Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkaliście kogoś kto by Was zrozumiał? tak od serca i duszy?

Polecane posty

Gość gość
to jak chcecie mieć jakąkolwiek formę "kontkaktu" nawet jak coś takiego się zdarzy?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
a ktoś wie? :-(

Gość gość
Też nie wiem.

Gość gość
:-( :-P :-P

Nawet tego nie próbuj od innych oczekiwać - większość ludzi zajmuje się swoimi problemami i własnym życiem. Jeżeli ktoś poświęca Ci podejrzanie dużo uwagi i masz wrażenie, że Cię "rozumie" to najpewniej pułapka i spodziewaj się niemiłej niespodzianki wkrótce ...

Gość gość
Kiedys wydawalo mi sie ze ttak, ale takie relacje cudowne gdzie ludzie sie rozumieja, doceniaja i szanuja przez cale zycie sa tylko w filmach. W zyciu jest chwila uludy a potem rzeczywistosc

Gość gość
czyli jak w rekalmie pisu:-(?

Gość gość
A czy ty kogoś rozumiesz ? Tak od serca i duszy? Czy potrafisz obdarzyć bezgraniczną przyjaźnią?

Gość gość
Potrafie, ale tylko z wzajemnoscia;)

Gość gość
wbrew pozorom to nie az tak niemożliwe... gorzej jak ta druga osoba się wystraszy (nie wiadomo czego? ) i zwieje :-( wystarczy sprawdzic pare haczykow i zobaczyc jak ta 2 osoba reaguje

Gość gość
To bez sensu, albo się z kimś dobrze rozumie i przyjemnie pisze , może w perspektywie ewentualnie spotka lub z góry zakłada czyjąś złą wolę i zastawia haczyki. Tylko , czy jest wówczas sens wchodzić w takie relacje ?

Gość gość
Zachęcam do skorzystania w tej sprawie z wróżby i porady mojej wrózki Sofii. Jest świetna i na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
tak mi się kiedyś dawno temu wydawało, ale to było złudzenie choć tak silne że o nim pamiętam do dziś mimo że z 10 lat nie mamy kontaktu

Gość gośća
Tak, ale przyjaźń trwała tylko dwa tygodnie. Bardzo tęsknię za nim... Chociaż minął już od tego rok każdego dnia często o nim myślę. Wiem że już nigdy do mnie się nie uśmiechnie, ale wiem że kiedyś się jeszcze spotkamy - po śmierci i mi wybaczy i się uśmiechnie. Staram się na to cierpliwie czekać.

Gość gość
To bez sensu, albo się z kimś dobrze rozumie i przyjemnie pisze , może w perspektywie ewentualnie spotka lub z góry zakłada czyjąś złą wolę i zastawia haczyki. Tylko , czy jest wówczas sens wchodzić w takie relacje ? niekoniecznie, właśnie to co wyżej piszez jest MALO prawdopodobne, bo wowczas tak naprawdę gościa nie znasz, a masz swoje oczekiwania etc, A moze byc wlasnie ODWROTNIE spotkasz goscia w realu np. mowiac w uproszczeniu "co czyta w Twoim zabklaknym sercu" itd, gubisz go przez jakis koszmarny przypadek i dopiero szukasz online, bo w realu to jeszcze mniej prawdopodobne... 1. wtedy nie żyjesz w świecie własnych wyobrażen, ale realu 2. musisz znalezc jakas mozliwa i dostepna + akceptowana dla 2 stron forme kontaktu 3. ciezko mowic o zlej woli w realu i haczykach, chyba ze ktos czegos sie obawia w dalszym etapie tj "w tym online".. - chociaz to raczej wypaczenie, bo poco ktos "przypadkowy" milaby w takiej sytuacji zastawiac jakies haczyki... 4. i chyba ktos musi przelamac bariery tego tajemniczego kontaktu??? Na pewno odpadają rozne świry z internetu co tylko tak piszą

Gość gość
,16:02 co? a co tu wybaczać? że s*******iles? :-)

Gość gość
na pewno jest jakiś inny bardziej sprytny sposób na to wszystko :-L

Gość gość
Ciężko znaleźć kogoś , do którego mamy przekonanie , że nie ściemnia i nie sprowadza świadomie relacji na manowce , w celu nasycenia swoich chorych mrzonek, co do którego można żywić przekonanie , że znajomość i otwieranie przed tym kimś duszy , nie zawiedzie nas do psychologa , po totalnym zawodzie. Nawet pomijając sytuacje drastyczne i niebezpieczne. Takie rozmowy " pa duszam " są wspaniałym doświadczeniem, mimo wszystko.

Gość gość
17:39 o tak, to właśnie czuję wobec pana Mr Runnera.

Gość gość
o fanka Blade runner. wolisz Forda czy Rutgerhauera? all those moments will be lost in time like tears in rain

Gość gość
Rutgera Hauera :-D

Gość gość
17:54 to podszyw.

Gość gość
Oby nie spotkać Johna Rydera , można źle skończyć.

Gość gość
17.39 - kim jesteś ? Znajomy zwrot.

Gość gość
18.07. Mężczyzną.

Gość gość
Mr Runner ? ale to ford zagrał w pierwszej części gwiezdnych wojen , nie lubię tego filmu , ale dla niktorych był pierwszym wielkim wydarzeniem ...

Gość gość
18.09 - tak sądziłam. Od grudnia minęło trochę czasu. Miałam przeczucie, że to Ty. Nie zaczepiam jednak Mistrzu. Zawsze masz miejsce w moim sercu , Ty to wiesz. I ja to wiem.