Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia2727

zakazana milosc

Polecane posty

Gość sylwia2727

witam,pisze do was poniewaz musze komus to powiedziec bo inaczej wpadne w jakos depresje,,,mam faceta od 5 lat i mamy dwojke dzieci,,ma bardzo fajnego kumpla z ktorym tez sie znam od 5 lat,,miedzy nim a mna jest jakas chemia cos nas do siebie ciagnie,,wielokrotnie wyznawal mi milosc i wkoncu stalo sie w pazdzierniku 2015 miedzy nim a mna doszlo do zblizenia i od tamtej pory sie zaczelo zakochalam sie w nim a on we mnie (chyba) moj facet pracuje za granica i on tez takze dzwonimy do siebie bez przerwy za miesiac ma przyjechac na urlop i mamy te wszystkie noce spedzic razem,tak zeby nikt sie nie zorientowal poniewaz sasiady itp.ja oklamuje swojego faceta a on oklamuje swojego kumpla,,to jest jak jakis film,, chce rady ale konkretnie,,i nie zerwe z nim kontaktu bo nie dam rady

Gość gość sylwia sylwiaSs
Serio doszło do zblizenia i serio jestescie razem?

Gość gośćsylwia sylwia SS
I serio dzwonicie do siebie?pisze sie sąsiedzi a nie sąsiady i o co chodzi z tym okłamywaniem?

Gość gość
i nie zerwe z nim kontaktu bo nie dam rady X To czego oczekujesz? Skoro nie zerwiesz z nim kontaktu, to zdradzaj dalej. Ale później się nie zdziw jak facet Cię zostawi i odbierze dzieci, zostaniesz sama w czarnej d***e. Facet pracuje za granicą, żeby lepiej się WAM żyło, a Ty dajesz d**y jego koledze, super. Współczuje mu, nie dośc że kobieta zdradza, to jeszcze kolega.

Gość gość
ladacznica z ciebie i tyle w temacie

Gość gość
az mi wstyd ze jestes moja imienniczka

Gość gość sylwiaSS
Mo też jest za nią wstyd.Ale ja czegos tu nie rozumiem..co mają z tym wszystkim wspolnego dzieci?Mnie non zdradza non stop czy to znaczy ze powinnam ograniczyc mu prawa?

Gość gość sylwiaSS
No. mnie też jest za nią wstyd.Ale ja czegos tu nie rozumiem..co mają z tym wszystkim wspolnego dzieci?Mnie mąż zdradza non stop czy to znaczy ze powinnam ograniczyc mu prawa?

Gość gość
gość sylwiaSS dziś Godzisz się na ciągłe zdrady, wiec to Twoja sprawa. Tak, facet moze się z nią rozejśc i udowodnić w sądzie, że nie opiekowała się dziećmi odpowiednio, wtedy będą pod jego opieką. To już nie te czasy, kiedy zawsze wygrywała kobieta i Dzięki Bogu, bo jak widać po autorce, pełno takich cudownych żonek.

Gość gość
Wybij sobie go z głowy on nie jest Ciebie wart, udowodnił to zostawiając Ciebie i dzieci. Za granicą wygodniej mu się szlajać z innymi.

Gość gośćSS
15.42.Gdzie jest napisane ze nie opiekowała sie dziecmi??jak matka moze nie opiekowac sie dziecmi?wytlumacz mi to bo ja tu czegos nie rozumiem.

Gość gość
gośćSS dziś Jak będzie zajęta bzykaniem z kolegą, to nie będzie zajmować sie dziecmi, proste. Normalnie są matki i matki.

Gość gośćsylwiaSS
Jakim bzykaniem z jakim kolegą?Nie rozumiem słowa "bzykać"obrzydliwe słowo..a z tego co wiem to ludzie kochają sie nocą ..nocą dzieci spią chyba.??Tzn.nie wiem nie byłam nigdy w takiej syt.wiec ciezko mi zrozumiec ja wszędzie z dziecmi jezdzę no chyba ze do pracy ide.

Gość gość sylwiaSS
Ps.i w ogole jak mozna TO robic z kolegą??? Masakra.

Gość gość
Jakim bzykaniem z jakim kolegą?Nie rozumiem słowa "bzykać"obrzydliwe słowo..a z tego co wiem to ludzie kochają sie nocą ..nocą dzieci spią chyba.?? X Kochac się? Z kim? Z kolegą swojego partnera? To żadne KOCHANIE, tylko ZDRADA, to właśnie planuje autorka.

ja sie w nim naprawde zakochalam,,potrzebuje wsparcia,ale dziekuje,jest mi lepiej wiedzac ze ktos tam nieznany wie o wszystkim..

Gość gośćsylwiSS
Jak to kolegą partnera??to oni są geje?.Ja nie piszę o zdradzie.U mnie pojecie zdrada nie istnieje.Jak sie jest w malzenstwie to sie nie zdradza a jak juz sie planuje lozko z kims innym to lepiej najpierw sie rozwiwsc..No tak tylko zdaję sobiw sprawe ze to tylko ja mam takie moralne zasady.Wytłumaczyc to komus kto ma np.Boga czy wuernosc gdzies tak wiem nie da sie.Wiem co to znaczy ..moj mąż obecnie zrobił dziecko innej.Tfu gardze nim.Jestem tak wsciekła na niego ze szok nienawidzę go.!Po co ludziom w ogole sex.??wazniejsze sa uczucia wsparcie i bezpieczenstwo a nie koorestwo.Masakra.

Gość gość
ja sie w nim naprawde zakochalam,,potrzebuje wsparcia,ale dziekuje,jest mi lepiej wiedzac ze ktos tam nieznany wie o wszystkim.. X W takim razie najpierw rozstań sie z swoim obecnym partnerem. A później układaj sobei życie z jego kolegą, o ile nadal będzie Cię chciał, pamiętaj że masz dzieci, nie wiadomo czy kolega będzie chciał uczestniczyć w ich wychowaniu.

Gość gośćsylwiaSS
Dokładnie.Ale jak mają koscielny to nie jest takie proste no i grzech smiertelny..

my zyjemy bez slubu,,,moze nie doszlo by do takiego czegos gdyby moj partner byl inny,,chodzi mi o to ze od 10 lat choruje na depresje,,,jak cos nie tak,,jak mu cos nie wychodzi to choroba,choroba i choroba mu wraca,,wtedy z dziecmi sie nie bawi,nie rozmawia z nami,,poprostu nas odrzuca,,mowi bez przerwy o smierci itp.ostatni raz zachorowal 3 tyg.temu ale jakos pojechal do pracy jak na zlamanie karku,,bierze psychotropy ale....dobra mina do zlej gry,,i wy sie dziwicie,,,ja nawet nie jestem przytulana,,

Gość gość
zapraszam na bloga jak ktos ma ochote: www,zakazanamilosc,blogspot.com