Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eclypse

Podniecenie seksualne Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość eclypse

Cześć, jestem facetem, mam 26 lat, od dłuższego czasu sam. Nie mogę sobie poradzić z moim podnieceniem. Raz, że natrętne seksualne myśli, dwa... od paru dni nawet kiedy kompletnie o seksie nie myśle, dostaję erekcji, jest to bardzo (!) krępujące, bo staje mi w pracy (!), w autobusie... :o Ale co jest najgorsze, nie ma żadnego bodźca, to znaczy nie ma osoby, która by zwróciła moją uwagę - np. rozmawiam z klientem przez telefon albo czytam ebooka. Ostatnio jak wychodziłem z autobusu stanął mi tak, że dosłownie parę kroków i doszedłem :o To jest krępujące i głupie, a w dodatku boję się, że nie jest normalne, bo zdarza się, że nawet nie myślę o seksie! Stąd mam pytanie, czy ktoś miał coś takiego i czy można temu jakoś zaradzić, a może to po prostu nerwicowe? Bo nie czuję się komfortowo i obawiam się zakładać niektóre ubrania, żeby nie było widać w razie czego :(

Gość gość
moze za rzadko sie masturbujesz.

Gość gość
A ile czasu jesteś sam i czy wcześniej miałeś partnerkę, sypialiście z sobą?

Gość gość
Jestem sam ponad 18 miesięcy, wcześniej byłem w związku przez 5 lat, mieszkaliśmy i spaliśmy ze sobą. Nie masturbuję się zbyt często, fakt.

Gość gość
18 miesięcy to długo i może za często myślisz o tym jak było, itp.

Gość eclypse
Zapomniałem, że formularz nie zapamiętuje loginów :/

Gość gość
mialem podobny problem. co prawda w dzien mi nie stawal bez powodu, ale praktycznie co nic przescieradlo mokre :O zaczalem sie masturbowac codziennie przed snem, nawret jesli nie mialem ochoty i pomoglo.

Gość eclypse
Nie chcę się masturbować za często, bo staje się to takie nawykowe i w sumie też staje się czynnością mechaniczną i przestaje mi wystarczać. Robię to 1-2 w tygodniu, musiałbym chyba codziennie :o

Gość gość
Ja mam podobny problem, bardzo duze libido. Mam stala partnerke z ktora praktycznie codziennie uprawiam sex (czasami 2-3 razy dziennie), ale dlamnie to i tak za malo. Rozwiazaniem okazal sie sport, trening silowy 4x w tygodniu calkiem przyzwoicie mnie stabilizuje.

Gość eclypse
Dziwne, że nie działa to na Ciebie odwrotnie. Ja co 2 dzień biegam, co 2 chodzę na siłkę (teraz na wolnym powietrzu, więc takie bardziej lajtowe ćwiczenia, a w domu mam sztangę), w weekend na basen. Latem mam jakoś więcej energii. Pracuję więcej niż 8h i nic nie pomaga :o Wręcz mam wrażenie, że od kiedy intensywniej ćwiczę, bardziej mi się chce... Czuję się jak 16-latek :O

Gość gość
a nie chcesz po prostu zwiazac sie z jakas dziewczyna i z nią rozladowywac napięcie? :)

Gość eclypse
gość dziś Bardzo chciałbym się z kimś związać, ale to nie takie proste...

Gość gość
Dlaczego nie jest proste? Kogo szukasz?

Gość eclypse
chciałbym za pośrednictwem forum poznać kolegę o podobnym problemie byśmy póki nie mamy dziewczyn się wzajemnie masturbowali, taka meska samopomoc. żle w samotności to robić

Gość eclypse
Drogi podszywie, ale załóż sobie własny temat i wymyśl innego nicka, co? A dla Ciebie jest łatwe poznanie osoby o podobnych priorytetach, celach i zainteresowaniach, w odpowiednim wieku, odpowiedniego stanu cywilnego i chętnej na związek właśnie z Tobą?

Gość gość
Nie, ja tylko pytam kogo szukasz:) A podszywaczy jest tutaj całe stado...

Gość eclypse
próbowałem zostać gejem bo mi z dziewczynami nie wychodziło ale nie umiem....

Gość eclypse
Kogoś realnego, nie straszącego wyglądem, nie mieszkającego daleko i nie próbującego ludzi dopasować do swoich ram.

Gość eclypse
co polecicie na wzmocnienie nadgarstków?

Gość eclypse
gość dziś Wychodzi na to, że trzeba zrezygnować z ćwiczeń i przerzucić się na fastfoody.

Gość eclypse
Ponawiam, ktoś coś? Czy to nadmierne podniecenie to objaw nerwicowy?

Gość gość
Większość użytkowników forum to kobiety, w dodatku nie psycholożki i nie lekarki ;) Trudno jest więc coś konkretnego powiedzieć.

Gość gość
moze zainstaluj tindera? boze co za problemy masz, znajdz sobie kobiete, kochanke lub naloznice

Gość eclypse
żadnej kobiety więcej! zbyt dużo to kosztuje. ja nie mam kasy by ne pierdoły wydawać

Gość gość
Idź do lekarza, bo to może być spowodowane jakimiś zaburzeniami fizycznymi organizmu. Nie ma co się wstydzić :)

Gość gość
co mam kobiecie lekarce powiedziec by cos dała na wstrzymanie konia?

Gość gość
A skąd jesteś autorze?

Gość eclypse
gość dziś Wyobraź sobie, że mam pewne zasady. gość dziś Myślałem nad tym, ale trochę głupio, poza tym dopiero od pewnego czasu naprawdę mocno daje mi się we znaki. gość dziś A czemu pytasz?

Gość gość
Bo może byśmy się poznali? :-)