Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie 30 letni mężczyzna może zaprosić na randkę 16 latkę?

Polecane posty

Gość gość

Zakładając, że ma z tego wyjść poważna relacja i związek.

Gość gość
Najlepiej na spacer albo do jakiejś nieznanej kawiarni. :)

Gość gość
fuuu taki stary? ohyda

Gość gość
Miłość wieku nie zna. ;)

Gość gość
Na plac zabaw.

Gość gość
Do mnie kiedyś jak miałam 18 przyczepił się taki starzec i wcale nie chciał odczepić, to było okropne.

Gość gość
gość dziś W Polsce raczej słabo z takimi miejscami niestety. gość dziś Może mam 30 ale wyglądam na 20 i właśnie z tego powodu nie miałem nigdy powodzenia u dziewczyn czy kobiet w swoim wieku.

Gość gość
olałabym starego mam chłopaków w swoim wieku do wyboru bardzo wielu :)

Gość gość
Ja też mam 30 lat i jestem w związku z 17latką. Tak jak ktoś wyżej pisał polecam kawiarnię albo do kina będziecie mieli temat do rozmowy po filmie.

Gość gość
ja spotkałam się kiedyś kilka razy z takim starym, ale było bardzo nudno, on miał kompletnie inny świat, nie dogadywał się z moimi znajomymi, nie rozumiał nas zostawiłam go dla 10 lat młodszego chłopaka od niego

Gość gość
Nie wszystkie nastolatki to stereotypowa młodzież, której w głowach tylko imprezy. Ja mam 17 lat, imprezy mnie nie interesują, a na rówieśników nawet nie spojrzę, bo wiem, że z żadnym nie mogłabym poważnie porozmawiać. Do autora tematu: możesz ją zaprosić do teatru, do kina, na spacer w jakimś spokojnym parku albo do swojego domu na herbatę, film czy jakieś gry.

Gość gość
Ja mam 18 i obrzydzają mnie starsi panowie, którzy są bardzo nachalni, w realu i w necie też. Młodemu chłopakowi powiesz nie i zrozumie, stary na 90% nie da ci spokoju, będzie drążył temat i chciał się spotkać mimo twojej wyraźnej niechęci. Miałam już przez takich problemy, poblokowałam ich na portalach ale często szukają innego kontaktu, są koszmarni.

Gość gość
gość dziś A jakby nie było nudno i czułabyś się z nim dobrze to czy te parę lat różnicy miało by znaczenie?

Gość gość
widac ze w tym temacie jakis stary rozmawia sam ze soba probujac przekonac ludzi, ze starzy sa tacy super

Gość gość
gość dziś Pozdrawiam :) Autor tematu

Gość gość
Może mam 30 ale wyglądam na 20 i właśnie z tego powodu nie miałem nigdy powodzenia u dziewczyn czy kobiet w swoim wieku. ------------------a co ma wygląd do rzeczy? myślisz też jak nastolatek,czy facet w Twoim wieku?

Gość gość
Gdzie? Do toalety w dyskotece. Sa takie mlodziutkie dziewczyny pewnej kategorii, ktore sie na to zgodza. Reszta nie zechce starszego pana, chyba ze ja zaprosi na weekendowy wypad do Paryza badz Madrytu.

Gość gość
Autorze może być spacer. Młode kobiety nie mają takich dużych wymagań wiem sama po sobie