Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Oczywiście, masz rację, ale...przecież pisałeś, że ona tego nie chce ...

Gość romanticDżentelmen
19:34 Będę walczył,potrafię czekać bardzo długo... :)

Gość romaticDżentelmen
19:34 Będę o nią zabiegał,potrafię bardzo długo czekać.Niepokój i niecierpliwość ją spłoszy a tego nie chcę :)

Gość gość
Mitomanisz a jej juz dawno nie ma bo wyjechała

Gość romanticDżentelmen
21:14 Jeśli mi na kimś zależy potrafię ogromnie się poświęcać,dla niektórych moje wysiłki mogłyby być mało istotne,ale dla mnie każdy najmniejszy gest dobroci w jej kierunku ma wielkie znaczenie.Cieszy mnie nawet to,że czyta moje wiadomości.Satysfakcja i radość,nie wiem czy jesteś w stanie to zrozumieć.Tak bardzo mi na Niej zależy :)

Gość romanticDżentelmen
21:31 Pisałem na tym forum ponieważ chciałem się wygadać.Może komuś to co tutaj napisałem pomoże jeśli ma podobną sytuację.Zawsze jest jakieś wyjście.Nawet jeśli druga osoba odrzuca,to my nie musimy jej odrzucać.Nie można odpowiadać złem za zło.To moje przesłanie.Pozdrawiam Cię i wszystkich którzy się tu wpisali.Nie będę dalej ciągnął tego tematu,ponieważ napisałem już wszystko co napisać miałem :)

Gość gość
Nasz autor jest naprawdę dobrym dżentelmenem :-). W innym temacie niesmiałej i zakomleksionnej dziewczynie proponował masaż stóp, romantyczne rozmowy , głaskanie itp. Broń Boze seks!!! Wazny jest też Bóg i wszyscy swięci, którzy sa dla nas najlepszymi przyjaciółmi. Dowiedziałm sie tez, ze jest bardzo przystojny, :-) Moze na kafeterii narodził sie Don Juan ? :-) https://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

Gość gość
"Nawet jeśli druga osoba odrzuca,to my nie musimy jej odrzucać.Nie można odpowiadać złem" Dokładnie tak myśli psychopata i zwykle jest baaardzo cierpliwy autorze ty nadal nie rozumiesz że jeśli ona ciebie nie chce to powinieneś to uszanować ale na tym polega "dobroć" psychopaty że tego nie rozumie bo jest po prostu chory myślę że dopiero interwencja policji może dać jakiś skutek oczywiście połączona z twoim leczeniem psychiatrycznym autorze

Gość gość
czytam i widzę że dużo piszesz o swoich uczuciach i zupełnie nie obchodzą ciebie jej uczucia bo ty uważasz że wiesz lepiej co dla niej byłoby dobre biedna dziewczyna

Gość gość
Niestety, macie rację. Tak samo jak zauważam, że ten mężczyzna porusza się wielowątkowo tzn.udziela się w różnych tematach i bałamuci następne. Już nie wiadomo która jest którą , czy czeka na nie wszystkie ;-) Mnie to pachnie Kubą rozpruwaczem -sorki, ale takie odnoszę wrażenie. Jak ktoś napisał, najłatwiej znajdzie ofiary, wśród takich co są wrażliwe i zahukane. Trochę mi do tego nie pasuje rys Leniny, ale moja droga strzeż się dziewczyno! I tak jeszcze mi na mysl przyszło, że to może jakiś zakonnik, bo skoro cielesności sie wyzbył i Bóg jest ważny i cierpliwy taki :-) Co sądzicie?

Gość gość
Zakonnik czy nie, normalny to on nie jest. Moze to jakis sposob na dowartosciowanie sie w oczach kobiet?Kocha na pewno tyle,ze siebie samego i nikogo wiecej.Jesli cos mu tam w sercu gra to ja tez wspolczuje tej dziewczynie.

Gość gość
"Nawet jeśli druga osoba odrzuca,to my nie musimy jej odrzucać.Nie można odpowiadać złem" x Ciekawe czy on zdaje sobie sprawe z tego co pisze...

Gość gość_T
Chyba nie ma sie co emocjonowac, temat dla zabicia czasu ;), jak wiekszosc. A swoja druga, wydaje mi sie, ze jedna z cech gentleman ' a, jest okazywanie pozadania swojej kobiecie. Kiedy facet wie jak to zrobic, kobieta otrzymuje jeden z najbardziej potrzebnych I naturalnych komplementow :)

Gość gość
Ale ona jest zalewana w sposób przez nią niepożądanych komplementów, a to jest róznica.

Gość gość
9.43 bardzo ładnie i prawdziwie napisane. Kobiety nie oczekują komplementów ale zainteresowania, błysku w oku na jej widok (w nowej kiecce) i czułego gestu gdy się smuci. Pozdrawiam.

Gość romanticDżentelmen
08:36 Wybaczam Tobie te obraźliwe i przykre słowa.Kobiety które są nieśmiałe i pełne kompleksów wzbudzają we mnie silne współczucie, ponieważ są takie samotne i bezbronne. Obowiązkiem mężczyzny jest wpierać takie osoby i wyciągać pomocną dłoń.Nie przejdę obojętnie gdy ktoś cierpi i jest zagubiony.Widzę,że masz w sobie jakiś niepokój wobec nieznajomych mężczyzn.Dlatego załączam piosenkę,na pewno poprawi Tobie nastrój i poczujesz się bezpiecznie :) https://www.youtube.com/watch?v=XgzTQXYAb6s

Gość gość
do czego zmierzasz w związku z tajemniczą nią ...oświadczysz się jej ? ;)))

Gość romanticDżentelmen
16:00 Ona ma wolny wybór, więc jeśli zechce być moją przyjaciółką to atka relacja wystarczy mi w zupełności.Może nawet się z nią spotkam,tak bardzo chciałbym się do niej przytulić .Albo chociaż porozmawiać,bo na razie prowadzimy jednie monolog :)

Gość gość
W dzisiejszym świecie nikt i nic nie robi bezinteresownie musiała ci czymś wejść w umysł

Gość romanticDżentelmen
16:12 Wyzbyłem się egoizmu,staram się nie myśleć o sobie...Była moją jedyną i najlepszą przyjaciółką.Kiedyś robiłem testy psychiatryczne i wyszedł mi wysoki stopień psychopatii.Nie potrafiłem wchodzić w relacje międzyludzkie I nikomu zaufać.Byłem bardzo wrogo nastawiony do ludzi,ale ona jako jedyna dała mi swoją przyjaźń.Zobaczyła we mnie człowieka.Nie potrafię tego zapomnieć.

Gość gość
Ale skoro nie ma dalszego ciągu nie możesz nic na siłę.ona moze ma kogoś i po co masz potem cierpieć.piszesz sobie historie z nią a przecież znacie się tylko z internetu

Gość roamnticDżentelmen
16:34 Jeśli nigdy nie będziemy przyjaciółmi, to i tak będę rzadko pisał, nawet gdy będzie to tylko monolog.Taka relacja daje mi szczęście, ponieważ jest ten minimalny kontakt.To dużo lepsze niż gdyby w ogóle nie istnieć dla niej :)

Gość gość
Ciekawe czym ci tak nakręciła w głowie i w sercu

Gość gość
romanticDżentelmen dziś 16:12 o qwa, to ona mogla wlasnie wyczuc ze z toba jest nie teges cos

Gość romanticDżentelmen
17:12 Miałem dosyć mocne problemy z psychiką,aspołeczny i wysoki stopień psychopatii.Nie byłem temu winny,to działo się niezależnie od mojej woli.Obecnie jestem nowym człowiekiem.Silna tęsknota za nią nauczyła mnie życzliwości i pokory :)