Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhjhh

czuję się lepsza od kobiet bez ślubu

Polecane posty

Gość gość
ty marta też masz przewalone tak samo jak te idiotki materialistki ślubne

Gość gość
Widziałam juz kłótnie kur domowych z karierowiczkami, mężatek z konkubinami jeszcze nie. :D kurde ciekawie na tym forum :D

Gość gość
w ciągu roku nie poznasz dobrze człowieka, po sobie wiem, że przez rok mnie ktoś dobrze mnie pozna. Mam wierzyć, że mam super-moce i w drugą stronę to działa inaczej?

Gość gość
gość dziś A twierdzisz tak, ponieważ? Rozumiem, że według Ciebie o dojrzałości świadczy ilość wydanej kasy na ślub?

Gość gość
Mężatki przynajmniej kasę biorą a wy dajecie żopy za darmo :o

Gość gość
Póki co to konkubiny sie najbardziej plują i wyzywają. Widac kto komu zazdrości :D ta która tak psioczy o tej kasie to pewnie sama by tak chciała. Kompromitujcie się dalej.

Gość gość
coż za kalkulacja :-) kto za ile daje :-) cudowne żonki

gość dziś hahahahaha u kogo przewalone u czubkow z kaffe!?:(:(:(nie maja dla mnie zadnego znaczenia ich wypociny nieudacznicy zyciowi to tyle :D:D:D

Gość gość
Moja stara Halina znów się dziś nie umyła Czasem słyszę jak ja dziad zapina Maurycy stary cap szumowina W kroku ma wielką bule poznańską Gdybyś ręce tam włożył To jeszcze byś klasnal

Gość gość
Jesteście Cudowne! Dzięki wam właśnie wskakuje w kieckę, biorę wybranka i zapikalam do urzędu. Dzięki wam uświadomiłam sobie, że tylko w ten sposób ode mnie nie odejdzie już nigdy, będę go trzymać na siłę. Chyba, że mi się znudzi to go oskubię i też będzie z***biście :D Mogę go też straszyć rozwodem. Jest tyle opcji. Co ja bym bez was zrobiła.

Gość gość
19.37 "pierdla" i "bol żopy" to pisanie na poziomie? Hahaha

Gość gość
gość dziś Widziałam juz kłótnie kur domowych z karierowiczkami, mężatek z konkubinami jeszcze nie. smiech.gif kurde ciekawie na tym forum smiech.gif x zapomiałaś o dzieciatych kontra bezdzietnych z wyboru ;)

Gość gość
gość dziś Nadal uważam, że tak będzie lepiej, wiem, że jakby miał się przestraszyć, to ucieknie przed, czy po ślubie (tak też było w mojej rodzinie, facet przestraszył się umierającej żony), ale jak wytrzyma 10 lat bez ślubu, mimo niepewności, co ze mną będzie, to wtedy się zgodzę na ślub.

Gość gość
A co jeśli życie po śmierci istnieje? Konkubiny pójdą do piekła :D

Gość gość
Trzymajcie dla mnie najlepszą pryczę w piekle :D Zrobimy imprezkę :D

Gość gość
gość dziś Gdzie tu ktoś o błędzie pisał?

Gość gość
ale wtedy pójdę tam z niedoszłym mężem czyli też dobrze :)

Gość gość
Nie karmiłam piersią, urodziłam przez cc, szczepię moje dziecko, które czasem nawet zje kawałek pizzy do tego żyje w konkubinacie. Jak trafię do piekła to będę tam rządzić :D

Gość gość
Racja jeszcze kwestia dzieci :D i oczywiście karmienie cyckiem a mlekiem modyfikowanym itd... Lecę po popcorn bo ładnie sie rozkręcacie dziewczynki :)

Gość gość
Będziecie się smażyć w piekle a szatan będzie wam pchał w usta swój odpyt . Później będziecie robić lody demonom nieskończenie wielu ich jest (nasze imię legion bo wiele nas jet) pozniej wbija wam w wargi atomowe druty i będą rozciągać. Wkoncu nakryjecie twarz własną skórą sromowa. W kotle będzie bulgotac smoła a wy będziecie smażyć dzyndzla z lechtachy w tym kotle

Gość gość
brzmi jak niezła impreza, a z lucyfera podobno niezła dupa więc czemu nie (tak mówi biblia, ja tego nie zmyśliłam).

Gość gość
myślałam że liczy się miłość a wy mi mówicie że powinnam jednak zgodzić się na ślub bo mieszkania mojego narzeczonego mi przepadną :-) jakie to romantyczneeee

Gość gość
Konkubiny to najgorszy sort kobiet żal tylko dzieci i ich spaczonych wartości

Gość gość
sprzedajne dziiwki :-)

Gość gość
te d****** to o tych zamężnych, tak?

Gość gość
ja nie chce dzieci ,zakochana jestem,nie chce mi się rozmnażać i siedzieć w pieluchowni,

Gość gość
A ja znam typiare co uważa się za katoliczke żyje w konkubinacie, odbiła chłopa swej przyjaciółce , codziennie pije, raz pobiła swoją matkę ale ona kocha Boga :o

Gość gość
pewnie,byłyście interesowne a ja jestem bezinteresowna :-) więc kto jest lepszy?

Gość gość
Ja też żyje w konkubinacie a matka mojego partnera powiedziała ze nie jestem jej synowa i muszę do niej mówić na Pani :( czy wy też tak macie ze swoimi??