Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lakiery hybrydowe neonail

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, macie, używacie, lubicie hybrydki z neonail? ja nie dawno rozpoczełam robić hybrydy, zrobilam kurs i przetestowalam kilka firm hybryd :) poki co najbardziej polubiłam sie z neonail. jakie kolory macie i polecacie? ktore wybieracie najcześciej? podrzucajcie nazwy lub numerki,nie wiem jakie kolory jeszcze powinny znalezc sie w mojej kolekcji:D?

Gość mahania
ojj tak, bardzo lubię i polecam :) najlepsze jeśli chodzi o stosunek jakość - cena. są bardzo dobrze napigmentowane więc nie musze martwić się o nakładanie nie wiadomo ilu warstw.. trwałość bdb, 2-3 tygodnie spokojnie chociaż wiadomo wiele zależy od paznokci :)

Gość mariawmaria
Gość nie spamuj linkami,lepiej pod to nie wchodzić,uważajcie... ;P Ja bardzo polecam, moja kosmetyczka od niedawna ma hybrydy właśnie z NeoNail i to była jak dla mnie bardzo dobra zmiana z jej strony. Wcześniej robiła mi diamond cosmetics i często musiałyśmy kłaść 3 warstwy lakieru i zdarzały mi się odpryski. Teraz póki co jest super z tym Neo :)

Gość gość
ja uzywam sama neonail w domu i uwazam ze w tej kategorii cenowej to najlepsze lakiery na rynku. napigmentowane i trwale a ich extra base to moj ulubiony produkt

Gość gość
wole prodigy duo gel z golden rose- tanie, trwale i nie niszczy paznokci :)

Gość gość
ja robie juz od dluzszego czasu neonail :) moje ulubione kolory to pink pudding, cloudless sky, natural beauty, poppy hill <3 mam jeszcze kilka i wszystkie uwielbiam ale te najbardziej chyba, a teraz wakacyjnie kusze sie na bitter sweet i tiger lily, dostalam w prezencie, prawdziwe cudenka!!;)

Ja w ogole nie robie hybryd. Miałam robione przez prawie rok, dla mnie to totalna skarbonka bez dna.. zaplacic za zrobienie, zaplacic za zdjecie.. mozesz robic sobie sama w domu-powiedziecie.. tak, moglabym, ale to tez sa spore koszta. Lakier za 30 zł+ baza+ top+ acetony itd.. zdecydowanie wole zwykle lakiery

vegas123 - ja tak samo. robilam kiedys hybryde, ale na dluzsza mete niszczy paznokcie. wole lakiery o żelowej konsystencji :) teraz wyszla taka linia prodigy z golden rose i trzymaj sie na luzie z tydzien, a do tego wygladaja jak hybryda :)

Gość gość
Dla mnie bardzo podobne sa Effective Nails:) Taka sama ilość kolorów , trwałość,a cena niższa!! Wypróbuj sobie :)

Gość gość
Podbijam temat. Jakie lakiery brokatowe/z drobinkami od Neonail polecacie? Zazwyczaj z tych hybryd polecane są klasyczne kolory, a ja wolałabym coś bardziej bardziej świecącego :D

Gość gość
Koleżanko, cała kolekcja Galaxy Glitter jest do Twojej dyspozycji :) plus praktycznie każdy lakier od NN możesz wykończyć topem z drobinkami ;) najlepiej wybrać kolor i po prostu dołożyć drobinkowy top :D

Gość gość
Potwierdzam tak bardzo, Galaxy Glitter i moja ukochana Andromeda <3 i zawsze na przekór trendom maziam nią pazurki w sezonie na neony :D

Gość flarito
A próbowałyście już nowiutkich lakierów z Cat Eye 5D? Magia <3

Gość gość
@flarito Póki co Siberian i Bengal (na dwa magnesy) i efekt faktycznie robi wrażenie :)

Gość maiev
A jak tam Aquarelle? Jakoś nie odważyłam się jeszcze wypróbować, ale kuszą niesamowicie <3

Gość littletreasure
@maiev Wypróbowałam Navy z Aquarelle i jestem strasznie podekscytowana efektami :D konsystencja jak konsystencja, każdy ma inne preferencje odnośnie gęstości. Mnie osobiście nie przeszkadza, może nawet nieco ułatwia sprawę :3

Gość jainaproudmore
W zasadzie konsystencja lakieru to rzecz gustu. Mi odpowiada ta od NN, łatwiej się aplikuje. Może wymaga to wprawniejszej ręki, a może to kwestia przyzwyczajenia, w każdym razie nie ja uważam akurat konsystencje za atut :)

Gość Simonella
Koleżanki, a jak z kolekcją Galaxy Glitter? Chodzi mi o lakiery kryjące? Ile warstw kładziecie, jaki efekt uzyskujecie? Które warianty polecacie?

Osobiście uwielbiam tę serię. 2 warstwy wystarczą, daję 3 dla świętego spokoju. Andromeda i Cepheus chyba są moimi ulubionymi wariantami, przy czym sam drobinkowy top urozmaici każdy podstawowy wariant z tradycyjnej kolekcji.

Gość gość
Miałam na swoich pazurkach dotychczas Oriona i Seductive Mars, fantastyczne się nosiły. Nasycają się na płytce intensywniej, niż na próbniku, warto mieć to na uwadze.

Gość gość
Miałam taką ciekawą sytuację z Andromedą: raz wyszła taka głęboka galaktyczna czerń, a raz opalizująca zieleń. I w obu przypadkach efekt był fantastyczny. Nie mam pojęcia, od czego finał był uzależniony, widać drobinki każdorazowo żyją własnym życiem :D

Gość gość
@allaella dwa razy ten sam komentarz w jednym wątku? Konsystencja NN nie może Ciebie irytować aż tak bardzo. Zwłaszcza, że moim zdaniem nie różni się szczególnie od konsystencji lakierów Semilac.

Gość gość
Dziewczyny, a jakie macie sposób na pyłki? Trochę mi odpryskują :/

Wcierasz pyłek w utwardzony dry top, później całość utrwalasz hard topem, w moim przypadku efekt trzyma się od stylizacji do stylizacji.

Gość gość
Warto zainwestować w Hard top, nie tylko do utrwalania pyłków. To tak na marginesie.

Gość Ladylay
Niektórzy zostawiają pyłki Volcano bez zabezpieczenia, też się trzymają i dają świetny efekt. Ale to kwestia gustu. Nie wszyscy lubią ich chropowaty efekt.