Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ustąpiłam ciężarnej i zwróciła mi uwagę w metrze

Polecane posty

Gość gość
22:28 ojj nie wiesz chyba, że zwłaszcza w duzych miastach młoda kobieta jest największym wrogiem młodej kobiety, i to ona jej najprędzej bogi będzie podstawiać, w pracy, wszędzie. nie zrozumie i nie pomoże, po trupach, njlepiej po twoim, wespnie się do celu. Zwłaszcza w Warszawie, nie wiem jak gdzie indziej. Tu "piczony" już całkiem mózg wymieniły na gąbkę.

Gość gość
Kiedy do ludzi dotrze, że ustąpienie miejsce ciężarnej to nie widzi mi się, ani też nie dlatego, że może ona się źle czuć a chodzi po prostu o przepisy bhp i bezpieczeństwo???? Czy wy ludzie macie trochę wyobraźni? Jeśli kierowca zahamuje to wam się nic nie stanie nawet jak trochę podbiegniecie czy oprzecie się a ciężarna????? Jak kierowca zahamuje a ona walnie brzuchem o oparcie domyślacie się w ogóle jakie mogą być tego skutki czy nie dociera do gamoni już nic na tym padole???!!!!!! Już któryś z kolei temat zakładany, a ludzie tępi że szok i podstawowych przepisów nie znają i będą jechać, że to hrabianki, a z jakiej racji, bla bla bla i nie wie jeden tłuk ograniczony z drugim o co tak na prawdę chodzi, nawet się nie domyśli tym tępym mózgiem, ale gębę rozdziawia bo przecież trzeba się wyrzygać na ciężarne

Gość gość
i dodam, że to samo się tyczy osób z uszczerbkiem na zdrowiu, i starszych które mogą mieć trudności ze złapaniem równowagi.

Gość gość
A moim zdaniem to w ogóle nie powinno byc w autobusach miejskich miejsc stojacych! Tylko siedziace z pasami.powinno sie wyświetlać ile jest takich miejsc i tyle. Stanie w razie wypadku może skończyć sie kalectwem. Ostatnio ogladakam film z monitoringu autobusu podczas stluczki. Kark skrecony mówi wam to coś? :/

Gość gość
22:34 dokładnie, ale wiesz...społeczeństwo mamy chamów i prostaków, inteligencję nam na wojnie wybili Niemcy i Ruscy...tak że teraz z dziadów się porobiły paniska i próbują tu Wisłę kijem zawracać że czyjaś ciąża to nie ich sprawa, że "stara baba jak ma problem to niech jedzie innym tramwajem" - szok,. taki tekst kiedys slyuszalam z ust jednej dziewczyny do staruszki która miała jej za złe, że ta nie ustąpiła miejsca

Gość gość
Racja, zero stania, kto to wymyslil wogole, starsza pani upadnie i umrze

Gość gość
Ciężarne sa chamówki chamki co to nie one bo urosl im brzuch . Niech spadają. Ty tez masz prawo usiasc :) i sie nie martw jakas klepą glupia podla

Gość gość
Jakis d**e fiuta jej wsadzal i za ta jej przyjemnosc ty masz jej ustępować? Niech s*******a. Powinna inaczej powiedziec. To my mamy sue rozglądać kto jest w ciazy? To ta osoba powinna powiedziec np " bardzo bym prosila zeby pani ustawiła mi miejsca bo boje sie upadku albo zle sie czuje" a nie odrazu atakować. Co z niej za matka bedzie?

Gość gość
Popieram. Osoby powinny prosic o ustapienie. Ja wiele razy zostalam olana, wstawalam prosilam by usiedli i slyszalam czesto ale ja wysiadam zaraz albo nie niech pani siedzi itp i potem bylo juz mi glupio usiasc po wstaniu

Gość gość
No i dobrze. Ja też nie ustępuje i w d***e mam uwagi:):) Jak chce sobie wychodzić poza dom to autem albo taksówką. Jej ciaza to tylko i wylacznie jej problem a nie moj .

Gość gość
22:48 prosta chamko.... prosta chamówo.... tobie to już zaden nic tam nie wsadzi, chyba że jaki Ździchu z meliny. Bo tylko on reprezentuje sobą twój żałosny poziom. Jeśli kiedykolwiek będziesz w ciąży, niech ci robią tak samo jak ty im, niech ci też poubliżają od "zapłodnionych krów", może cos dotrze. Albo lepiej nie, nie rozmnaząj się, bo kolejnej patologii nie trzeba. Twoje słownictwo na poziomie rynsztoka, chyba cię matka w betoniarce kołysała. Jakie dno.

Gość gość
22:56 przestan już pisać sama ze sobą, zapisz się do jakiejś szkoły, może coś w mózgu zatrybi. Kultury to niestety nikt cię nie nauczy. tatulo chyba pijus był a mamula spod latarni...

Gość gość
22:57 hahahah a ty nie jestes lepsza od tej wyzej , jedna lepsza od drugiej debilko

Gość gość
przez takie jak te rynsztokówy powyżej, ja już odliczam dni kiedy nastąpi poród. A jeszcze mam 2 miesiące. Czekam na to, bo nie lubię cały dzien siedziec w domu, a wychodzić w ciąży też nie lubię. Chamskie spojrzenia, znieczulica w komunikacji miejskiej, wredota bije od niektórych...w ciąży chciałabym się otaczać wyłącznie tym co piękne i miłe, nie denerwować się w tym waznym czasie. Niestety nie mogę cały dzień gnić w domu...chyba jednak przerzucę się tylko na park obok domu. Bo gdzieś dalej pójść to masakra. Chyba że z mężem, wtedy mi łatwiej, Choć jak z nim jechałam metrem też nikt nie ustąpił.

Gość gość
22:57 A ty kim jestes? Pomiotem

Gość gość
wredne babole macie ładnie poprosić jak chcecie usiąść i tyle ,nikt nie będzie analizować która ma brzuchala a która nie ,powaliło was? każdy gapi się w telefon

Gość gość
23:02 dlaczego? To, że ją (albo ciebie, bo możliwe że sama sobie odpisujesz) matka kołysała w betonarce to i tak lajtowy tekst po tym co ona tu wypisała. Chyba w zwykłej kołysce cię nie kołysała, bo masz problemy z mózgiem. Zakładam, że w ogóle matka cię nie kochała ani ojciec. Bo widać to, skoro tak nienawidzisz ludzi i plujesz na nich.

Gość gość
Pelno w******nych napompowanych p**d lazi i maja pretensje do calego swiata. Niech je *****cze wożą a nie tramwajami i chamskimi tekstami do ludzi. Wypad zmije

Gość gość
23:06 mylisz się, mi bardzo widać brzuch bo to prawie 8 miesiąc, a lasia co mi nie ustąpiła i podobnie jak autorka pędziła do jedynego wolnego miejsca, przyglądała się bacznie mojemu brzuchowi i nie gadaj, że nie wiedziała. Nie ustąpiła?> ok, jej sumienie ale nie chrzańmy że nie widać u kobiet z wielkim brzuchem że są w ciązy

Gość gość
23:06 żmija to cię płodziła. Kobiety polecam ignorujcie te 2 pomioty co tu wyżej klną i plują, choć w sumie to może jest nawet 1 osoba.

Gość gość
Ja p*****le. Kiedys raz bardzo zle sie czułem. Bolalo mnie serce i poprosiłem pierwsza lepsza osobe i odrazu z checia wstala i pytala czy moze jeszcze jakis pomoc. Tez jezdze nadal i nie patrze czy czasem ktos w ciazy. Nie patrze na brzuchy kobiet ale jesli ktos poprosi odrazu bym wstał :)

Gość gość
jak ktoś spojrzy ,ja np. nie patrzę w ogóle na otoczenie,zawsze czytam coś,albo jestem w swoich myślach

Gość gość
Autorka jest ta ciężarną. Sama temat założyła bo jak jej nie po mysli to odrazu obraza tu ludzi. Zrobila prowokacje ze niby byla ta siedząca

Gość gość
23:06 odrobiłaś już lekcje na jutro do liceum albo co gorsza gimnazjum? Nie? to Idź odrób...widać po twoich wpisach że jesteś jeszcze gówniarą. ten dział nie jest dla małolat, ale dla matek i ciężarnych. Co ty tu robisz w ogóle? Idź na ogólny albo uczuciowy, tam jest twój przedział wiekowy i poziom.

Gość gość
no właśnie ,macie poprosić,i już,nie pasuje wam to ciekawe dlaczego

Gość gość
23:11 a u psychiatry to ty byłaś już? czy dopiero masz termin na wkrótce? schizofrenia, schizofrenia. Znowu przyszła jakaś co pisze że autorka to cośtam, autorka to pisze sama ze sobą. Weź mien płyte bo nudna jesteś... mnie ten temat interesuje bo sama byłam do niedawna w ciązy i wiem jak to "fajnie" stać w tłumie

Gość gość
Ciężarne powinny duzo spacerowac a nie jezdzic :) czy odrazu jak wsiadacie do autobusu to sie rozgladacie za ciezarnymi? Rzadko sie je widzi wiec nie mysli sie o nich.

Gość gość
PROSIĆ? :D jeszcze co nie było? :D mam cię prosić o ustąpienie należnego mi miejsca? Mam cię błagać o łaskę jak panią jakąś, a ja żebraczka? Chyba ci się coś we łbie wymieszało.. a w życiu

Gość gość
23:12 drugi post : nie poplacz sie zaraz ;) dama wielka

Gość gość
gość dziś Ustąpienie miejsca to twoja dobra wola a jakby mi ktos wyjechał z takim fochem to bym go chyba śmiechem zabiła, to nie jest swieta krowa x Ale jest to przedstawicielka twojego własnego gatunku "suko". Nad kociaczkiem, że nosi młode to się roztkliwisz, ale samicę swojego gatunku zadepczesz. Życzę ci, aby któraś ciężarna obrzygała ci w komunikacji miejskiej nową bluzkę. Nie każdy posiada samochód, a często lepiej komunikacją, bo wbrew pozorom szybciej, a i do lekarza ciężarna musi jakoś się dostać.