Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marCIn26

LUDZIE !! Nie macie jaj !! Skomentujcie takie zachowanie !!

Polecane posty

Gość marCIn26

W pracy często spotykam się z chamstwem. Wcześniej to sam było w szkole, w grupie znajomych, wszędzie tak było. Chodzi o to, że gdy Jarek i Darek obrabia dupę Piotrkowi to Piotrek jak się tylko o tym dowie to zaczyna się milic do tych dwóch aby go polubili i dali mu spokój. Kiedyś pewien kolega z pracy powiedział mi co myśli na temat koleżanki, której obaj nienawidziliśmy. Powiedział tak : z nią trzeba dobrze życ bo to jest kurrrva. Normalnie z nią gadał, żartował choc nienawidził jej. Ja zawsze robię tak, że gdy kogoś nie lubię to ignoruję taką osobę. Wiem, że później wszyscy mają mnie za frajera który nie ogarnia tematu ale mam to gdzieś. Czasami gdy mam zły humor albo cukier mi spadnie to się kłucę ze swoimi oprawcami. Nienawidzę chamstwa, plotkarstwa, obgadywania za uszami. Jak się ma jaja to się mówi wprost prosto w mordę a nie za plecami. Co o ty myślicie ? Jak wy robicie ?

Gość gość
dokładnie jak ty, brawo! jak można komuś dope lizać, żeby ci dali spokój? to już trzeba cipą być. nienawidzić baby i ją cisnąć, ale trzeba żyć z nią żyć....co to kurwa jest;) zmień. człowieku towarzystwo.

Gość gość
Otóż to. Nienawidzę jak ktoś się do kogoś mili. Jak kogoś nie lubię to wręcz mu to pokazuje, ale staram się ignorować taka osobę.