Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POTRZEBUJE POMOCY!!! mąż czy kochanek

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Mam 28 lat, meza i dwoje dzieci. A od 1,5 kochanka. Mozecie mnie oceniac I krytykowac jednak jakkolwiek mnie ocenicie- sprobujcie prosze zrozumiec. Jestem z mezem 4 lata po slubie, razem 8 lat. Byl moim pierwszym facetem na powaznie. Odkad pamietam pracowal za granica.1,5 miesiaca w pracy i tydzien w domu. Tak wygladal nasz zwiazek- na odleglosc. Bylam glupia mloda ze sie na to godzilam. Potem slub i dzieci w wieku 4 i 2 lata. Jednak ani razu nie zabral mnie do siebie bym go mogla odwiedzic, zwiedzic. Mowil i mowi "drzewa do lasu sie nie wozi". Wiem jednak ze jest mi wierny. Od jakiegos czasu zaczely sie klotnie o byle glupote ale zawsze jakos dochodzilismy do porozumienia ( problemy zamiatane pod dywan). Aktualnie jestesmy w trakcie budowy domu. 1,5 roku temu weszlam na czat- od zawsze wchodzilam rozmawialam z innymi ludzmi ale nigdy sie nie spotykalam na zywo. Poznalam tam 5 lat starszego Marka. Tak jak ja szukal rady jak polepszyc zycie w malzenstwie. Zaczely sie rozmowy calymi nocami o zyciu o wszystkim. Gg, skype, wymiana telefonow. Bylismy najlepszymi przyjaciolmi jakich kiedykolwiek mielismy. Po czasie przyszlo uczucie i po roku wirtualnej znajomosc****erwsze spotkanie. Spotykamy sie do dzis. On mnie kocha. Wlasnie odszedl od zony z ktora ma 2 letnia corke). Mowi ze to dla mnie. A ja niewiem co robic. Tez go kocham ale nie usmiecha mi sie rezygnowac z tego wszystkiego co tu mam. Mam dzieci,budowe domu i zycie na poziomie. Meza nie kocham. Powiedzcie co mam robic bo juz niewiem.

Gość gość
widzisz jesteś sprzedajna baba jak kazda ,zycie na poziomie "meza nie kochasz kochanek az rozstal się z zona,ale ty kase widzisz i tak i tak,nie doradzę ci bo nie jesteś warta porady

Gość chce szczescia
odejdz co ci po domie w ktorym nie ma,milosci? dzieci,jak dorosna i sie zakochaja kiedys ci,wybacza ze zabralas im tate choc,w sumie nigdy go nie mialy tak,naprawde, jesli kochanek,cie zapewnia i czujesz jego milosc zaryzykuj!powodzenia.

Gość gość
Na ogol jestem oburzona prostackim przyrownywaniem kobiet do dziwek, ale tym razem to trafne. Kochanek dla ciebie rozstal sie z zona zgodnie ze swoimi uczuciami a ty -- ty bedziesz z mezem ktorego nie kochasz, dla kasy jak to miedzy wierszami mowisz. Czym sie roznisz od prostytutki, wyjasnij?

Gość chce szczescia
wydaje mi sie.ze.autorka jest uzalezniona finansowo od meza bo przeciez.ona wychowuje dzieci z tad.ma dylemat

Gość gość
Autorka myśli dolną głową czyli piz.ą

Gość gość
A ja Cie rozumiem. Co prawda my dzieci nie mamy ani nie jestem uzależniona finansowo, mamy dwa mieszkania wiec w razie czego logistyczne rozstać się nie byłoby trudno. Ale nie jestem pewna rozwodu i odejścia do kochanka bo boje się ze mam jakiś problem ze sobą, odejdę od męża raniąc go przy tym, zwiaze się z kochankiem a za 8 lat zatocze to samo kolo? Albo że z kochankiem nie będzie lepiej? Ze coś sobie wyobrażam. Ech... i tak tkwie w tym.

Gość gość
Mowilam mezowi ze chce odejsc to powiedzial ze moge isc ale on mi zabierze dzieci. A ich za nic nie chce stracic.

Gość gość
spadaj

Gość gość
Autorko Ty masz po prostu za dobrze.Kasa jest,nie pracujesz i szukasz sama nie wiesz czego lub kogo.

Gość gość
Ci.pa tobą rzadzi a nie rozum z głowy

Gość gość
Kieruj się sercem:)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona