Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ustąpiłam ciężarnej i zwróciła mi uwagę w metrze

Polecane posty

Gość gość
23:11 ciekawe spostrzeżenia. A lekarz już cię przebadał? Btw autorka to dla mnie niezła sucz. Widzi, że ktoś idzie do danego miejsca i jest to ciężarna lub starsza pani, to przyspiesza by zająć jako pierwsza. Ale wieś...

Gość gość
Ja n*******lam na telefonie cala droge i w d***e mam brzuchate. Jak was faceci dmuchali z kazdej strony to takie delikatne nie bylyscie co? A teraz jestescie. W pole. Kiedys kobiety w polu z********aly, ciaza to nie choroba. Kretynki

Gość gość
23:15 dokładnie, nad psem czy kotem się będą roztkliwiać, ale przedstawicielki swojego gatunku zdepczą. Nie ufam kobietom, koleżanek od dawna nie mam, bo pokazały, na co je stać. Jak zaczęło mi się układać, to nagle wyparowały. Mimo, że to ja szukałam kontaktu. Kilka z nich też mi chciało związek obrzydzić. Kobietom się nie ufa, chyba że nielicznym. Omijam je szerokim łukiem.

Gość gość
Ja nie ustępuję. Jeśli już by poprosiła, to pewnie ustąpiłabym. Owszem, jeśli cieżarna podczas gwałtownego hamowania uderzyłaby brzuchem, to mogłoby się to nieciekawie skończyć, ale ja podczas gwałtownego hamowania też mogę próbując złapać równowagę skręcić stopę, uderzyć się ręką lub biodrem, a moje własne siniaki czy inne uszkodzenia są dla mnie ważniejsze od brzucha obcej mi osoby.

Gość gość
23:18 mówisz z autopsji, rozumiem? twoja matka musiała nieźle w polu motyką nawalać odwodniona i zmęczona, bo widać, że spłodziła niezłego gamonia... tak, dawniej w polu robiły kobiety w ciąży, czego efektem są takie kurioza, jak ty :D

Gość gość
i widzisz ,pokazałąś swoją prawdziwą naturę,nie poprosisz bo to łąska i Ty się byś poniżyła prośbą,i cie zdziwię mi nigdy nikt nie odmawia,każdy pomocny bo jestem fajną osobą a ty wredna i ten brzuch ci życia nie ułatwi

Gość gość
Dlaczego teraz jest tyle cesarek, wczesniakow itp ? Bo kobietki wydelikacone księżniczki olaboga olaboga nikt nie chce mi ustąpić olejku nie porycz sie jedna z druga

Gość gość
i widzisz ,pokazałąś swoją prawdziwą naturę,nie poprosisz bo to łąska i Ty się byś poniżyła prośbą,i cie zdziwię mi nigdy nikt nie odmawia,każdy pomocny bo jestem fajną osobą a ty wredna i ten brzuch ci życia nie ułatwi

Gość gość
gość dziś Dokładnie. To samo tyczy matek z małymi dziećmi tak do 6 rż i osób starych, nie 55latek, ale 70-80latków. 3latek się nie przytrzyma rury w autobusie, więc powinien siedzieć na kolanach matki, a osoba w podeszłym wieku ma kruche kości. Jak je połamie to automatycznie wita się z kostuchą, nie znam przypadku kiedy by kości się zrosły, a staruszek cieszył by się życiem. Mnie nikt nigdy nie ustąpił, jak jeździłam z małymi dziećmi w autobusie, to we 3 zajmowałyśmy jedno miejsce. Jedno! A i tak niektórzy zabiliby wzrokiem jakby mogli.

Gość gość
Hehe a ja wracając z pracy mialam ciezkie zakupy. Chcialam sobie polozyc to na kolanach by nie dźwigać i poprosilam chlopaka ktory siedzial i robil cos na telefonie. Zerwal sie odrazu i milo zachowal :) czyli moja prośba poskutkowala pozytywnie :) pozdr tych ktorzy dbają o siebie i proszą o pomoc innych :)

Gość gość
23:19 tobie nikt nie odmawia, bo prosisz o coś co ci się należy. prosisz o łaskę. mało kto odmówi jak się go poprosi o ustapienie. Dlaczego mamy prosić o ustąpienie skoro kultura nakazuje ustąpić? od nauczania kultury jest dom rodzinny, u ciebie tego nie było to nie wymagaj by inni cię prosili o ruszenie głową. Brzuch oczywiście że mi życia nie ułatwia, jest mi ciężej, ale za o dziecko które jest w środku kochamy bardzo z mężem i mysle za bardzo ułatwi nam poczuc sie jeszcze bardziej szcesliwymi niz jestesmy :) Mam wszystko co chciałam, a wy nie ustępujcie jak nie chcecie, przezyję. Jest to przykre ale co mam się przejmować? I tak jestem szczęśliwa. Mi brzuszek ułatwia wszystko :) Zwłaszcza cieszenie się życiem. Czego i tobie, i innym zgorzkniałym życzę: odnajdźcie drogę do radości, pokochajcie ludzi. Będzie wam lepiej, niz jak ziejecie nienawiścią. Pozdrawiam

Gość gość
Wiecie, jak widze ciężarną to odrazu widze ja podczas seksu i mysle czy robila to od tylu czy w tylek ;) jakos tak odpychaja ;) . Jestem facet to mi nie mówcie ze jak bede w ciazy to zeby nikt mi nie ustąpił ;)

Gość gość
Hahahaha padlam :) nie moge z was haha, ale wojna, kocham takie prowokacje bo mam beke na maksa

Gość gość
Jestem facetem a babki mi tu pisza zeby mi tez nikt nie ustepowal jak bede w ciazy. Posmarkalem monitor. Od kiedy to faceci sa w ciazy. Skoro masz niewidoczna ciaze popros jedna z druga o ustapienie. Dbaj o swoje bezpieczenstwo sama i nie atakuj ludzi w transporcie. Ogarnijcie sie. Niemila ciężarna jest zle odbierana

Gość gość
nie nie należy bo ja zdrowa bez brzucha proszę o rozne rzeczy wyciągnę każda porade informacje miejsce też jeśli zle się poczuję ,prośba to umiejętnośc rozmowy to w zasadzie propozycja ,jak robisz to w ujmujący sposób to przyjemnie jest spełnić takie życzenie ,nie jestem zgorzkniała,mówiąc mi to pokazujesz coś fałszywego,taki uśmiech fałszywy na pokaz ,ja znam was na wylot

Gość gość
Ja zawsze prosze tylko młodych chlopakow , zeby mi ustapili i kazdy wstaje wtedy. Dziady po 40 i 50 nie chca wstawać mendy.

Gość gość
o kurczę ,a ja się zakochałam w 40 latku ,to dziad to jest? no weez

Gość gość
23:30 :) popieram :) niemile ciężarne sa bardzo negatywnie odbierane , chyba nie sa szczesliwe bedac w ciazy ;) bo jesli bylyby szczesliwe inaczej by sie zachowywały.

Gość gość
Teraz sa takie ubiory ze nie widac ciazy. Kamufluja sie a potem maja pretensje. Gdy z zabiegu jechalam autobusem poprosilam pierwsza lepsza osobe o ustapienie. Dbalam o swoje bezpieczenstwo i wy tez tak robcie i to inaczej sie odbierze a nie chamstwo ciężarnych w pojazdach i glupie odzywki

Gość gość
23:34 moze po prostu są zmęczone tego dnia i ich trafia, że ledwie na nogach stoją i ogólnie nie są niemiłe, tylko miały zły dzien> ogarnij sie....

Gość gość
Czyli zakochalas sie w dziadzie :) no popatrz . No mlody to on nie jest. Nie oszukuj sie. To ze sie zakochalas to nie znaczy ze on jest mlody:) litości , to średni wiek a nie mlody ;)

Gość gość
:-( no nie młody ale jest słodki,tylko że nie dziad ,

Gość gość
Nieszczesliwe ciężarne haha dobrze ktos napisal :) znałem bardzo mile ciężarne ake znałem tez chamki, bo ludzie sa rozni i tu na temacie sa ciężarne chamki albo byly ciezarnymi i chamkami nadal pozostały

Gość gość
chamka pozostanie chamką ,ciąża nic nie zmieni

Gość gość
23:34 nieustepujace cięzarnym są przez ludzi psychicznie zdorwych źle odbierane, chyba nie są szczęśliwe ze swoim życiem skoro mają taką znieczulicę na kobiety w odmiennym stanie i ludzi starszych.

Gość gość
Słodki dziad, ja p*****le kobieto. Nie mow jeszcze ze rozwodnik. Wspolczuje ci ;) i powodzenia , gdzies ty go wyrwała ? W domu starców? Na necie na sympatii?

Gość gość
straszego szybciej wyłapie niż brzuchy ,,do straszych mam słabość ,ciężarne są wredne za często

Gość gość
23:42 u ciebie brak ciąży też nie zmieni że jestes chamska

Gość gość
haha w sanatorium w Ciechocinku :-) ale jest słodziak naprawde

Gość gość
racja ciężarne sa wredne bo im wali na mozg hormony, sa jak walce, kazdego po drodze by z***baly z nerwow, moja ciężarna tez chciala mnie przewalcowac, cala ciaze byla niemila, dogadywala sue jedynie z ciezarnymi , z nikim innym tematu nie miala i nie chciala, oby juz w ciaze nie zaszła