzę gościa k :D:D:D:D

Poki co nie mam syna, ani corki. Ale moge dac w prezencie kasztana i szyszkę dla Twojego murzynkaoczko.gif x Idź do Patrycji i odwiedź wkońcu swojego syna

Gość gość
Co robi nasz Poofy?

Gość gość
Maciek B dziś Ktos reflektuje na kurczaczka z niedzielnego rosełka? facebook.com/wyspapelnacudow x jesli kurczaczek był z hodowli wolnego wybiegu czyli nie jadł tych obrzydliwych pasz i nie był szprycowany lekami, to można takiego zjeść :)

Gość gość
ojej, jestem straszliwym gnojem, nie mogę znieść własnego smrodu, kto mnie wywiezie?:o

Ale moge dac w prezencie kasztana i szyszkę dla Twojego murzynkaoczko.gif x Rozumiem,że Patrycja będąc z tobą z murzynem w tango poszła stąd twoje wpieranie innym murzyńskich dzieci :D Ale dziecko czarne nie jest, więc jest twoje ,czemu go nie odwiedzasz?

Gość gość
puffy, zrelaksuj się, bo znowu puści ci zwieracz i nasrasz pod siebie

Gość gośćśmieszekkk
orientuje sie ktos jak wygląda kwestia budżetu gminy? ile im skapuje z podatków np? > z pitu 39%, kiedys bylo chyba 26 z citu ok. 6% plus inne podatki. btw>wszyscy jesteście siebie warci pomarańczowe szambo na przemian raz jedni raz drudzy i każda grupa zbulwersowana jak tak można już rozumiem dlaczego wszedzie za sobą łazicie bo jesteście wszyscy TACY SAMI, poziom g****a, ale jedna dama większa od drugiej :D

Gość gość
Maciora zmienia temat na zarcie gdy mu wygodnie a stonka sie schowala ze wstydu w pomaranczowe wdzianko

Gość gość
Nieudolne tłumaczenie się gąski jest już naprawdę żałosne, nikt poza gosc k nie będzie jej bronił, może tylko jej kumpela stara panna capucino

Gość gość
Czy gotowałeś ten rosół wg przepisu, który podawałam Ci jakis czas temu?

Gość gość
co jest, poofy-puff?

Gość gość
To kto w końcu ma dziecko, Maciek czy Pavlo?

Gość gość
Wiedzieliscie ze USA lezy w Szczecinie? Gosc k zalozyla tam enklawe USA i trudni sie prostytucja przyjmujac w mieszkaniu za ktore placi jej opozniony sponsor :D:D:D

Gość gość
Zaraz sie okaze ze nikt Ifki nie gnebil a Maciej byl tam tylko przypadkiem

Gość gość
Czuć smród niedouczonych gąsek wyrzuconych z uczelni... Zazdroszczacych tym z dobrą pracą

Gość gość
i tan stary chooy wiatrak tapla sie w tym szambie, a taki yntelygentny coz, jak widac gnoj z butow nie wylazl

Gość gość
gość dziś To kto w końcu ma dziecko, Maciek czy Pavlo? x x Gosc k zaciazyla ale jeszcze nie wiem czy z Maciorem czy ze sponsorem

Gość gość
Ta k****a niszczyla Ole, Fiku Miku, nawet swoja kolezanke Capuccino podgryzala, zasluzyla na utopienie w kafeteryjnym szambeczku

Gość gość
Ta pipke stonke wywalili z uczelni? Nie mogla obciagnac wykladowcom? :D

Gość gość
gość dziś Ta pipke stonke wywalili z uczelni? Nie mogla o******** wykladowcom? smiech.gif X Już ustalono ze słabo ssie :(

Gość gość
gość dziś i tan stary chooy wiatrak tapla sie w tym szambie, a taki yntelygentny coz, jak widac gnoj z butow nie wylazl X Takie szambo jak zrobilas Iftar my teraz zrobimy tobie gowniana damo szambiaro

@Pavlo: z tego co sie orientuje, to corka Patrycji, podobnie jak jej ojciec sa bialioczko.gif x Toć to piszę, żeś ty ojcem , a nie murzyn z którym cię zdradzała

Ja poki co nie jestem niczym ojcem. Moze kiedys. x I znów kłamiesz :) Odwiedź swoje dziecko wkońcu,niech pierwszy raz tatę na oczy zobaczy

Gość gość
gość dziś i tan stary chooy wiatrak tapla sie w tym szambie, a taki yntelygentny coz, jak widac gnoj z butow nie wylazl :D no tak wiatraczek pavelko z topiczku njunji robi popisy:D

Gość gość
banda idiotow i paranoikow:o a wlasciwie dwie bandy