Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezpieczny wyjazd z dziećmi do Chorwacji

Polecane posty

Gość gość

Jestem typem perfekcyjnej mamy i zawsze staram się jak najdokładniej przygotowac do wyjazdu z maluchami :) Spędzimy 3 tygodnie w Chrwacji i zastanawiam sie jak się najlepiej przygotować. Niby UE, ale myślę że warto pomysleć o jakichś szczepionkach. Jakie macie typy?

Gość gość
aż mnie zaciekawiło co będziesz reklamować... dlatego daję 6/10

Gość gość
Bylismy w Chorwacji juz 5 razy. 2 razy z dzieckiem, pierwszy raz jak mial 2 latka. Niepotrzebne sa Ci zadne szczepienia.. to nie Afryka, sluzba zdrowia, osrodki, apteki i sklepy spozywcze takie jak w Polsce. Jakby dzialo sie naprawde cos powaznego to nie koniec swiata, mozna wrocic w ciagu 8-10 godzin. Nie wiem skad jestes, ja mam stosunkowo blisko - Kraków. Co do miejsca - polecam Ci plaze piaskowa, tam sa prawie same kamieniste. W sumie wybrany rejon jest najwazniejszy My na wczasy z dzieckiem wybralismy Baske na wyspie Krk - tam jest dluga piaszczysta plaza i lagodne zejscie do morza. Bylo super.

Gość gość
Wyrob sobie karte ekuz i milego pobytu.

Gość gość
gość 12:46 już udzielił wyczerpującą odpowiedź,my też byliśmy już 5 razy w Chorwacji z czwórką dzieci:)to nasz ulubiony kraj.my mieszkamy niedaleko Bielska Białej także cenimy sobie ,że nie ma daleko tak jak pisał gość z Krakowa jest ciepło woda czysta i ciepła.Moje najmłodsze dziecko dwa lata temu miało 6 miesięcy jak byliśmy,rok temu miało 1,5 roczku.nigdy na nic się nie szczepiliśmy bo to "nie Afryka".Jeśli ma Pani jakieś pytania chętnie odpisze pozdrawiam

Gość gość
W jaki wieku Pani ma te swoje maluchy?