Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym być ostrym, pewnym siebie facetem jakich uwielbiają kobiety

Polecane posty

Gość gość

taki który nie wstydzi sie wystawic fiuta przy ogrodzeniu i wysikac, taki który bez krępacji drze morde na meczu, ktory chce was calowac na 1 randce lub wręcz was maca a wy cale czerwone i podniecone, cialo mowi tak, umysl mowi nie.... chcialbym w kolejce do kasy miec odwage powiedziec KUR/WA ILE MAMY JESZCZE CZEKAC, ALBO PLOTKI Z KOLEZANKA ALBO PRACA ! Niestety jestem na codzień facetem kulturalnym, spokojnym, nieśmiałym, cichym, taki typowy księgowy, bibliotekarz :O Nawet alkohol na mnie nie działa, inni są po procentach agresywni a ja przeciwnie, ledwo stoje na nogach i spać mi się chce :O Proszę inteligentną osobe znającą się na biochemii mózgu o podanie przyczyny i ewentualnego rozwiązania tego stanu, czy coś moze mi pomoc ? moge sobie załatwic każdy lek z apteki z wyjątkiem narkotyków.

Gość gość
takim, który głośno pierd******ażdej sytuacji

Gość gość
Tyle ci tylko powiem ze taki jesteś masz u mnie szanse też jak wypije to mi sie chce spać ;), ale taki jaki chciałbys być to nie masz żadnych szans, więc zastanów się czy na pewno nie chcesz być sobą?

Gość gość
Masz za mało testosteronu a za dużo estrogenow weź 10 strzałów omnadrenu pochodz na siłke z pół roku a zobaczysz jak ci będzie odp*****lac

Gość gość
Raczej nie takich lubią kobiety. Ja jestem ostry, pewny siebie, ale kulturalny, nie sikam w miejscach publicznych, nikogo nie macam na 1 randce, nie przeklinam (zwykle). Nieśmiały też nie jestem - grzeczny, miły, uprzejmy, spokojny do czasu, aż mi ktoś nadepnie na odcisk :P

Gość gość
A ja nie chciałbym być taki, jak opisany facet, bo akurat aprobata ze strony kobiet to dla mnie żaden wyznacznik wartości człowieka. Równie dobrym wskaźnikiem byłaby aprobata ze strony małp, lub kretów. Zamieniać się w bezmózgiego debila i przenieść ze swojego barwnego, fantazyjnego świata w nudny świat naandrogenowanych przystojniaków, których rzeczywistością są mecze, bójki i zaliczanie tych tkwiących umysłowością w paleolicie kretynek to nuda totalna. Wolę swoją rzeczywistość, bo naprawdę potrafię ciekawie zorganizować sobie czas.