Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malutki guzek na jądrze

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem otóż mój narzeczony wyczuł u siebie malutki guzek na lewy jadrze juz jakiś czas temu rok albo więcej. Zbagatelizowal sprawę i zapomniał o tym ale teraz ponownie go znalazł i mi o tym powiedział a ja spanikowalam. Twierdzi ze zmiana ta nie powiększyła się od tego czasu ani nie daje żadnych innych objawów. Nie ma żadnej opuchlizny ani nic takiego. Wizytę u urologa ma dopiero za tyg a ja wariuje z nerwów. Boje się ale czy to może być coś poważnego jeśli od tak długiego czasu nie daje o sobie znać? Byłabym wdzięczna za odpowiedz.

Gość gość
rak jak daje o sobie znac to zazwyczaj jest za późno wiec niech zapierdziela do lekaza a podskokaxh

Gość gość
Ale gdyby to był rak to po tak długim czasie jak nie był leczony to już byłoby źle prawda? Guz by zapewne urósł wiec chyba jest duczę prawdopodobieństwo że będzie ok?

Gość gość
rok to jeszcze nie jest długi czas, czasem może się uaktywnić po 15 latach wiec jeszcze prawdobopnie nie jest za poźno

Gość gość
Ale wszędzie pisze ze akurat ten nowotwor rozprzestrzenia się w błyskawicznym tempie i nie leczony człowiek żyje do 2 lat ale ma już zapewne objawy wcześniej skoro nie leczy. Wiec to kurde nie może być nic takiego! Bardzo się martwimy

Gość gość
równie dobrze to może być tylko jakieś zgrubienie na podskórne ale warto iść do lekarza niż później do grabarza

Gość prawictwo pospolite 152
jaja można obciąć nie ma problemu

Gość gość
Wiadomo ze tak czekamy na wizytę. Niby prywatnie a trzeba czekać 2 tyg no ale CO. Jeszcze tydzien został. Myślicie że w takim przypadku jest duże prawdopodobieństwo że coś będzie nie tak?

Gość prawictwo pospolite 152
jaja można obciąć , będzie szybszy , lżejszy i zdrowszy

Gość gość
Oby Cię nigdy coś takiego nie spotkało. Przestałbyś żartować w ten sposob

Gość gość
W tym naprawdę nie ma nic śmiesznego

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
częściej opróżniaj mosznę by nie puchła i nie twardniały Ci zlogi zalegającej spermy , a potem panikujesz , że rak.

Gość gość
wczoraj mu wymacałam tego guzka na jądrze i pociućkałam myślałam mu wyssać, nadgryzłam trochę i taka ma miękkawą konsystencję , lekko przygryzłam i chcialam to wyssać .

Gość gość
Nie wiem wogole co Cię tak bawi. Nie wiadomo czy to nie jest coś poważnego a tu takie teksty. Naprawdę niektóre wypowiedzi masakra

Gość gość
Nie wiem wogole co Cię tak bawi. Nie wiadomo czy to nie jest coś poważnego a tu takie teksty. Naprawdę niektóre wypowiedzi masakra

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
No raczej trzeba jak najszybciej zgłosić się do lekarza mój mąz miala tak samo.... coś w rodzaju ziarnka ryżu potem mowil że znikło.... znikło bo objeło prawie całe jądro. Dobry lekarz który nam pomógł w tej chwili to Pan Piotr Kowalski z Łodzi facet zna się na rzeczy i wiele nam wyjasnił. Teraz musimy czekać ....