Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka Polka najwspanialsza Kobieta

Polecane posty

Gość gość
No ja też dom wyposarzyłam za swoje (piec,zmtwara mikser robot sokowirowka żelazko suszarka meble dywany maszyna do szycia biurka. garnki patelnie stoł do masażu.i wiele innych rzeczy...i auto też kupiłam i opłaciłam za swoje.s

Gość gość
Ups znowu ort ja nie wiem.:

Gość gość
Ups znowu orta zrobiłam:-(s

Gość gość
Reasumując mój wątek widzę, że zdażaja sie Kobiety które byłyby w takim związku szczęśliwe. Wnioskuje tez z postu, że takich domów w których na codzień jest Kobieta i które uważam są przez to szczęśliwsze byłoby więcej gdyby nie beznadziejni faceci.

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl