Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki, dlaczego nie ubieracie sie na luzie i na sportowo?

Polecane posty

Gość gość
A najciekawsze, że to nie starsze kobiety wbijają się w babcine ciuchy, tylko ich córki tego wymagają. To Małolaty twierdzą, że trampki są dla młodych, czyli przed 40-tka. Ja jestem po 50 i noszę adidasy, trampki, Japonki i baleriny. Bo jestem normalną i mam gdzieś opinie zasciankowych gowniar hehe... Ten polski ciemnogród jest efektem myślenia młodego pokolenia, nie wiem, czy zdajecie sobie z tego sprawę...

Gość gość
No to te młode pokolenir przezyje szok jest stuknie mu 40 :D no chyba ze wierzą w tą propagande seriali telewixyjnych, ze tam to sami młodzi, piękni, bogaci, nigdy sie nie starzeją i pracuja tylko nad kilkoma papierkami, a reszta to ciągłe gadanie o d***e maryni :D

Gość gość
A najciekawsze, że to nie starsze kobiety wbijają się w babcine ciuchy x bo w babcinych ciuchach to się dopiero młodo wygląda... lol ja mam 38 lat i nie czuje się w ogole staro, uprawiam sport, miałam wątpliwości czasem jak zakładałam t-shirt z myszką miki, ale trampki??

Gość gość
No właśnie. Idąc na grilla co mam założyć po 50 tce na nogi? Debilowate są te gimbusy:D Tylko trampki. I jaka dzidzia piernik? Wy mentalnie jesteście takimi dzidziami na resztę waszych lat. Dajcie ludziom żyć. Co was obchodzi jakie noszę buty i ile mam do nich lat? Idiotki:D

Gość gość
Bo to młode tylko z wyglądu. Po slubie z obraczką dostaje niewidzialne chomąto na szyje i sztyl od miotły w d**e i od teraz to ma grac swiętą matrone, ktora czuwa nad ogolnym porządkiem społecznym. Objawia sie to wp*****laniem sie w nie swoje sprawy, zalądanie kazdemu po jego kątach i portfela oraz dawanie niekonczących sie rad nie znoszących sprzeciwu... Lata to co niedziele do kosciolka i jest swietsze od samej matki boskiej... Takie młode stare, a jak przekroczy 40 to szok :D

Gość gość
Polska ti przykład wspolczesnego piekła, tam kazdy kazdego pilnuje, zeby sie nie wychylał... To jak w tym kawale kotła w polskim piekle diabeł nie musi pilnowac, zeby z niego nikt nie uciekł, jak ktos probuje to go wciągną znowu. Jak mu sie jakims cudem uda, to zdrajca albo nieudacznik, ktoremu nie udało sie zyc z tym sztylem w d***e i jeszcze wielbic to :D

Gość gość
No dokładnie. Jak się nie ubiore na luzie, to xle, a jak się jednak ubiore, to Masakra. Bo gimbaza trzyma za mordę. Dobrze, że nie mnie. Mam swoje lata i mogę sobie na wiele pozwolić, mając w dupie opinie zacofanych dwudziestolatek:) Młodzież jest strasznie zacofania u nas i uzurpuje sobie prawa nawet do trampek. Śmieszne...

Gość gość
22.18 młodzież po prostu jest inteligentna :D 18 nie wbije sie w śpioszki więc uważa że 50 latka nie powinna ubierać się wg trendów z gimnazjum :D.

Gość gość
Ale kobieto trampki nie wyznaczają trendow. One są ponadczasowe jak mała czarna, każdy je nosi.

Gość gość
Ja nie noszę. Nie lubię tych gumowych części, to niezdrowe dla stóp.

Gość gość
Nie noś jak nie chcesz, ale nie wciskasz innym, że nie wypada, bo wiek... Nosisz, nie nosisz. Jak chcesz.

Gość gość
Ja nic nikomu nie wciskam. sama się ciskasz że ktoś ci wciska

Gość gość
Polki sa nadal bardzo zakompleksione, dlatego probuja sie dowartosciowac strojem co czasem wyglada komicznie, ja tez dosyc dlugo mieszkalam za granica, wrocilam do Polski i widze np w galeriach dziewczyny na zakupach , ktorych spedzaja pewnie pare godzin: szpile ogromne 3 kg makijazu, najlepsze swiateczne ubranie, po jakosci widac ze nie stac je zbytnio na porzadne ciuchy wiec zaklada sie to niedzielne...i chodza po sklepach nie kupujac nic albo cos malutkiego, malo ktora stac tak naprawde na super ubrania bo w galeriach jest drogo, ja zawsze nakladam buty sportowe na zakupy bo nie wyobrazam sobie chodzenia paru godzinw szpilkach, nakladam je na imprezy, wtedy kiedy jest ku temu okazja, niestety obsluga nie do konca jest mila wobec mnie widzac w dresach, natomiast robia oczy jak zostawiam duze pieniadze w sklepie bo kupuje tylko dobrej jakosci ubrania....Polki nie potrafia sie wyluzowac i ubrac stosownie do sytuacji, sama lata temu sie spinalam ale nie tedy droga....natomiast nigdy nie zrozumiem kobiet z brudnymi wlosami i lakierem do polowy na paznokciach

Gość gość
Niech kazdy pilnuje swojej d**y i nie wp*****la sie w czyjes zycie...

Gość gość
Co to kogo obchodzi kto jak sie ubrał, niech każdy pilnuje swojego nosa przykroto. To ze np. Niemki czy Angele chodzą w rozciągniętych spodniach dresowych na zakupy i w gumowych klapkach oraz podkoszulku niezbyt ciekawym to kazda tak musi, bo co bo ty tak chcesz, bo kazda sie musi wyluzować wg. ciebie i w rozciągniętych łachach chodzić po zakupy. To ze ty tak lubisz to nie znaczy ze inni tez to lubią. Dla mnie spodnie od dresu to kanał, nie znoszę tego typu spodni wiec dlaczego miałabym je wkładać na siłę bo ktos twierdzi ze tak się wyluzuje. Adidasów tez nie znoszę, tylko wkładam kiedy planuje pojeździć rowerem, koszulka polo to koszmar jakiś i ten gruby kołnierz wokół szyi istna tragedia w upał. Ale ty się ubierz w koszulkę polo i dres bo nikt ci nie broni tylko co to ciebie obchodzi ze inni nie lubią takiego ubioru,możesz nawet chodzić po chodniku w piżamie, angele tak robią to nie znaczy ze polki wyskoczą w piżamach na ulice. Jak nie masz innych problemów na głowie to idź sobie pobiegać a nie interesuj sie kto w czym do sklepu chodzi bo to nie powinno ciebie obchodzić. Może ktos czuje sie spoko pare godzin w szpilach na zakupach, ty nie bo chodzić w takich butach nie umiesz i po godzinie masz juz dość to twoja sprawa. Makijaż tez sprawa indywidualna, a jak ktos nie umie perfekcyjnie tego zrobić to go kole w oczy u innych. Sa kobiety ktorym sie po prostu chce codziennie, robią to szybko i wychodzi doskonale, wbijają sie w fajne ciuchy i wyglądają super a ty byś chciała żeby wszystkie chodziły w dresach, leginsach - kalesony opięte jak dla mnie i odbijajaca sie ci..p..ka i może jeszcze krótki podkoszulek ooooo to byloby dopiero na luzie ze wymiotować sie chce. Jak jakie cierpię takich ludzi co ich obchodzi kto jak sie ubrał. A jak juz elegancko to tragedia naprawdę. Wiesz ludzie maja ważniejsze problemy niż takie głupoty jak twój post miernoto.

Gość gość
Polki sa brzydkie w wiekszosci ( jestem Polka wiec mnie tez to sie tyczy ) mieszkam w Szwecji a Polke i Polaka odroznie bez bledu w tlumie , nie chodzi o to ze jestesmy gorszymi ludzmi tylko mamy inna urode taka przasna , okragle facjaty i jak ktos pisal mysie wloski , ja tez mam takie mysie i dlatego farbuje cale zycie , pozatym jestesmy niscy

Gość gość
dodam jeszcze ze ja mam bardzo podobny tym urody i usmiech do tej aktorki Sochy wiec moja okragla geba i 160 tez sie wyroznia od razu na tle szwedek :o

Gość gość
jak polacy są niscy to jacy są latynosi, hiszpanie, włosi? poludniowcy są bardzo niscy ogólnie, bułgarzy, rumuni itp. też akurat polacy mają dość przeciętny wzrost albo są całkiem wysocy, sporo jest u nas facetów ponad 180 cm wzrostu i kobiet powyżej 160 cm (a na południu kobiety to są dopiero niskie, norma poniżej 160)

Gość gość
gość 2016.05.17 Krótkie nogi mają Włoszki, duże nosy też. Wielkie tyłki to domena skandynawek. A to, że widujesz większe tyłki u Polek, to spuścizna właśnie Szwecji po ich potopie na nasz kraj.

Gość gość
gość dziś i tylko mamy inna urode taka przasna , okragle facjaty x Okrągłe facjaty u Polek? Chyba jak mają 20kg nadwagi to tak. Szczuplejsza Polka ma zawsze ładne wystające kości policzkowe.

Gość gośćewunia
gość dziś Niech kazdy pilnuje swojej d**y i nie wp*****la sie w czyjes zycie... Xxx Ach no tak, bo teraz czynienie jakiejkolwiek obserwacji odnośnie kogokolwiek (np jak tu, odnośnie jakiegoś społecznego trendu), nazywa się wp*****laniem się w czyjeś życie :-D to taki nowy nurt, na nic nie patrzec, nos w swój telefon , nic nie oglądać i nie myśleć o tym co się widzi, nazywa się znieczulica, choć niektórym wydaje się najwyzszym przejawem tolerancji i cywilizacji :-D

Gość gość
Przeciez w pl panuje znieczulica. Jak sasiad psychopata katuje zone i dzieci to nikt tego nie widzi i nie słyszy. Nawet odwagi nie bedzie miec zeby cokolwiek zaobserwowac bo bedzie sie bał/a dostac w pysk. W tym wypadku takie jak ty nabieraja wody w usta i udaja ze nic nie widza, ale jak ktos załozy nie taki stroj jaki wg ciebie jest nie taki, a masz pewnosc ze id tej osoby w morde nie zarobisz za swoje uwagi, to jedziesz, dosrywasz i obgadujesz ile sie da... Taka to fałszywa troska o innych...

Gość gośćewunia
Tak sobie tłumacz, wzorze wszelkich cnót !

Gość gość
Polki maja tendencje to nieodpowiednio dobranego stroju gril wieczorkiem wyblyszczonew obcasach blyszki tapety na niedzielny spacer z dzieckiem szpilki sukienka..porazka widzilam nawet w pelnym make up na plazy... ale i bywa tez tak ze zaklada klapki meskiei idzie do sklepu ahhaha

Gość gość
Rozwala mnie jak POLKI wysmiewaja sie z POLEK . Kochane nie sra sie w swoje gniazdo...

Gość gość
10.47 ale durnoty

Gość gośćewunia
Jasne że widać tę spinę, sama się nieraz przyłapuje na tym że się zastanawiam czy ktoś nie będzie dziwnie patrzył bo przyjdę tak na zwyczajnie, bez makijażu, bez elegancji, a tam zazwyczaj ludzie przychodzą tacy odpindoleni, ale nie, myślę, nie dam się temu, będę sobą, nie potrzebuję brać udziału w tej rewii polskiej. No i faktycznie, sobota dzień wolny, kawiarnia jak kawiarnia, może trochę bardziej renomowana, a kobiety w szpilkach, włosy poukładane, polakierowane, sztuczne rzęsy, ociekanie biżuterią, dumne spojrzenia, ach przepraszam... nie chciałam się wp*****lać w niczyje życie , hahaha

Gość gośćewunia
Więc hipokryzja jest wtedy jeśli te wszystkie elegantki uważają że nic je nie obchodzi to jak wyglądają inne kobiety, podczas gdy w rzeczywistości one nie chcą odstawać od reszty. To się samo nakręca. "Nie wp*****lać się w czyjeś życie! Ale założe najdroższe buty i sukienkę , bo Alka na pewno założy tamtą , i umaluje się jak lala bo inaczej będę blado wyglądać na tle innych" :-D :-D koń by się uśmiał

Gość gość
Haha super wątek :D Zwlaszcza o tych gimbusach jako o nosicielach teorii ciemnogrodu hahz

Gość gość
Wlasnie wy te wielce wyzwolone od wszelakiego "wpasowania sie w tłum" macie problem ze Anka przyjdzie ja grilla w pełnym make-upie podczas gdy ona nie pomyśli ze wy takie saute. Jej zwyczajnie to nie interesuje i nie zakłada tematów dlaczego tyle kobiet jest zwyczajnych/przeciętnych i zaniedbanych.