Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhjhh

czuję się lepsza od kobiet bez ślubu

Polecane posty

Gość gość
a zerwanie zaręczyn z bogatym narzeczonym to u mnie nic wielkiego ,wprawę mam ,tylko miłośćććććć

Gość gość
ja nie chce mieć teściowej!!! żadnych odwiedzin teściowej!! mieszkanie jest do seksu i do świętego spokoju a nie do głupich spotkanek

Gość gość
O k******a wy k***yyyy

Gość gość
Ludzie dla różnych powodów nie biorą ślubu ale powiem wam szczerze że ja bym nie mogła i nie chciałabym żyć z mężczyzną bez ślubu,źle bym się z tym czuła że nie jestem jego żoną a jedynie konkubiną ,że nie mam żadnych praw że ludzie krzywą patrzą, że on mnie nie chce poślubić,czułabym sie gorsza.Pobraliśmy sie po 14 miesiącach znajomości-nie byłam w ciąży.Niedawno minęło 10 lecie naszego małżeństwa,mamy 4 dzieci.

Gość gość
Konkubinat to najgorsze co mogło spotkać kobietę po za gwałtem

Gość gość
ja tak łatwo nie oddaje swojej wolności ,tym bardziej że nie wiem którego wybrać ,nie musicie aż tak rozpaczać nad moim stanem cywilnym ,ale dziękuję

Gość gość
powiem wam że mieszkałam z facetem trzy lata i nigdy więcej ,współczuję wam tej ohydnej rutynki

Gość gość
jak doczytałam do tego "bo co ludzie powiedzą" to pomyślałam, ze pewnie macie dużo dzieci...i oczywiście macie :D

Gość gość
20:19 ale pierw jest ślub a potem decydujemy sie na dzieci :p

Gość gość
przynudzacie ,ja zmieniam męża co 5 lat ,bo mi się nudzi z jednym

Gość gość
ale az 4?

Gość gość
gość dziś Racja jeszcze kwestia dzieci smiech.gif i oczywiście karmienie cyckiem a mlekiem modyfikowanym itd... Lecę po popcorn bo ładnie sie rozkręcacie dziewczynki x :D ach, jeszcze zapomniałam napisać wcześniej o porodach naturalnych kontra cc ;) a skoro jesteśmy w okolicach waginy, to jeszcze wydepilowane na gładź kontra bobry :) ps. cieszę się, że są jeszcze dziewczyny, które, tak jak ja,a nie dają się wkręcić w te głupie wojenki (których i tak nikt nie wygra) :) pozdrawiam!

Gość gość
naprawdę się staram rozkręcić te nabzdyczone napompowane babole ,ale są dziś wyjątkowo spokojne

Gość gość
Mam tak samo jak Ty autorka.

Gość gość
20:24 bo ostatnia ciąża bliźniacza,dlatego 4.

Gość gość
No widzisz, a mnie by było bardzo nie na rękę brać ślub po roku z haczkiem i właściwie od razu zaczynać rodzić dzieci. Nie sądzę też, żeby ludzi obchodziło co robię.

Gość gość
20.25 również uważam, ze to kolejna wojenka, której nikt nie wygra i te kobiety są głupie, ze tracą czas i nerwy na kłótnie z osobami, których nawet nie znają... Ja lubię podyskutować na różne tematy, ale z ludźmi których znam, na poziomie, nie ma żadnych kłótni, wyzwisk jak tutaj. Te kobiety muszą być bardzo samotne, nie mają z kim porozmawiać i wyżywają się na kafe. A ja lubię się z takich głupich ludzi pośmiać :D pozdrowionka ! :D

Gość gość
hahaha :)

Gość gość
Do autorki watku: widocznie NIC w zyciu nie osiagnelas poza zlapanie meza. Tylko wtedy ktos czuje sie "lepszy" od innych z tak banalnego powodu. NIC NIE OSIAGNELAS, dlatego znalazlas sobie "cos" co w twojej j glowie czyni cie lepsza.

Gość gość
A co szanowne konkubiny osiągnęły? Zaraz się okaże że pół konkubin ma studia i zarabia 9 tys jak to na kafe :D

Gość gość
gość dziś Chyba połowa.

Gość gość
już nie gderajcie pocieszę się życiem do granic a potem wyjdę za mąż,i będę lepsza ochhhhhh jeszcze zdązę poczuć się lepsza :-)

Gość gość
gość dziś Nie oszukujmy się, ale złapanie faceta i wzięcie ślubu, to żadne osiągnięcie, większość ludzi to potrafi.

Gość gość
jaja sobie robicie? całe życie migam się od ślubów bo wiem co to znaczy :-) na starość ulegnę ,no ale ja nie mam ciśnień macicznych jak wy więc mogę robić co chcę

Gość gość
Skąd wiecie, że autorka wątku nic nie osiągnęła? Można coś osiągnąć i do tego dobrze wyjść za mąż (nie mówię tu o kwestiach finansowych). Ciągle krytykujecie taką postawę, ciekawe dlaczego... Gdybyście były takie zadowolone z zycia to nie siedziałybyscie tutaj i nie krytykowałybyście nikogo.

Gość gość
Gadajcie sobie co chcecie, ale mężczyzna nie żeni się z kobietą TYLKO i wyłącznie dlatego, że nie jest jej pewny, że jej nie kocha, że jej nie ufa, że mu się nie podoba. Nie ma innej opcji. Mam wielu kolegów i dobrze wiem, co wmawiają swoim konkubinom (z którymi nawet mają dzieci), a jaka jest prawda.

Gość gość
gość wczoraj Ta a później ból żopy bo przyjechała teściowa Halina i zabrała cały majątek a wy nic nie dziedziczycie tylko dostaniecie ew zachowek nawet emerytury po swoim Zbigniewie nie dostanieta smiech.gif nie możecie się rozliczać jesteście na policji i szpitalu traktowani jak obcy. Według prawa nie.tworzycie rodziny i jesteście obcy. Nawet di programu rodzina na swoim jesteście traktowani z przymrozeniem oka jezyk.gif poczytajcie o skutkach prawnyCh małżeństwa zanim powiecie że ślub to tylko papierek x Haha dobre sobie. Żeby teściowa Halina nie zabrała, to trzeba kupić dom czy mieszkanie na pół i testament spisać. W szpitalu udzielą informacji, wystarczy napisać upoważnienie jak się składa deklarację do NFZ, teraz nawet jest konto online i możesz upoważnić kochankę, przyjaciółkę itd. Do programu rodzina na swoim nie trzeba być po ślubie. A na policji, czy w sądzie istnieje pojęcie konkubinat i policja problemu nie robi, aby informacji udzielać, a już jak taka para ma dzieci, to w ogóle są traktowani tak samo jak małżeństwo.

Gość gość
gość wczoraj Mężatki przynajmniej kasę biorą a wy dajecie żopy za darmo pechowiec.gif x Hahah a wiesz jak się nazywa kobieta, która daje doopy za kasę? Buhahaha. Ja byłam mężatką (rozwiodłam się) ale mąż nie musiał mi płacić za seks, pracuję i mam swoją kasę. Mieszkanie oczywiście utrzymywaliśmy wspólnie. Poza tym jak nie byliśmy jeszcze po ślubie, czyli w tzw. konkubinacie (mieszkaliśmy już razem) to bardziej się starał, a tak gdzieś 2 lata po ślubie przestał, jakby żona była jakaś gorsza. Poza tym z tego co słyszę, to mężowie zazwyczaj narzekają na żony, na partnerki rzadko. No i jeszcze rozwód-nerwy, pieniądze, wymiana dokumentów, czas... a tak wyprowadzka, sprzedaż mieszkania i każde idzie w swoją stronę, bez bałaganu w papierach.