Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ustąpiłam ciężarnej i zwróciła mi uwagę w metrze

Polecane posty

Gość gość
brawa dla tego pana,ciężarne nie chcą być miłe dla ludzi bo hormony walą w dekiel

Gość gość
Prawda ciężarne to wredne suki.

Gość gość
Sa zalamane ze beda miec rozstepy i cycki zwisy i stad zly humor w tramwaju. W pole baby. Autorko widocznie zazdroscila ci swobody urody i plaskiego brzuszka i jedrnego cycuszka :)

Gość gość
no ciężarne przyznawać się jak dręczycie swoich mężów :-)

Gość gość
gość dziś haha w sanatorium w Ciechocinku ale jest słodziak naprawde No tak bo kurde naprawde zesloscilem sie juz , ach te babki naiwne, wziela dziadyge po przejściach i cala w skowronkach, do czasu ;)

Gość gość
Jak mozecie byc takie naiwne i robic dzieci z dziadygami a potem macie chmurne nastroje w tranwaju. Zrob sobie zdjecie jak robisz akcje niewinnej pani ktora siedzi spokojnie i zobacz jak paskudnie wygladasz wtedy.

Gość gość
A mnie w******ja te balony chodzące. Chodza jak cmy i jakby byly bardzo chore, takie maja miny. Powinna byc inna planeta dla takich, ciezarne wypad na księżyc

Gość gość
Moja baba jak bedzie w ciazy to ja wygonie z domu na księżyc. Co za paskuda z niej jak jest w ciazy. Rzuca garami o sciany i we mnie. No zabic mam ochote ta mende. Musze sie zabezpieczać by jej nie zaplodnic znow

Gość gość
oj tam gadanie,nie po przejściach :-) po przejściach to mnie nie interesuje ,jest tak samo ześwirowany jak ja ,więc mi pasuje,młody duchem,wygrał z innym słodziakiem gnojkiem po 20 tce więc mi tu nie wciskajcie kitu

Gość gość
Moja prawie oko mi wybiła i palca złamała :( wyladowalem na pogotowiu :( to byla pierwsza i ostatnia ciaza. Rozwiodlem sie. Cala ciaze mnie biła i znienawidzilem ja. Biła dziecko wiec odebrałem. Pozniej wyszla za innego i on pytal sie mnie jaka ona byla i przyznał sie ze jest agresywna wobec niego a jest w ciazy z bliźniakami. Nie wiedzial ze ma odebrane dziecko. Jest z nia bardzo krotko

Gość gość
ojej współczuje ,ja zawsze twierdziłam że baby są wredne w większości ,

Gość gość
gość dziś oj tam gadanie,nie po przejściach po przejściach to mnie nie interesuje ,jest tak samo ześwirowany jak ja ,więc mi pasuje,młody duchem,wygrał z innym słodziakiem gnojkiem po 20 tce więc mi tu nie wciskajcie kitu Hahaha a jak dlugo z nim jestes? Zafascynowal cie starszy koleś a młodego odrzucilas bo cie kreca starsi. Dobrego mialas tatę ?

Gość gość
tate mam super ,a co zazdrościsz?

Gość gość
Ja bym nie chciala starego :) a zeby ma zdrowe? Bo juz taki zaczyna próchniec. Ja bym wolala młodego ze zdrowymi zębami i mlody pachnie swietoscia a stary smierdzi trupem.

Gość gość
oj macie wyobraznię,panowie,macie... ciekawe co ją sprawia-czy jakies psychotropy czy moze wasze skrzywienia psychiczne?

Gość gość
głupia cip.ko a czy ja mówiłąm ile mam lat ? :-)

Gość gość
mogę mieć każdego młodego czy starego,ten jest najlepszy,wcisnęłam ten wątek bo zrobiło się tu posępnie :/ a lubię podbijac temat :-)

Gość gość
A patrzylas pod napletek ? Bo tam najprędzej gnija dziadki po 40 , duzo sera tam sie zbiera. Gdzie moge znalezc tego 20 latka , dasz namiary?

Gość gość
oczywiście że nie dam,na co mu idiotka :-) i żałuj bogaty koleś i bardzo na poziomie,za wysokie progi dla Ciebie :-)

Gość gość
W słowie mowilam nie pisze sie ą ;)

Gość gość
bawię się tu z wami bo ciągle nie mogę uwierzyć jak macie nasrane w garnkach :-)

Gość gość
pisze bezwzrokowo i nei staram się :-)wybaczysz?

Gość gość
Za wysokie progi? A ty wzielas sobie trupa ktorego nikt wczesniej nie chcial ? Zakochana to smrodu nie czuje ;) poczujesz ;) zobaczysz , wspomnisz moje slowa, Cyganka prawde ci powie ;)

Gość gość
cyganka z wiedzmą przegra :-)

Gość gość
gość dziś bawię się tu z wami bo ciągle nie mogę uwierzyć jak macie nasrane w garnkach Zeby chciec nas czytac to tez trzeba miec nasrane we łbie kochaniutka , tylko sue nie poplacz albo nie upadnij bo czacha ci pęknie i smrod gowna wypłynie ;)

Gość gość
chciałabyś żeby mi się podwinęła noga,to jest czysty charakter baby ,nawet niezaciążonej :-)

Gość gość
Ty od od wiedzmy nie posmarkaj sie :). Pozdrawiam cyganke. Cyganka przyniosła mi szczescie.

Gość gość
już mi się znudziłą ta zabawa,nie inspirujecie mnie,ciągle te same teksty

Gość gość
To jeszcze raz ja od oka. Nosilem dlugo opatrunek, miałem rozcieta rogowke a palec złamany środkowy. Teraz juz jest dobrze ale mam taki uraz, ze juz nigdy nie bede chcial ( gdy bede mial kobiete) dziecka, tzn zeby byla w ciazy.

Gość gość
ale przecież niemożliwe żeby każda w ciązy była niebezpieczna,miałeś wyjątkowego pecha