Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhjhh

czuję się lepsza od kobiet bez ślubu

Polecane posty

Gość gość
No właśnie, jak facet jest w szpitalu to nawet informacji się nie uzyska, bo dla lekarzy jesteś obca osobą i tyle. Żona to juz rodzina, poważniej sie ją traktuje wszędzie. Jak sobie pomyślę, że przed ślubem to teściowa była osoba, która powiadamia o stanie zdrowia meza, w razie wypadku itd i nawet na nią bylo ubezpieczenie na życie mojego męża. Teraz jest na mnie, i co by się nie działo to ja wiem o wszystkim pierwsza i czuje sie ważniejsza od tej starej raszpli :)

Gość gość
gość dziś A ja celowo nie żenię się na dzień dobry, planuję przetrzymać mojego faceta jeszcze kilka lat, bo wolę, by mnie ewentualnie zostawił w razie choroby przed jakimikolwiek zobowiązaniami, niż po, gdyby miało tak się stać. Po 10 latach będę już raczej pewna, że mogę zalegalizować ten związek.

Gość gość
gość dziś - jak nie miałaś NIC na swoje nazwisko to nawet po ślubie dostałabyś ochłapy

Gość gość
19:31 Co ja piszę, nie wychodzę za mąż miało być, rzecz jasna :D

Gość gość
więc tutaj chodzi o kasę ?

Gość gość
czy się doczekam odpowiedzi czy Twój zmarły to miłośc czy Twoja głupota czy nie?

Gość gość
jeśli będzie mu zależeć to karze mu zostawić swoją ... karać go będziesz , że ma rzucić kobietę? hahaha możesz mu kazać imbecylko

Gość gość
a ty myślisz, że o co? Miłości legalizować nie trzeba, wspólna kasa to inna historia.

Niech kazdy zyje jak jemu wygodnie i jak jemu odpowiada !!!:) bzdurami i jezorami ludzkimi nie przejmowac sie po prostu!! to ich boli nie mnie:):)

Gość gość
19.30 w głowę waszych narzeczonych tez mogą wejść z tym, ze maja łatwiejszą drogę. Łatwiej jest kogoś rzucić niż sie rozwieść. A jeszcze jak są dzieci to w ogóle. Ja nie wiem, czy ty masz jakiś bol doopy czy co?

Gość gość
no jasne :-) jesteście więc lepsze bo zalegalizowałyście KASĘ ach ,jakie to proste

Gość gość
Dla mnie cywilny i konkubinat to nie jest prawdziwy związek dwojga dorosłych ludzi, to atrapy dla biednych i wygodnych oraz dla nierozsądnych.

Gość gość
Wulgarne komentarze są zgłaszane. Tu piszemy na poziomie chyba że jakiś konkubent wyszedł z pierdla i ma ból żopy i hejtuje na kafe

Gość gość
A ja celowo nie żenię się na dzień dobry, planuję przetrzymać mojego faceta jeszcze kilka lat x Jesteś gejem? Kobieta może wyjść za mąż.

Gość gość
Najpiękniejsze jest to, że większość wypowiadających się po stronie ślubu jako główny powód podaje KASE i przywileje w razie rozwodu. Wole nie mieć ślubu i wiedzieć, że ona kocha mnie nie mój portwel. Niż mieć żonę, która martwi się czy dostanie kase w razierozwodu.

Gość gość
no to dla ciebie nigdy nie będe w powaznym związku, jezusie i maryjo panno zaściankowa, co ja z tym zrobię :D

Gość gość
to sobie zgłaszajcie, jutro i tak ten temat zginie w odmętach kafe

Gość gość
gość dziś starej raszpli? mówisz o kobiecie, która dała życie twojemu męzowi..no kurde, kobieto...

Gość gość
Powiem wam tak. Jak widzę obrączkę u dziada to już mnie nie interesuje. Konkubent żadnego znaku nie nosi to skąd mam wiedzieć że mnie nie oklamie?

Gość gość
gość dziś Mój osobisty faworyt z całości tego wątku :D

Gość gość
tak mam problem bo gardzę babami które trzymają mężusia chociaż miłości nie ma,dla kasy ,sprzedajne zalegalizowane d***** :-) w tym jesteście lepsze,powtarzam czysta miłość to coś na co was nie stać

Gość gość
imbecylka od karania faceta zgłasza? kapuś i analfabetka

Gość gość
gość dziś Freudowska pomyłka ;) No przecież się poprawiłam niżej.

Gość gość
19:38 ciekawe co zrobisz jak przyjedzie Halina i wszystko ci zabierze. Ślub to także zabezpieczenie swojej przyszłości kretynko.

Gość gość
Jak facet będzie chciał odejść to niby trudniej mu będzi, bo ma żone? O masakra i wy wiedząc o tym, że roocha na boku i jest z wami z litości, cieszycie się jak głupie i czujecie lepsze? :D No brawo wy :D

Gość gość
ślub ze strachu przed mamusią faceta:-) coraz lepiej

Gość gość
jak nie masz nic swojego to nie masz nic do zabrania, a jak masz to nie zabiorą :)

Gość gość
19:40 ona nie zrobiła żadnego błędu ty starcza psiocho

malzenstwo to nic innego jak uwiezienie siebie i swojej prywatnosci , , zrzeczenie sie wolnosci osobistej, swoich marzen ,swoich upodoban:)

Gość gość
gość dziś gość dziś A ja celowo nie żenię się na dzień dobry, planuję przetrzymać mojego faceta jeszcze kilka lat, bo wolę, by mnie ewentualnie zostawił w razie choroby przed jakimikolwiek zobowiązaniami, niż po, gdyby miało tak się stać. Po 10 latach będę już raczej pewna, że mogę zalegalizować ten związek. x moim zdaniem, takie "testowanie" partnera też nie ma sensu (testowanie...jak to brzmi...) człowieka można poznać w miarę dobrze w przeciągu roku. a z drugiej strony - po 10 latach facet "zda egzamin", a w 11 roku może odwinąć jakiś numer...życie jest nieprzewidywalne...