Gość fitandfit Napisano Maj 23, 2016 Jakie sklepy sportowe polecacie? Gdzie lubicie robić zakupy? Wybieracie sklepy online czy stacjonarne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnySopot 0 Napisano Styczeń 19, 2017 Jak szukasz odzieży sportowej lu sprzętu sportowego to gorąco polecam sprawdzić stronę http://www.cozacena.pl/ Zawsze otrzymasz najlepszą cenę rzeczy które ciebie interesują. Nawet nie musisz wychodzić z domu wystarczy że klikniesz na stronę i wszystko masz w zasięgu wzroku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2019 Jak chcesz kupić sprzęt sportowy do siłowni to zerknij sobie na stronę www.k-sport.com.pl. Mają naprawdę wiele ciekawych sprzętów, myślę że coś interesującego uda się tam wybrać, bo mają sporo fajnych maszyn w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona.mal95 0 Napisano Luty 19, 2020 nike, zalando Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ignalina 0 Napisano Marzec 16, 2020 Ja zamawiam z polskich sklepów, bo jakoś odstrasza mnie konieczność płacenia za wysyłkę z innego kraju - drogi i wg, mnie niepotrzebnie, a większość ubrań/butów, nawet tych markowych można spokojnie zamówić z tańszą wysyłką. No nie wiem - takie mam podejście. Polecam osobiście Tramp4, bo wybór mają ogromny, męskie i damskie buty trekkingowe, odzież na trening, torby, kurtki. Można się zaopatrzyć we wszystko co potrzebne. Ceny nie są wygórowane. tramp4.pl/buty/damskie/trekkingowe.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jever22128 0 Napisano Sierpień 29, 2022 Fajne są buty na SAWAY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AngelaListek 0 Napisano Wrzesień 6, 2022 Ja ostatnio kupiłam Jordan 4 oreo na DiamondSneakers i wszystko było w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach