Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Idolka noxy

N jak noxa

Polecane posty

ja pod koniec ciazy mialam 79, teraz 64 - niby nie jest zle, bo przez 3 tygodnie zrzucilam kolejne 3 kg i w sumie codziennie mam mniej, ale ja nie cwicze za duzo. Kilka minut jade z cwiczeniami na brzuch + ok godziny hulahop. Wiecej mi sie nie chce ;) Chce miec 58

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ze mnie tez, choc staram sie ograniczac slodycze do 2 slodkosci dziennie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Analwala czyli ejamameja ma parcie na kafe

Udost臋pnij ten post

ja sie nie nadaje na diety. Mialam nadzieje, ze kg same spadna no i sie troche pomylilam :D

Udost臋pnij ten post

ja sobie robie frytki ale ze slodkiego ziemniaka z piekarnika z bazylia i oliwa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pojawia sie znikad na temacie noxy ale jest wtajemniczona, bardzo chce jej dosrac i wrzuca jakies foty chudych lasek z neta, wyzywa noxe i kciukiem od loszek. Kto inny czujw sie taki pokrzywdzony po tym jak noxa sie na jej pomoc wyeba艂a i jednoczesnie hejtuje kciukiem?? ;) reszta sie nie piertoli w zakladanie kont tylko wali z go艣cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikomu sie nie chce a tu nagle takie zaangazowanie niby nowej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od stycznia udzuela sie na kafe i juz taka obeznana w tematach noxy Musi jej pojecha膰 a jak kto艣 pokazuje, ze robi z siebie kretynke to jest hejt, 偶e to noxa z orange. Noxe pod pomara艅cz膮 kazdy wyczuje po dwoch postach. Nowa zalogowana i juz taka okre艣lona na froncie anty kciuk i nix

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem na 100 ale brzmi jak skrzywdzona mameja :D A hejty o grubasach i wstawianie fot swojego ty艂ka jest 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e i si臋 nie znam na chi艅skiej modzie, 艣mieci nie kupuj臋 ,ale gaci 5 xl nie kupuje i nie wciskam ,偶e jestem szczup艂a/Tez z bawe艂ny majtasy , czyli si臋 nie rozci膮gn膮.Majty m贸wi膮 za siebie , a wy sobie wmawiajcie ,偶e noxelka jest drobna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe, Noxelia mo偶e teraz pokazywa膰 艂i艂臋 i jednocze艣nie j膮 zakrywa膰, bo ma zas艂on臋 t艂uszczow膮 prosto na dziurce :P Niewa偶ne - najbardziej 艣mieszy mnie ten kto艣, kto robi te por贸wnania fotek Konefa艂, Kciukiem i Noxy, wzi膮艂 jedn膮, wzgl臋dnie najkorzystniejsz膮 fot臋 Sylwki Konefa艂ki i ca艂y czas montuje do niej wybitnie niekorzystne uj臋cia Nox i Kciukiem, pr贸buj膮c nam wm贸wi膰, 偶e Konefa艂 przy nich jest pi臋kna :D. Gdyby Konewka nie by艂a upo艣ledzona, to bym nawet pomy艣la艂, 偶e to ona sama, a je偶eli dobrze umalowana prezentuje si臋 lepiej od dw贸ch czo艂owych gwiazd tych temat贸w to jeszcze nie znaczy, 偶e jest nie wiadomo jaka pi臋kna :D. To jest ta sama liga, co roztyta Noxelia i bojanowska dama, gdyby si臋 tak rozty艂a, jak Nox, to dopiero by艂oby monstrum z tak膮 twarz膮 i tym upo艣ledzeniem na niej wypisanym :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mameja si臋 pojawi艂a to scatrina ,klopselka i sylwka znikn臋艂y :D Klopselia grozi艂a mameji piachem to pokaza艂a 偶e je piach dup膮 i sromem :D A klopselia tymczasem ? Szykuje ry偶 stolcowy na parze dla witolotka chocia偶 i tak za tydzie艅 zapowie si臋 na seks o ile wcze艣niejszymi nie wyl膮duje na su

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kciukiem toksyna na ka偶dym kroku dogaduje noxie ale przecie偶 jest okej bo 偶yczenia wys艂a艂a oho brak s艂贸w na t臋 loch臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noxa potrafi by膰 denerwuj膮ca ale moim zdaniem nie zas艂u偶y艂a na tak膮 nagonk臋, nie ona pierwsza uty艂a z wiekiem nie ostatnia a pisanie o zas艂onach t艂uszczowych i tym podobnych niesmacznych rzeczach 艣wiadczy o zakompleksieniu autor贸w tych偶e post贸w :o ja mam zrzuty noxy z su i wcale nie jest taka oty艂a jak j膮 przedstawiacie w pe艂nych jadu wpisach i nawet przyznam jej racje, 偶e bardzo 艂atwo zrobi膰 komu艣 niekorzystny zrzut na kamerce. nogi do艣膰 szczup艂e do tego w kt贸rym miejscu ona niby ma 140 w pasie ? niemo偶liwe https://zapodaj.net/52b724ffd3752.jpg.html

Udost臋pnij ten post