Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto rozwodzić się z żoną dla młodej pięknej kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Chyba się zakochałem. Kiedy ją widzę mam ochotę ja pocałować. Unikam jej czasem, bo nie mogę już na nią spokojnie patrzeć. zwłaszcza kiedy patrzy mi prosto w oczy takim przeszywającym spojrzeniem...

Gość gość
nie, bo zepsujesz sobie i nie tylko sobie życie, a później zostaniesz na lodzie przerabiane wielokrotnie... bądź facetem, a nie tchórzem ze słabiutką silną wolą...

Gość gość
ale ja jej pragne. dziecko mam juz dorosłe...

Gość gość
Kolejny durny stary debil:-D Rozwiedz się,rozwiedz idioto..

Gość gość
a skąd wiesz,że ona chciałaby mężczyznę po rozwodzie? a jej życie jak wygląda? ma męża i dzieci?

Gość gość
I o czym będziesz z nią rozmawiał?o ciuchach, makijażu??? Sperma mózg ci zalewa..człowieku, życie to nie tylko bzykanie.

Gość gość
a ona jest niedoświadczona i nie miała faceta. z jednym sie zadawała, ale nie traktowała go do konca serio. ciagle widzę jak faceci ja podrywają

Gość gość
Przykre, ale ktoś wyżej napisał całą prawdę. Musisz być mężczyzną, nie chłoptasiem. Takie zauroczenia w życiu praktycznie każdego mężczyzny pojawiają się co najmniej kilka razy po zawarciu małżeństwa. Jest to jeden z prawdziwych testów na to, czy jesteś mężczyzną, czy smarkaczem (przepraszam) bez honoru. Jeśli zostawisz żonę, będziesz cierpiał całe życie.

Gość gość
prowo sfrustrowanej lafiryndy co lata za żonatym. nie rozwiedzie się dla ciebie tłumoku, bo piękna to jest jego żona, a ty pasztet :D

Gość gość
Stary dziad i małolata... jakie to żałosne:-(

Gość gość
nie wiem czy chciałaby mężczyznę po rozwodzie, ale kiedy mówiłem przyszłościowo to nie widziałem zdecydowanego sprzeciwu no i pozwoliła mi się dotknąć, co prawda tylko dłoni na razie, ale pozwala mi na to, żebym podszedł bliżej, nie odwraca głowy z obrzydzeniem

Gość gość
11:01 zapomniałaś o codziennej porcji leków?:-D

Gość gość
o wszystkim można z nią porozmawiać, ostatnio rozmawialiśmy o tym, że ona chce założyć własny biznes.

Gość gość
a jeśli nie zostawię i będę myślał latami o tej kobiecie?

Gość gość
Autorze ile Ty masz lat,że chcesz rozwalić swoje życie dla kogoś...kto dał dotknąć dłoni i nie odwraca głowy z obrzydzeniem???:-( Co za infantylny starzec,kryzys wieku średniego??

Gość gość
smutne , ale prawdziwe. jestem starym dziadem wobec niej.

Gość gość
ciagle tylko obowiazki, obowiązki, chcialbym sie odmlodzic, poczuc motyle w brzuchu, troche zabawy, luzu, tak dluzej sie juz nie da. jestem szczesliwy kiedy z nia rozmawiam, dawno sie tak nie czulem. mysle, ze ona mnie lubi..

Gość gość
Uwodzenie przez oszustki,ktore współpracują z mafiami zlodziejskim czy narkotykowe karcele,sutenerstwo,może mieć dla ciebie i rodziny skutki tragiczne .Zjawisko to zauwaza sie od kilkunastu lat.

Gość gość
Nie ty nie myślisz wcale. A co z żoną?????

Gość gość
od roku wlasciwie w moim zwiazku nic sie nie dzieje... chcialbym cos zmienić, polepszyc sobie

Gość gośćmen
Ile Ty masz lat Romeo? Jakie masz IQ nie pytam, bo już nie muszę...

Gość gość
tez jest piekna, odmiana by jej nie zaszkodzila...

Gość gość
Jej aktorstwo ma cel.Znalazla slaby punkt i jesteś ugotowanym frajerem na kase.Ona wie czego chce a ty nie .Myslisz hormonami i niespelnionymi marzeniami,które widzisz jako praedziwe.Jezeli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniadze.Lapanie mezczyzn na dziecko itd jest szybkim sposobem na dostatnie życie.

Gość gość
ale ona ode mnie nic nie chce...w sensie pieniedzy mysle ze po 20 latach zasiedzenia warto cos przewietrzyc w szafie

Gość gość
ona jest bezpłodna

Gość gość
małżeństwo jako biznes i rozsądek...ciekawe podejscie.

Gość gość
Moze sie okazac kukiełka jakiegoś chama ,ktory ją wychował na konia trojanskiego w małżeństwie.Czynnik psychologiczny to czujność w takich przypadkach nowej znajomosci.Nie otwieraj się.

Gość gość
ja wlasciwie juz nawet nie jestem w zwiazku...tylko sa to obowiazki, zobowiazania, nic ciekawego sie nie dzieje, nie jestem pewien gdzie jest ta milosc...motyle odfruneły

Gość gość
Nie bo mloda i piekna kiedys juz nie bedzie mloda i piekna. Z opisu wynika,ze fascynuje Cie tylko jej mlodosc i ladna buzka. . Wiesz tylko tyle,ze Cie lubi,po co jej stary dziad po rozwodzie,ktory bedzie placil alimemty na eks zone? To,ze masz cisnienie w majtach to nie powod by rozwalac malzenstwo...jesli to nie provo bo mam watpliwosci.

Gość gość
Nie chce bo nie mowi?Zalosne jaki czliwiek jest naiwny.A co ona ma do stracenia?Nic tylko sie czai i obmysla plan,byc może nie sama.Jak to sprawdzić?Na pewno wychodzi gdzieś po coś lub załatwia itd.