Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego tak za nią tęsknisz co na ma czego inne nie maja

Gość romanticDżentelmen
17:12 Jestem też wierzący,przede wszystkim Bóg nauczył mnie pokory i miłości.Od Boga otrzymałem zasady moralne którymi się kieruję w życiu.Ludzie którzy zostali pozostawieni sami sobie potrafili stawać się potworami i psychopatami.Ja zwróciłem się do Boga i otrzymałem wsparcie,dlatego nie zrobiłem sobie krzywdy albo komuś :)

Gość gość
Wiesz chociaż jak ona wygląda ? Szczególnie jak jest zła smutna czy chora

Gość romanticDżentelmen
17:47 Byliśmy dobrymi przyjaciółmi.Wiem jak wygląda gdy jest smutna,radosna.Znam barwę jej głosu,znam jej wielką wrażliwość.Wiem co lubi i jakie ma pasje.Rozmawialiśmy przez pewien czas więc zdążyłem ją dobrze poznać :)

Gość gość
Kazda kobieta jest na swój sposób wrażliwa bo w tym tkwi kobiecość dlaczego nie poszukasz jej wizerunku w swoim otoczeniu w swoim realnym życiu

Gość romanticDżentelmen
18:03 Po tym jak mnie odrzuciła przestałem interesować się kobietami.Moje pragnienia zanikły,w środku nic nie czuję,jedynie spokój.Poza spokojem nic więcej nie czuję.Niczego nie pragnę, niczego nie szukam oprócz rzadkiego pisania do byłej przyjaciółki.Tylko to jedno pragnienie odczuwam.Reszta to spokój :)

Gość gość
jesli ona ciebie nienawidzi tak jak wcześniej napisałeś to przecież przyjaźń nie jest mozliwa nie rozumiesz?

Gość romanticDżentelmen
i radość też we mnie jest :)

Gość romanticDżentelmen
18:09 Nawet jeśli przyjaźń nie jest możliwa,warto prowadzić ten monolog.Nawet ten minimalny kontakt mnie cieszy :)

Gość gość
Jak wiec teraz ciebie traktuje jak rzadziej piszesz? Ona zna Twoja barwę głosu ? Czy nie wlamales się do jej komputera zeby usłyszeć barwę głosu i patrzeć na nią ???

Gość romanticDżentelmen
18:13 Ha ha dobre to co piszesz :) Nie włamałem się,znam ją dobrze ponieważ się przyjaźniliśmy.Ona też wie jaką mam barwę głosu.Nasze relacje były dosyć bliskie :)

Gość romanticDżentelmen
18:13 Chyba taka relacja ją nie denerwuje.Uważam,że nie jest zirytowana czy zaniepokojona :)

Gość gość
tow. Woytek, do budy!

Gość gość
Skoro znacie się z Internetu to chyba rozmawialiscie na czacie .no rzeczywiście śmieszne i niedorzeczne to twoje uwielbienie aale jeśli jestes nieszkodliwy to sobie żyj złudzeniami

Gość romanticDżentelmen
18:22 Nawet muchy bym nie skrzywdził.Kiedyś byłem wariatem,ale obecnie jestem normalnym,spokojnym człowiekiem :)

Gość gość
romanticDżentelmen, chcesz sie bawic chu.uju to sie zabawimy :) xx zaraz polecą twoje dane personalne na forum :) T...a 12/25 :) lecimy dalej?

Gość romanticDzentelmen
18:49 A co uważasz,ze się boję?Uważaj żeby Twoje dane nie poleciały :D

Gość gość
oj romantic, fajuchu przed 40. lubisz sie podszywac pod skrzywdzone Małgosie, nie? :D xxx widze jakie twoje zycie jest mialkie. moze zamiast tracic czas na kafe pomozesz w czyms swojej starej i schorowanej matce.

Gość romanticDżentelmen
19:33 Mój Drogi,jakie masz problemy.Mogę pomóc,jestem do dyspozycji.Skoro mnie krytykujesz musisz być nieszczęśliwy.Wiem coś o tym,ponieważ też lubiłem ludziom sprawiać przykrość.To dawne dzieje,ale rozumiem Twój tok myślenia bracie :)

Gość gość
Autorze zycie takie krótkie spotkaj się z nią i spędź z nią czas taki o jakim marzysz powiedz jej prawdę nie oczekując nic w zamian

Gość gość
"Nawet jeśli przyjaźń nie jest możliwa,warto prowadzić ten monolog.Nawet ten minimalny kontakt mnie cieszy" dla ciebie to jest monolog który tylko tobie sprawia przyjemność a dla niej nękanie

Gość gość
Super linka w pierwszgm wpisie .Pozdrawiam.:-)s

Gość mayeranek83
Koles jestes zwykla p*****la. Uj***les sobie cos we lbie jak Werter i "cierpisz " na wlasne zyczenie. Tyle w temacie.

Gość gość
Nie obraź sie autorze, dla mnie to juz zaburzenie. Może psycholog? Pozdrawiam

Gość romanticDżentelmen
16:41 Uważasz,że moja dobroć i cierpliwość to zaburzenie psychiczne? Wybaczam Ci te przykre słowa skierowane wobec mojej osoby :)

Gość gość
prawie każdy tak uważa...

Gość gość
Ja tak nie uważam.Temat jest ciekawy a sam autor to mało spotykany gatunek romantycznych gentelmenów praktycznie już na wyginięciu.s

Gość romanticDżentelmen
18:12 Dzięki za słowa pocieszenia.Romantyczna piosenka z dedykacją dla Ciebie :) https://www.youtube.com/watch?v=PQqUTigWKHY Ty i ja zderzamy się Jak gwiazdy w letnią noc Możemy świecić wiecznie I ty, i my jesteśmy żywi To, co czujemy jest właściwe Możemy biec jak nigdy Gdyby miłość była przestępstwem, bylibyśmy przestępcami Skazani na dożywocie, odsiedzimy swój wyrok Gdyby miłość była przestępstwem, moglibyśmy działać cuda Wysoko nad ziemią... O, daj mi miłość Nigdy by nas nie złamali** O, daj mi miłość Nigdy by nas nie złamali Nieważne, Źle, czy dobrze Nasza miłość nie miała dumy Więc zmieniamy na lepsze Nieustraszeni, Nigdy nie zachodzimy Kiedy jest ciemno, świecimy Możemy powstać razem Gdyby miłość była przestępstwem, bylibyśmy przestępcami Zamknięci na całe życie, ale wytrzymamy* Gdyby miłość była przestępstwem, moglibyśmy działać cuda Wysoko nad ziemią... O, daj mi miłość Nigdy by nas nie złamali O, daj mi miłość Nigdy by nas nie złamali Razem jesteśmy nietykalni Ty i ja przeciwko światu Razem jesteśmy niezwyciężeni Razem jesteśmy nietykalni Ty i ja przeciwko światu Razem jesteśmy niezwyciężeni Nigdy nas nie złamią