Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 44 lata , jestem w ciazy, rodzina się obraziła:)

Polecane posty

Gość gość
17.32 no nie przesadzaj - w Polsce nie ma instytucji "mordu honorowego" gdzie mąż może bezkarnie zaszlachtować żone ..a tam to jest ...

Gość gość
dziś Dziwię się tym stwierdzeniom ale moze i macie rację.Dzisiejsze związki nie opierają się na prawdziwej miłości tylko na seksie nazywanym brutalnie sportem. Zakładaja często rodziny bo czas ich mija a ja niczyja.Te związki się rozpadają ,nie mają przyszłości bo brakowało w nich uczucia jedynie sport.Po rozwodzie chwyta się to co się da,miże być 10 lat młodszy byleby był,bo samotnośc dla kobiety jest czymś strasznym.Zey było śmiesznie to młody mowi że kocha tylko tak na prawdę nie wie z jakiego powodu.

Gość gość
Kazdy zwiazek moze się rozpaść! czy równolatków.CZy on starszy-ona młodsza.CZy ona starsza-on młodszy. Trzeba zyc i cieszyć się kazda chwilą,nic nie jest na zawsze!

Gość gość
Metryka to stan umysłu . Udane zwiazki to te z dojrzaloscia społeczną,emocjonalną,psychicznym oparciem,itd i pesel nie ma tu nic do rzeczy drogie Panie.

Gość gość
Ojjj ma,mam 49 lat i nie wyobrazam sobie partnera yciowego starszego o 15 lat,max 4/5 lat Ludzie powinni się starzeć razem,by nie było dużych dysproporcji w każdej dziedzinie,byli dla siebie przyjemni.

Gość gość
Myślę, że kasa mi pomaga,bo mając 37 lat mogę zadbać o siebie na tyle aby mieć 27 latka.A to,że przy okazji pojawiła się miłość, cóż tylko się cieszyć! Nie jestem głupia i wiem kto jest ze mną dla kasy a kto nie,przestańcie wietrzyć wszędzie zimną kalkulację i interesowność.

Gość gość
Ludzie powinni się starzeć razem,by nie było dużych dysproporcji w każdej dziedzinie,byli dla siebie przyjemni. Nie ma czegośm takie go jak"powinni"kazdy sam decyduje co mu pasuje a co nie, przyjemny mozę być pan po 80 i nieprzyjemny bardzo pan po 50 na bycie przyjemnym reguły nie ma.

Gość gość
18.02 uważaj żeby ten jurny byczek zbyt mocno nie "pokochał" twoich córek...

Gość gość
Ten po 50-tce moze być zaniedbany a nie stary i pomarszczony,podsikujący jak 80-lat z pewnościa aseksualny.Nie opowiadaj pierdól. Na bycie przyjemnym jest reguła tak dla kobiet i mężczyzn.Trzeba umieć dbać o siebie.Tak jak powinno się dbać w związku o uczucia.Nie byłoby rozwodów.

Gość gość
Nie wiem czy wy myślicie głową czy tym niżej.Mam teścia ktory ma 79 lat,a ja 47. Tesc nawet sprawny,zawsze czyściutki i pachnący,tesciowa dba o niego. Jak tak czytam te wasze głupie teksty to mam dreszcze.Nie wyobrażam sobie być partnerką faceta w tym wieku,nawet gdyby miał 70 lat.Nie jestem zboczona.

Gość gość
Ogladam film o dinozaurach i tak mi sie autorka tego topiku skojarzyla :) pozdrawiam Jadzka ;)

Gość gość
Jadziu,jesteś WIELKA! dobrze kojarzysz

Gość gość
Jadzka ty Troglodytko idz do jaskini.

Gość gość
Jadzka i jej echo widze na posterunku.

Gość gość
dziś Skub się matolico na swojej nowej prowokacji, już tak nie analizuj, jeszcze nei raz sie nasłuchasz jaka to debilna jesteś, ale przecueż ty to lubisz. I też jak zawsze założny efekt echa, no debilka w całej okazałości. xxx To chyba nie bylo do mnie , a moze i do mnie , zreszta te ktore tak sie hejtem brzydzily tak zaczely wszystkich hejtowac ze sie w koncu kompletnie w tym hejcie hejtu pogubily ;o Tak czy inaczej do czego zmierzam ? Do tej perelki , wisienki na torcie SKUB SIE MATOLICO ( dzisiaj taka moda na skubanie brwi, myslicie ze to o to chodzilo Pozdrawiam Jadzia

Gość gość
Nowa choroba psychiczna widze tutaj w ciagu dnia stare lochy zaatakowala i kwiczaly ze wszedzie jadzke widza Jadzkofobia :) aaaa juz was pozdrawialam to trzeci raz nie bede

Gość gość
gość dziś Mi się styl bycia autorki nie podoba,grubiańska i wyniosła nie bardzo wiadomo z jakiego powodu,bo nawet jeśli ten cudzysłow "gach' to forma dla niej śmieszna to zastanawiam się co by powiedziała gdyby ten gach opisywał swoją historię i nazwał sytuację ze złapał sobie 44 let."dziwkę '' to nie byłoby takie wesołe da niej. Zaznaczam ,nie jestem trolem i i nie hejtuję ale dla mnie takie kobiety to okaz bezczela. xxx biedaku za mnie ci sie oberwalo ale jak pisalam te nieudacznice wszedzie mnie widza. Czytajac autorke odczulam to samo i jeszcze tekst ze mamusia gacha , nie matka mojego partnera tylko mamusia gacha - pogardliwy ton od autorki az bije do tej kobiety ktora badz co badz reaguje naturalnie na podstarzala konkubine swojego mlodego syna , to wszystko sprawilo ze dostalo jej sie Jeszcze jedno co do autorki mam wrazenie ze jej bezczelny ton taki jak oburzonej panny siusiumajtki z dyskoteki moze potwierdzac moja teorie ze ta starsze panie co sobie mlodego przygr****ly chca byc takie niby mlode na takie wyszczekane 20 chca sie na sile robic , na sile odmlodzic Pzdro Jadzka

Gość gość
Jadziu:) nie przejmuj się niech upuszczają jadu, Z góówna perfum nie da się zrobić,zawsze będzie cuchnąc odchodami.

Gość gość
Tak jak Jadzia na stercie gnoju, z chama pana nie zrobisz:)

Gość gość
Kobiety co z Wami? Zamiast wzajemnie się wspierać urzadzacie jakiś lincz na autorce. Nie zrozumiem tego...

Gość gość
To je kafeteria, tego nie zrozumiesz.

Gość gość
Baby to chu/je.

Gość gość
Jaki k***a lincz ???? Wiesz co to znaczy lincz ?? Cala sprawa zaczela sie od tego ze kilka osob wyrazilo swoje zdanie , swoje zazenowanie a reszta podstarzalych kwok , dewot panien i rozwodek jak przypuszczam , samotnych ryczacy 40 zaczelo hejt na tych ktorzy nie piali z zachwytu nad sytuacja autorki ( tym skretynialym do reszty babom wydawalo sie ze to tylko ja pisze) i jej nie ciumkaja ojej jak wspaniale dzidziusia bedzies miala ojej szczescia zycze ojej ojej jak cudownie , no malo sobie palcowy nie zaczely kretynki strzelac z zachwytu

Gość gość
gość wczoraj Lubisz Jadźka takie wyzwiska, nie?Fajnie jest , mozesz się wykazać , jakaś rozrywka w oborze w końcu. xx tu nie o same wyzwiska chodzi ale w pewnym sensie mam satysfakcje im wiecej hejtu gowna i wyzwisk idzie z waszych bebechow a wiesz dlaczego ? To pokazuje mi z jaka latwoscia moglam was tolerancyjne brzydzace sie hejtem i trolowaniem swiete krowy sprowadzic jak po sznureczku do dna w ktorym zaczynacie wypuszczac jad i hejt ktorym tak sie brzydzicie , wijecie sie ze zlosc***iszecie coraz bardziej obelzywe teksty , wrecz zaczynacie sie w swojej nienawisci i pisaniu p*****l przescigac :) Nie piszcie ze musialyscie sie znizyc do mojego poziomu bo inaczej by do mnie nie dotarlo ha ha to taki wyswiechtany suchar kafeteryjny Nic nie musialyscie! , inteligentny czlowiek nie znizy sie tylko zakonczy niekomfortowa dyskusje i odejdzie No to pa pa pa Jadzka

Gość gość
Autorko, po co tu jeszcze zaglądasz? Nie przyjęto z aprobatą Twojego zachowania. Nie dziwię się.

Gość gość
Dlaczego jest taki kwiko-ryk? ano dlatego że wiele z was jedzie na tym samym wózku co autorka.Wszyscy którzy nie lukrują i nie ciuciają autorce to dziwaczki albo takie których nie chce. Wszystkie przeciwniczki są nawet straszone że ich mężowie wczesniej czy pozniej będą zdradzać. Żadna z was nie potrafi wymyślić że nie wszystkie kobietyrzucają se na facetów jak pies na kawałek mięsa, bo maj godnośc i szacunek do własnego ciała i nie wszyscy faceci to zboczeńcy którzy biorą to co leci. Powiem więcej,nie jestem Panią Jadzią chociaz jej wpisy was bolą bo dokładnie tak jak ja rozszyfrowała to bagienko. Jedziecie po niej ale ona w tym myśleniu ma popleczników,nie jest sama. Nie pozdrawiam bo nie ma kogo.

Gość gość
Jadzia :) oczywiscie nie moje autentyczne imie ktore otrzymalam na znak pogardy ha ha ha ha i tak sie przyjelo Jadwiga ladne imie ;)

Gość gość
"inteligentny czlowiek nie znizy sie tylko zakonczy niekomfortowa dyskusje i odejdzie" No ale Jadzka przecież ty sama już się okreśiłąś w tych słowach, bo ani odpuścić swoich głupot nie potrafisz, ani nie odchodzisz, a też nie musisz tutaj kwitnąć, wieć nie wymagaj od onnych więcej niż od siebie. Tak jest jazgot jednego trola Jadźki, która wmawia ,ze to pisze kilka osóbn, otóż nie, skala głupoty Jadżki jest unikatowa na kafei chamstwo w jej wykonaniu jest bardzo charakterystyczne. Jak kogoś nie wyzwie to nie żyja, ot i cała tajemnica tego osławionego jazgotu.

Gość gość
Bagno to robi Jadźka w kilku głosach, ale to klasyka, bagno i gnój dokładnie mówiac.Tylko chyba nikt raczej tego nie odbiera na poważnie, bo Jadźka i jej wyzwiska, obrażanie ludzi to jak piach na pustyni, czyli zjwiwsko naturalne na kafe. Na normalnym forum z moderacją dostałby bana po jednym odciunku, a w tym troll raju ma szansę na wiećej, wieć jak świnia pcha sie do koryta tak Jadźka pchasie do każdego tematu.

Gość gość
Wy poważnie myślicie, ze 44 latnia baba traciłaby czas i przejmowała się waszymi bredniami?Nie wiem po co tutaj pisała, wiec to moze być też prowo, przecież czy wy ją powyzywacie cz też nie to niczego to w jej zyciu nie zmieni, wiec tyle waszego,że się tutaj bezproduktywnie poplujecie.