Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia12234

Czy można zajść w ciążę 1 dzień po okresie?

Polecane posty

Witam kochani, mam pewien problem czytalam kilka podobnych tematow do mojego i sie waham co nie co. Problem mam taki przez tabletki anty ktore kiedys bralam od litopada mam nie regularne okresy (niestety) dostałam okres ostatnio dzien po tym jak mialam dostac czyli 8 czerwca jakos po poludniu (gdzie rano sie kochalismy ale nic nie polecialo), okres moj trwal od 8 do 11 czerwca ( 11 czerwca rano mi sie juz skonczyl i juz nic nie polecialo wiec kochalismy sie w nocy rowniez bez obaw nie ''wlal mi sie'' ) 12 czerwca kochalismy sie ale on nie byl pewny czy cos polecialo czy nie.. i w tym problem na kalendarzyku pisze mi 12 czerwca --> ciaza szansa jest niska, ale tak jak mowie mam nieregularne i sie cykam 16tego czerwca zaczynaja mi sie dni plodne do 22czerwca .. wczoraj po poludniu nie wiem skad zaczal mi troche sluz leciec ale dlugo nie polecial. czasem tak mam po okresie.. (tylko ze ten sluz byl przezroczysty). w tamtym msc mialam okres od 11 maja do 13 maja i dni plodne od 20stego do 26stego . niestety nie biore tabletek bo przez nie wypadaja mi wlosy i wlasciwie czesto zapominalam o nich moj chlopak rowniez sie nnie zabezpiecza bo w gumie to nic nie czuc zabardzo;/ prosze o normalna odpowiedz.. czy mam isc po tabletki po czy poprostu nie jestem w ciazy i mi sie wydaje.. mam 20lat ale to za wczesnie by byc w ciazy bo nie mam zamiaru rzucac studiow jeszcze jest czas na dziecko.. a moj chlopak ma dop 18lat.. prosze o normalne odpowiedzi co do tego tematu..

Gość gość
zawsze mozna zajść, rózni sie tylko prawdopodobienstwo