Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dotykanie przez sen wbrew drugiej osobie...

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się przez pewnien czas z chłopakiem. Nie jesteśmy razem bo nie czuję się jeszcze pewna na 100%,a boję się zranić. Bywa że się calujemy i ogólnie..Do niczego większego między nami nie doszło. Ustaliliśmy sobie ze na to nie pozwolimy a on niby szanuje może zdanie. I czasem podczas naszych pocalunkow on jest troszkę nachalny, próbuje mnie dotykac niżej.. Ja mu zabieram rękę i upominam..Mowiac ze sobie tego nie zycze żeby mnie zrozumiał....Wtedy on próbuje się powstrzymać. No ale byliśmy na wycieczce i spokojnie spaliśmy obok siebie, do niczego nie doszło ;) Ale ja przez sen poczułam ze mnie dotyka wlasnie tam....-.- Przez sen odepchnelam rękę odsunelam się i zaraz zasnelam. Rano nie wiedziałam co o tym sądzić..wolałam sobie myśleć że jednak może mi się wydawało bo pamiętam to jakby przez mgłę..Ale nawet niedawmo się przyznał ze do tego doszło.. I to zartem..I nie raz sie obawiałam ze mógłby być do tego zdolny...Niby jest teraz między nami Okeej...Ale nie wiem co mam myśleć.. czuję że wykorzystał mnie w pewien sposób.. No wiedział ze świadomie mu nie pozwolę.. Czuję się z tym źle.. Mam do niego żal.. I niby niee chce psuć tego co teraz jest między nami... Ale nie mam pewności ze nie zrobiłby te tego ponownie.. Źle się z tym czuję bo wydaje mi się ze on nie szanuje mojego zdania.. Co powinnam zrobić w tej sytuacji..Niby mu mowilam Ale on przeprosił i raczej uznał ze nic takiego się nie stało.. Jednak ja to trochę inaczej odczuwam..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować