Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panny z dziećmi i rozwódki zostawcie w spokoju kawalerów!

Polecane posty

Gość gość
le ona jako kobieta po przejściach i matka powinna mieć więcej oleju w głowie. x Ty wyzywasz obce nieznane Ci kobiety od głupich, bez oleju w głowie autorko.

Gość gość
Ciekawe co by autorka spiewala jakby ja maz zostawil z dzieckiem ? Juz widze jak rezygnuje z super faceta ,ktory ja by na rekach nosil i kochal tylko dlatego ,ze jest kawalerem.Hahaha

Gość gość
Kurcze taka jesteś dobra i masz wspaniałe serce a plujesz jadem na prawo i lewo, w pierwszym poście pojechałaś jak jakaś kibolka, masakra p.s to nie ja z Toba dyskutuje i uważam że każdy ma prawo do szczęścia x Bo empatycznym i miłym można być dla kogoś kto sam taki jest. Dostajesz to co dajesz. Proste jak budowa cepa. Jeżeli mnie ktoś uraża swoją wypowiedzią nie pozostanę dłużna takiej osobie. Dla mnie to jest zimna su/ka nic więcej. x to nie nazywaj się dobrym człowiekiem bo dobry, wykształcony człowiek potrafi odeprzeć atak w sposób kulturalny bez wyzwisk tak że w pięty pójdzie, to jest tzw. inteligencja a Ty zachowałaś się jak zwykła chamka

Gość gość
Ty autorko pretensje to miej do tych kawalerów że wolnej nie poderwą tylko biorą towar z drugiej ręki. To ci faceci są dziwni i coś z nimi nie tak. Najwidoczniej są to takie typy których trzeba poprowadzić w życiu bo sami nie przejmują inicjatywy

Gość gość
11:49 Do chama mam się odnosić kulturalnie? Przecież nie zrozumie :D

Gość gość
Każdemu może się dźwignąć ciśnienie. Dziewczyna przeszła swoje w życiu i wcale się nie dziwię, że reaguje nerwowo kiedy ktoś robi z niej nie wiadomo kogo. To jak napiętnowane są takie kobiety jest straszne, szkoda tylko że nikt nawet nie pyta o historię tego samotnego macierzyństwa. Z góry przekreślane są takie kobiety. Zaś facet samotnie wychowujący dziecko to bohater, co za paradoks :o

Gość gość
Kurcze skąd tyle agresji i braku kultury? wiadomo że niczyje gadanie nie ma wpływu na takie sytuacje, jak można tak pisać? Pozwólmy że dorośli ludzie sami zadecydują z kim wiążą przyszłość a to nie nasza sprawa, bo kim jesteśmy by to oceniać. Oczywiście że łatwiej stworzyć związek z podobnym bagażem doświadczeń, ale czasami ludzie mają odwagę spróbować trudniejszej opcji, ja nie byłabym tak odważna, choćby dlatego że tamta osoba już zawsze będzie miała życie przede mną z kimś innym, często formalnie. Ale nigdy nie przyszło mi oceniać rozwódek z kawalerami i panien z rozwodnikami, bo nie widzę sensu? A teks typu że fajne dziewczyny nie mogą nikogo znaleźć, świadczy chyba o tym że widocznie nie są takie fajne, a tak poważnie to każdy ma gdzieś drugą połówkę i nie zmienimy tego:-) dla jasności jestem mężatką, więc w temacie wypowiadam się obiektywnie. Zdecydowanie rozumiem rozżalenie słysząc drugi sort, ale niestety takie już mamy społeczeństwo, ja uważam że mamy prawo popełniać błędy, a kobiety które są rozwódkami z dziećmi i stawiają czoła życiu w pojedynkę, dla mnie są silnymi kobietami i tak samo jak każdy człowiek zasługują na miłość a nie lincz społeczny bo to żadne przestępstwo, a jeśli kawaler zechce taką kobietę to tylko i wyłącznie ich sprawa.

Gość gość
Autorko, do kogo ty masz pretensje? Do siebie miej pretensje! Skoro jakiś kawaler wolał dzieciatą rozwódkę, a nie ciebie, to spójrz na siebie i zastanów się, co robisz nie tak :D

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=ma%C5%9B%C4%87+na+b%C3%B3l+d**y&client=ms-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVmM35ptTMAhWBXiwKHfqrD9oQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=mK44T0z4qAZFHM%3A X Polecam autorko :D haha

Gość gość
to nie prawda ,ze jak facet kolo 30tki jest w stanie wolnym to odrazu z nim cos nie tak albo ktos go nie chcial.Moj brat np ma teraz 26lat i nawet nie ma dziewczyny jest przystojny ,bystry,madry po dobrych studiach.Powodzenia ma ,bo nawet mu same do lozka wskakiwaly dziewczyny.Jak go sie pytam kiedy bedzie mial jakas dziewczyne odpowiada,ze narazie go nie stac na dziewczyny ,szuka dobrej pracy chce zrobic kariere itp a w dodatku jest wybredny ,bo wymaga od kobiety by byla naprawde ladna i tez madra(a w Polsce niestety pieknych a w dodatku madrych kobiet nie tak juz i duzo ).Poprostu nie chce sie angazowac w zwiazek byle by byl.Narazie sie bawi i stawia na robienie kariery i rozwijanie sie.Wiem jedno ,ze jakby jakas mu kobieta naprawde spodobala to nie patrzylby na to czy ma dzieciaka.Moj brat patrzy na wyglad kobiety ,na to co ma w glowie i sercu :P

Gość gość
12.23----no sorry, ale to jakaś bajka :D Same mu do łóżka wskakują a on nic? Nie pomyślałaś, że po prostu jest gejem i nie wie jak to powiedzieć rodzinie??? To nic strasznego ale jak można być tak naiwnym i tego nie widzieć :D

Gość gość
12:35 Nie ja pisałam post o bracie, ale zapytam CZY TY SIĘ DOBRZE CZUJESZ?! Porycie mózgowe poziom ekspert :o

Gość gość
A to sie trafi dziewczynie twojego brata cudna szwagierka:D

Gość gość
12.42----co cię tak zaszokowało? Że zdarzają się faceci o innej orientacji seksualnej? Nawet nie wiesz, jak często ;) Wyjedź czasem ze swojego grajdołka to się dowiesz. U nas większość tych osób musi się kamuflować niestety, poza dużymi miastami gej to etykietka oznaczająca automatyczne wykluczenie z rodziny i społeczeństwa.

Gość gość
No ja zrozumiałam, że wskakuja do łóżka i korzysta, skoro "teraz się bawi". Czyli żadna to dobra partia. Teraz stuka co się nawinie, angażować się nie chce, bo to odpowiedzialność, plus ma wymagania "ładna, mądra, itp". Pewnie czeka na ładna, mądra i z bogatej rodziny :D Ja bym na takiego nawet nie spojrzała, wolałabym rozwodnika po jednym nieudanym związku niż jakiegoś bawidamka puszczalskiego.

Gość gość
Zszokował mnie Twój tok myślenia marna istoto a nie fakt, że istnieją geje. I nie jestem z żadnego grajdołka tylko z dużego miasta.

Gość gość
Temat powinien być do facetów i zatytułowany "Kawalerowie, nie bierzcie się za panny z dzieckiem i rozwódki tylko za panny bez przeszłości!" Bo np. ja panna z dzieckiem poznałam mojego przyszłego męża na portalu randkowym. Nigdy sama tam nikogo nie zaczepiałam. W profilu wyraźnie było zaznaczone i napisane iż mam dziecko. I jakoś ten kawaler sam mnie zaczepił. Dziwne autorko prawda? Haha no właśnie nie dziwne! Bo jestem szczupłą, atrakcyjną, ładną kobietą! Ma dobrze wychowane, grzeczne i kochane dziecko :) i on kocha go jak swojego, widzę jak się nim zajmuje, przytula, utula do snu, całuje w czółko :D Kiedyś mi powiedział, że mój syn to fantastyczny dzieciak do kochania :) i cieszy się, że jest ze mną i, że to dziecko jest bo wprowadza nam w życie wiele radości :)

Gość gość
"Zaś facet samotnie wychowujący dziecko to bohater, co za paradoks pechowiec.gif" Bzdury wygadujesz. Dla kobiety to dziecko to zawsze będzie jakiś minus sytuacji w momencie poznania.

Gość gość
12.44--tak samo to zrozumiałam, i też wolałabym rozwodnika niż takiego chłopczyka co wszystko bzyka :D

Gość gość
12.35 a czy ja powiedzialam ,ze on z nimi nie sypial .Jasne ,ze korzystal(o ile ta kobieta sie mu podobala fizycznie) ,ale je powaznie nie traktowal.Chodzilo mi o to ,ze nie ma stalej dziewczyny ,takiej ktora by przedstawil rodzinie. Jest 100% facetem podobaja mu sie kobiety i sie za nimi oglada tylko sie nie pcha w staly zwiazek.Z reszta nie spotkal takiej ,ktora by mu zawrocila w glowie.

Gość gość
12.44 Ladna madra tak ,ale o kasie nic nie pisalam.Wyraznie napisalam ,ze liczy sie wyglad ,to co ma w glowie i serce(czyli czyt.milosc)o kasie nic nie wspomnialam.Bo pieniadze nie wchodza w role akurat.Interesowala sie nim raz bogata panna z dobrej rodziny i jakos moj brat nie byl zainteresowany jak to stwierdzil nie bylo chemii. Owszem bawi sie ,ale bez przesady w miarach rozsadku.

Gość gość
Dzisiaj jest moda taka::::moje ===twoje===nasze===a potem placz ze on nie lubi mojego dziecka ,Glupiutkie, puste ,dziewczynki obudzone za pozno:plakac z was sieroty trzeba .Ja nigdy nie patrze na lalunie z dzieckiem-wymiotla wszystkie brudy innym chlopom.

Hm... autorko, co z Tobą jest nie tak ? Nuda, uderzyłaś się młotkiem w głowę czy zwykła... ZAZDROŚĆ ? Wiesz, nie dziw się, że wiele osób Cię atakuje, bo ludzie to nie rzecz ani towar do kupienia, żeby ich objąć jakąś ligą czy kategorią albo poukładać na półkach. Dzisiaj czasy są niepewne, więc może tym kawalerom imponuje zaradność kobiet. To, że mimo sytuacji, w której się znalazły radzą sobie - nie ważne czy panna z dzieckiem czy rozwódka. Niejednokrotnie obojgu rodzicom jest ciężko, a co dopiero osobie samotnej z dzieckiem. Może to też pewnego rodzaju poczucie bezpieczeństwa, że jeżeli będą mieli wspólne dzieci, a stanie się tak, że jego zabraknie to kobieta da sobie radę ? "Nosz kurde dziewczyny miałyście swój czas i swoje szanse ja nie mówię że macie iść do zakonu ale szukajcie kogoś o podobnych przeżyciach, bo delikatnie mówiąc psujecie rynek." - a to zdanie mnie zupełnie rozwaliło :D. Mam nie korzystać z tego przywileju, że jakiś kawaler się mną zainteresował, bo psuję rynek ? A skąd pewność, że kawaler nie jest po przejściach ? Może miał, np. zrujnowane dzieciństwo przez rodziców alkoholików czy coś. Przecież przeszłości i tego, co dana osoba przeszła nie ma wypisanego na czole :) . Radzę wybrać się do psychologa, bo widzę, ze ktoś tu sobie emocjonalnie nie radzi.

Gość gość
Znajomy uchodzący za niezłą partie w okolicy. Przystojny z wykształconej rodziny. Miał urodziwą dziewczynę o delikatnej aparycji stanu wolnego, którą po czasie jednak rzucił gdyż ta chciała ślubu. Potem rozimprezował sie i troche rozpił więc opinia o nim nieco sie obniżyła, jednak nadal uchodził za kogoś atrakcyjnego gdyż nie tylko wyglądał ale był też towarzyski. Potem wyjechał za granice i tak już 10 lat siedzi tam z rozwódką z dzieckiem. Przyglądam sie tej dziewczynie w czym ona niby lepsza od tamtej gdyż sporo mniej urodziwa moim zdaniem no i po przejściach. I stwierdziłam po bliższym przyjrzeniu że cwaniara z niej jest jak chodzi o charakter. Mocno pewna siebie w towarzystwie. Nawet za mocno bym powiedziała. Faceci widać takie lubią. I to chyba o to w tym chodzi. Mój brat sobie znalazł identyczną dziewczyne a nawet jeszcze ostrzejszą france, bo przeginała przez te wszystkie lata na wielu frontach. Wszystko się zatem nie rozchodzi o dziecko, a nawet nie o urodę, ale cóż może dla kogoś dominacja to atrakcja. Baba która lubi porządzić się. I oto tu macie odpowiedź chyba na wasze rozterki

Gość gość
Oj rozwodnica z dzieckiem to najgorszy wybór. To sa wyrafinowane zużyte po porodach cwaniary, delikatnie ujmując

Gość gość
:-) Ja w swoim otoczeniu też mam parę takich przypadków. Wniosek jest taki, że samotnych matek i rozwódek nie chcą tylko prawiki z kafeterii a w realu często panowie wybierają właśnie taką kobietę. Zapewne mają swoje powody.

Gość gość
Autorko od zawsze tak było. Świat jest zawsze na opak ze wszystkim. Rozwódki się zleciały gdakać, bo zakłuło. To że złapały kawalera to nie znaczy że są jakieś fajne. To zwykłe akwizytorki matrymonialne, a facet który bierze sobie taką babę to zwykły głupek bezmózgi i trzeba go tak traktować i sie takiego brzydzić.

Gość gość
Tak dokładnie rozwodnice dla debili

Gość gość
Zleciały się tu rozwodnice jak babajagi z miotłą. Secend hand