Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czytam co wypisuja faceci z kafe to odechciewa mi sie miec chlopaka meza

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To że dziewczyna przezwyciężyła nieśmiałość to inna para kaloszy, bo od was nie oczekuje się że będziecie zdobywać mężczyzn i do was zagadywać. Ja jestem nieśmiały do kobiet, ale gdybym miał wręczyć ulotkę, albo sprzedać produkt to nie miałbym większych problemów, takie zagadywanie to jest zupełnie inna bajka. A jak nadal twierdzisz że zrobiłaś duży postęp to proszę mi zdradź swój sekret, bo taka wiedza mogłaby odmienić moje życie, tylko chodzi mi o praktyczne porady, a nie teksty w stylu uwierz w siebie itp.

Gość gość
"Hehe no ale i seksu nie będziecie mieć, chyba że ź mężczyznami hihi" Nie, z atrakcyjnymi prostytutkami. W dodatku wszystko to co chcemy od razu. :) Taki układ jest lepszy dla nas, co prawda nie martwi mnie to, ale co Wam pozostaje? "Dlaczego? Bo kobiety uwielbiają artystów. " Bo lubią psychicznych, proste. My już wszystko wiemy, to Wy jesteście nieświadomie SAMYCH SIEBIE. :D Taka jest różnica.

Gość gość
Nie, te normalne też do takich ciągnie. Nie rób z nas głupków, bo to nie są początki internetu, my już wszystko wiemy x G****o wiesz. Swój do swego ciągnie. Żadna kobieta szanująca się i ze zdrową samooceną nie pozwoli sobie na złe traktowanie.

Gość gość
Zależy jaki niesmialy 1.nieśmiały w znaczeniu spokojny,malomowny, stonowany,ale mający własne zdanie,opiekuńczy, troskliwy ,kochający 2,niesmialy w znaczeniu dupa wołowa, zakompleksiony,tchorzliwy,niezdecydowany,nie dający przez to poczucia bezpieczeństwa Nr 1 ma kolosalne szansę na udany związek. Od nr 2 każda ucieknie.

Gość gość
"To że dziewczyna przezwyciężyła nieśmiałość to inna para kaloszy, bo od was nie oczekuje się że będziecie zdobywać mężczyzn i do was zagadywać" x Bo to wy jesteście zdobywcami i to wy macie testosteron.

Gość gość
"Bo lubią psychicznych, proste" Co ma bycie artystą do bycia psychicznym, idioto?

Gość gość
Nieśmiały może również uchodzić za lakonicznego. Pracuj nad nieśmiałością - musisz zawsze ripostować laski, one to uwielbiają.

Gość gość
gość dziś No dobrze, ale przyznaj że nieśmiałość do kobiet jest trudniejsza do przezwyciężenia, niż takie zwykłe zamknięcie w sobie, dlatego sukces autorki poprzedniego komentarza niewiele dowodzi.

Gość gość
G****o, idioto. I taka kobieta oczekuje, że ktoś będzie z nią rozmawiał nawet w internecie? :)

Gość gość
"Nie, z atrakcyjnymi prostytutkami. W dodatku wszystko to co chcemy od razu. usmiech.gif Taki układ jest lepszy dla nas," chyba tylko dla ciebie przegrańcu :D nie każdego zadowoli seks za kasę, udawany i bez pożądnia. atrakcyjni faceci nie mają problemu ze znalezieniem chętnej, dla takich wizyta u kurfy byłaby ujmą.

Gość gość
A co jest takiego trudnego w relacjach z laskami? Chłopie przecież one tylko udają piękne (makijaż), udają mądre, udają dobre. To są prostaczki, prymitywne istoty, łatwo je wytrącić z równowagi, gubią się jak się im podaje logiczne argumenty. One lecą tylko na hajs, dużego fiutka i żeby je ktoś trzasnął w twarz.

Gość gość
"nie każdego zadowoli seks za kasę, udawany i bez pożądnia." No, a kobiety jakoś to robią od tysiącleci. :D prostytutka to najlepsze rozwiązanie, bo nie robi żadnej kobiety nadziei

Gość gość
Sam pieprzysz od rzeczy, więc czego oczekujesz? Sorry, ale kolejny przegraniec jojczący jak to kobiety lecą na chamów i bedbojów, a nie zauważający JAKIE kobiety na nich lecą - bordery lub te, które są same prymitywne i agresywne, ewentualnie te skrajnie zależne, które boją się samotności, więc wolą być z chamem niż być same w myśl zasady "niechby pił, niechby bił, byleby był" (ale to nie oznacza, że na takich lecą) Ten medal ma dwa końce, więc nie udawaj głupa, że tego nie widzisz :) Jakoś cała masa kobiet na poziomie ma normalnych, poukładanych facetów/mężów.

Gość gość
Bo to wy jesteście zdobywcami i to wy macie testosteron. x Boże, znowu te brednie, kiedy to się skończy...

Gość gość
Kobiety robią to dla kasy, nie dla przyjemności.

Gość gość
"Jakoś cała masa kobiet na poziomie ma normalnych, poukładanych facetów/mężów." Żeby nie być sama, a kogo pragną? 50 twarzy Greya nie jest o kimś normalnym, poukładanym. :) Nie pisz głupot, jak się nie znasz, wiesz czemu? Bo to właśnie takie wpisy jak Twoje generują potem frustrację tych mężczyzn z kafe. "a nie zauważający JAKIE kobiety na nich lecą - bordery lub te, które są same prymitywne i agresywne" Przestań bo i tak Ci nie uwierzę. Te normalne też bo to jest zwykła biologia i ewolucja.

Gość gość
Ale ilekroć pytam jak zlikwidować nieśmiałość w zagadywaniu/podrywaniu to nikt mi nie chce powiedzieć konkretów. Przecież nie chce zamienić się w drania w bezrękawniku co leje swoją kobietę, aż taka zmiana osobowości chyba nie jest możliwa xD. A tak na poważnie, to jak w takim razie stać się tym normalnym facetem o którym tak mówią, jakoś poza nieśmiałością w podrywaniu, uważam siebie za całkiem normalnego mężczyznę.

Gość gość
Musisz podrywać non stop non stop - wyrabiać nawyk rozumiesz?

Gość gość
Jakie brednie, przegrańcu? Tak ten świat jest urządzony przegrańcu, czy ci się to podoba czy nie.

Gość gość
Rozumiem z tym wyrabianiem nawyku, ale jak uczę się jazdy na nartach to upadek na dupę nie powoduje u mnie takiego zwątpienia, jak zostanę zgaszony przez kobietę i to jest dla mnie najtrudniejsze.

Gość gość
To Ty też ich czymś zgaś.

Gość gość
"Przestań bo i tak Ci nie uwierzę. Te normalne też bo to jest zwykła biologia i ewolucja." x Ty jesteś debilem czy udajesz? :D Biologią to może być to, że lecą na samców w ich mniemaniu silnych oraz odważnych (choć każda kobieta co innego przez to rozumie) Natomiast lecenie na niedojrzałych emocjonalnie chamów i bedbojów nie jest uwarunkowane biologicznie, tylko psychicznie - taka kobieta sama jest najczęściej zwichrowana.

Gość gość
Ale na przykładzie tego nieśmiałego faceta z tego tematu widać, że bycie chamem dla kobiety to jest wielka odwaga. :P

Gość gość
I przestań wyrabiać w sobie nawyk obrażania facetów, bo kiedyś niechcący Ci się wymsknie w kłótni z facetem i jego piącha Ci spadnie na twarz. :)

Gość gość
Jeśli ktoś całe życie był wychowywany na kulturalną osobę, to uwierz mi że można mieć opory przed zamienieniem się w chama :)

Gość gość
Ej ale gościu od nieśmiałości popatrz jakie on hipokrytkami Ty jesteś niski tak? - taki Danny DeVito myślisz że nie obracał za darmo d**eczek? :) Wzrost to nie jest dla nich taki ważny, one po prostu stworzyły takiego "idealnego" samca, by móc upokarzać facetów. A prawda jest taka, że polecą na najbrzydszego karła byle tylko był bad boyem. :)

Gość gość
"Jeśli ktoś całe życie był wychowywany na kulturalną osobę, to uwierz mi że można mieć opory przed zamienieniem się w chama usmiech.gif" No niestety podziękujcie rodzicom durniom. Parę lat trwa zwykle przejrzenie na oczy, przyswojenie sobie prawdy o kobietach, zmiana zachowania. Przy tym dochodzi w pewnym momencie zniechęcenie kobietami i to dosyć szybko.

Gość gość
"Żeby nie być sama, a kogo pragną? 50 twarzy Greya nie jest o kimś normalnym, poukładanym." x HAHAHAHA i to ma być argument? :D Już pomijam to, że większość kobiet uznała tę powieść za chłam, to nie podobała im się jego postać sama w sobie, tylko jego dominacja w łóżku. Był tu kiedyś dłuuugi temat o tym i wiele ekscytowało się relacją erotyczną i namiętnością pomiędzy grejem i jego partnerką, więc nie wyciągaj wniosków z du/py, co? Tu chodziło o całą tą otoczkę tego śmiesznego bdsm, a nie o popieprzony charakter greja. Naprawdę intelektem nie grzeszysz. Nic dziwnego, że masz takie podejście jakie masz skoro na każdym kroku wyciągasz takie wnioski z du/py :D

Gość gość
"I przestań wyrabiać w sobie nawyk obrażania facetów, bo kiedyś niechcący Ci się wymsknie w kłótni z facetem i jego piącha Ci spadnie na twarz." x Ojoj, taki biedny i olewany przez kobiety, a tu ukryty damski bokser :) Jeśli jego piącha wyląduje na mojej twarzy, to piącha mojego faceta wyląduje na jego twarzy plus do tego obdukcja i spisanie zeznania :)

Gość gość
"HAHAHAHA i to ma być argument? smiech.gif" No tak, to jest argument, bo się sprzedawała w milionach. A co, nie rozumiesz?