Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kkiniaa84

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja cz. 3

Polecane posty

Gość przeliczylam, 86,39 nmol/l to ok 27,17 ng/ml. Czyli wynik w normie, choć jak na tak duże dawki progesteronu mógłby być wyższy. Ale póki co jest ok, ja sprawdzałam progesteron początkowo co 5 dni, a po 12 tc co tydzień aż do zupełnego odstawienia leków.

Gość gość
Gonia to super, że już lepiej u Ciebie :) Dzięki, że pytasz u mnie ok. Leniwie dni mijają ;) bo jestem na zwolnieniu. Mam dość specyficzną pracę, w której narażona jestem na nagły stres i inne nieprzyjemne rzeczy. W piątek podchodzę do testowania. Żadnych oznak czegokolwiek. Jestem z m dobrej myśli Martuskaa1985

Gość gość
Ja pierwsza weryfikację miałam dzień po transferze i zlecone mam co 3 dni i tego się trzymam. Jutro odbieram wyniki bhcg troszkę się stresuje cały czas czuję się osłabiona temperaturę ciała mam cały czas 37,2

Gość no ja weryfikację miałam w 3, 6 i 10dpt, a potem jak juz przyrost hcg był ok i wyniki tez ok to sprawdzałam progesteron i estradiol tak jak pisałam wyżej.

Gość gość Gonia2381
martuska Trzymam kciukaski..:) Ja zrobilam test sikany 7dpt i to po pracy w godzinach popoludniowych ..heje i wynik byl pozytywny na drugi dzien powtorzylam i tez pozytywny.Takze i u ciebie powinno juz wyjsc tak mysle bo tez jestes przy drugim podejsciu,organizm inaczej sadze ze lepiej przygotowany inne leki mocniejsze wiec inaczej byc nie moze jak tylko +++..:) Daj znać jak i co..:)))

Gość gość Gonia2381
Kinia Czekam na ciebie i jestem dobrej myśli i musisz dolaczyc do nas z brzuszkiem..czas na ciebie...tuż tuz..;) Musi sie udac wierze w to...:))) Wkońcu i dla ciebie po deszczu zaświeci słoneczko..;)

Gonia ja nie wierzę w testy sikane, bo 6dpt hcg powyżej 20 a test 7dpt tak blada kreska ze gdybym nie wiedziała że powinien być dodatni to bym jej nie zauważyła. 10dpt hcg powyżej 150 a 11dpt test blada kreska. Dopiero 14dpt wyszła od razu gruba krecha. Morela15 tez tak miała - dwa testy negatywne a bhcg powyżej 1000!

Gość gość
Odebrałam wynik niestety się nie udało. 0,100 dziś jest 9dpt czy jest sens przyjmować dalej leki.

Gość gość
@upi

Gość gość
Gość - przykro mi.. Ja leki bym odstawila, ale skoro masz wykupiona weryfikację to poczekaj na tel od lekarza. Biedrona1979

Gość bardzo mi przykro,podpisz się czasem Gonią już niebawem dołączę Malami ty już wystartowalas tylko nic nie piszesz, mocno trzymam za ciebie kciukasy Martusia w piątek testujesz stresik jest??? Ja dziś rozmawiałam znowu z dr od dziś biorę luteine bo muszę trochę przesunąć okres w czerwcu mam wyjazd i boję się że pokrzyzuje nam plany ivf, za tydzień w piątek robię scratching , oby pomogl

Gość gość
Kkiniaa powiem tobie że już dziś stresik mały mnie złapał na sama myśl o piątku.Podświadomie już odliczam do piątku. Martuska1985

Martusia to już jutro !!!!! Stresuje się razem z tobą Kochane macie jakieś swoje sposoby na przesunięcie okresu. Niby dostałam luteine na przesunięcie ale wiem że ona nie daje 100% że okres się przesunie. Może jakieś domowe sposoby

Gość gość
Kkiniaa mi lekarz przesunął @ tabletkami antykoncepcyjnymi. I to wszystko działo się przed rozpoczęciem drugiego podejścia. Martuskaa1985

Mi też wczoraj dr mówiła o antykoncepcji ale mówiła że od początku cyklu powinnam brać

Gość malamii89
Kinia kochana jeszcze nie wystartowalam...czekam na @ za tydzien mam dostac... A to jednak robisz ten streching? Martusia 3mam kciuki za jutro:** gosc przykro mi:(

Malami już myślałam że wystartowalas ale kochana już blizej jak dalej. Tak kochana drapne sobie endometrium a co tam, też jak dostanę okres to ruszamy. Wczoraj miałam taki słabszy wieczór byłam myślami przy testowaniu i kolejnej porażce łzy ciekły po policzkach ale niby dlaczego znowu miałoby się nie udać, teraz nam się uda zobaczysz.

Gość gość
Kinia wiem co czujesz bo przechodzilam to samo,dopiero za 7-ym razem sie udalo.Jutro USG i wtedy mi powie kiedy transfer. Golf

Gość gość
Malamii - teraz musi być dobrze.. x Kkinia - absolutnie nie możesz tak myśleć.. Możesz bać się kolejnej porażki, ale kurczę nie możesz wybiegać w przód i snuć czarnowidztwo, że kolejny raz się nie udało!!! Złe myśli przeganiaj pozytywnymi!!! x Golf - kciuki zaciśnięte!!! Powodzenia... x Biedrona1979

Martusia dziś myślami jestem z tobą. Z całego serca wiesz czego ci życzę.... Czekamy na wieści

Kobitki kochane wszystkim mamom tym ziemskim i mamom aniołków w niebie życzę wszystkiego co najlepsze. Staraczka życzę by ten dzien matki był ostatnim dniem w samotności, bysmy w przyszłym roku miały najpiękniejsze korale na świecie zaplecione na szyji z rąk naszych dzieci.

Gość malamii89
Kinia piekne zyczenia..az sie wzruszylam:(( dobrze Cie rozumiem...mam to samo ....wczoraj byla u mnie znajoma z ktora mialybysmy dziecki w tym sam czasie jak by u mnie przerrwalo i jakos wszystko do mnie powrocilo:(( Martuska oby ten dzien byl dla Ciebie wyjatkowy:*

Gość gość
Waśnie przyszedł wynik 82. Niby się cieszę ale też dopadł mnie stres. W poniedziałek powtórka bety plus inne wyniki. Dzięki kochane za wsparcie i trzymanie kciuków! :* Martuskaa1985

Martusia życzę ci spokojnych 9 mc bardzo ci gratuluję i jestem dobrej myśli. Ściskam mocno

Gość a_gusia88
Martuska zaciskam kciuki za dobry przyrost :) bardzo się ciesze z dobrych wieści od Ciebie :) który to dpt?

Gość gość
Agusia to 7dpt Martuska1985

Martuska wynik super jak na 7dpt! Z całego serca wierze, ze wszystko będzie ok! Masz piękny prezent na dzień mamy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować