Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kkiniaa84

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja cz. 3

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno o co ci chodzi? Czy ty szukasz problemu probujac krytykować czyjeś życie? Czy znalazłas sie tu aby sie wygadać,pogadać o problemach jakie dotyczą ciebie i problemow zdrowotnych? Odpuść sobie,prosze cie! Nika

Gość gość
Nika to samo mogę napisać Tobie. Kim Ty w ogóle jesteś? Skąd się wzięłaś? Nie zabronisz nikomu komentować. Niestety :) póki co to Ty i Gonia jesteście aroganckie, nie napisałam nic złośliwego, jedynie zauwazylam ze osoba pod nickiem Gonia mocno koloryzuje rzeczywistość ;) każdy ma prawo do własnych poglądów gdybys niezauwazyla. Magda

Gość gość
Magda Daj ty spokuj juz z tym wszystkim. Piszą ci ze masz sie od czepić to sie odczep i tyle. Co i kogo obchodzi kogoś życie! Czy ty tego nie umiesz zrozumieć ze robisz zamieszanie tutaj na forum ,najpierw czepiłaś sie tygodni ciąży a teraz całego Goni życia. Wyluzuj naprawde bo to przestaje byc tu zabawne!!! Podpisuje sie...stała forumowiczka

Gość gość
Gosc: zgadzam się z tobą w 100% od samego początku ta pseudo " gonia" wydawała się podejrzana. Odnośnie forum tu też masz rację! !! Kiedyś można było poczytać interesujące wypowiedzi i zawsze znalazły się osoby które z dużą życzliwością służyły dobrą radą. * BIEDRONKA czy biedrona ( sorki za przekrecenie ) super babka zawsze można bylo na nią liczyć *NADZIEJA Zawsze sluzyla dobra radą AGUSIA Moja ulubienica do dziś jak napiszę bo mam problem służy dobra radą! ! *JULKA. Osoba która zawsze pomagała innym można bylo na nią liczyć. Nie pamiętam wszystkich bo nie udzielalam się na forum reguralnie pisałam jak staraliśmy się o dziecko i zawsze kiedy czegoś nie wiedziałam służyły dobra radą pomocną radą!!! Dlatego tak dobrze je zapamiętałam. Dziewczyny gdzie wy jesteście!! Jesteście potrzebne dla innych Tak jak byliście potrzebne dla mnie.

Gość gość
Dziewczynki sorry dzisiejszy wynik 7dpt 106,9. Golf

Gość gość
W srode z rana zrobilam test sikany wyszla 1kreska. Wyrzucilam do kosza. Wieczorem wyciaglam z tego kosza i tam byla druga kreseczka to prawda slaba ale byla to byl 5 dpt. Dzis widzicie jaka beta powyzej. Bardzo sie z tego ciesze. Wiktoria bedzie miala rodzenstwo

Gość gość
Biedrona i Kinia za was rowniez trzymam kciuki! Ja wierzylam ze mi sie uda,bardzo mocno wierzylam . Nie wiem kto tu jeszcze dalej walczy ale dziewczyny walczcie dalej i wierzcie!

Gość gość
Magda Albo ty jesteś zapatrzona w siebie albo z tobą jest naprawdę coś nie tak! Ty wogóle nie rozumiesz ty rozumiesz tylko to co ty chcesz.A chcesz aby każdy zwrócił na ciebie uwagę i zajął sie twoimi bzdurami. Od kiedy tu jestem nie pamietam takiej osoby jak ty wiec wybacz ale te forum jest głownie od problemow o ktorych my rozmawiamy a ty szukasz niewiadomo czego i jedziesz po ludziach ktorych tak naprawde nie znasz i nie wiesz co przeszły. Kazda z nas cieszy sie gdy sie wkoncu uda i nosi malenstwo pod sercem wiec i daj Goni spokuj i życze jej spokojnej ciąży i szczesliwego rozwiązania i aby była z nami jak najdłuzej bo takie osoby wspierajace są tu potrzebne.

Gość gość
Gonia, Kika dajcie spokój z tymi wypocinami. Nie przekonacie mnie. Nawet pisząc te wszystkie komentarze w których się nie podpisujecie. Nie będę przyklaskiwać bo tego oczekujecie. Żyjcie w swoim świecie i bawcie się dobrze, nie zabronione mi komentować :) Golf piękna beta jak na 7dpt, nudnej i zdrowej ciąży! Magda

Gość gość
Jeszcze co do Twojego życia Gonia (bo rozumiem że cały czas rozmawiam z ta sama osoba) nie znam go, ale znam Twoje wpisy na forum i do nich się ustosunkowałam w swoim komentarzu i opinii co do Twojej osoby. Nie fantazjuj więcej i nie dopisuj sobie historii których nie ma bo widzę ze masz ku temu duże skłonności. Tak jak Tobie może się nie podobać moja osoba na tym forum, tak i ja nie muszę przyklaskiwać Twoim wypocinom. Magda

gość dziś ja nadal tu jestem, nadal czytam i staram się pomagać, bo nigdy nie zapomnę jakie wsparcie otrzymałam od dziewczyn na naszej długiej drodze do rodzicielstwa. Biedrona również udziela się dość często. Dziewczyny mają już roczne dzieci, przez to mniej czasu i albo już wróciły albo niedługo wracają do pracy. Ale myślę że większość jeszcze podczytuje i trzyma kciuki za wszystkie staraczki:)

Gość malamii89
Golf gratulacje;)) jaki mialas podany zarodek? bralas naciecie lub cos innego? czy nic? xx Kinia super ciesze sie z refundacji:) ale pewnie nie bedziesz jej potrzebowac od kiedy zaczynasz przygotowania do crio? xxx dziekuje dziewczyny za pamiec:* ja sie kluje punkcja za niedlugo....boje sie tego jak cholera;( ostatnia szansa...ostatnia nadzieja;((( jestem pechowa dziewczyna i tak mnie to wszystko doluje...nadzieje mam..oczekiwanie na bete bedzie dla mnie okropne:(( buziaki i 3majcie prosze kciuki:***

Gość gość Gonia2381
Czy ty sie odemnie odpieprzysz!!!!!!!!!!

Gość gość
Moim zdaniem Gonia i Nika to ta sama osoba i jeszcze ta trzecia, co wpadła po niby wypadku, żeby naskrobać kilka słów, nie pamiętam jak się podpisała...

* Golf gratulacje :) * malamii89 trzymam kciuki, a Ty postaraj się nie bać tylko wyluzować troszkę, zająć się czymś miłym i przyjemnym. Przecież wiesz, że stres nie jest dobry.

Gość gość
Gonia nie krzycz i nie używaj wulgaryzmów bo nikt prócz Ciebie tak się tutaj nie zachowuje. Magda

Gość gość
Malami bardzo bardzo mocno trzymam kciuki. Mialo byc AH ale sama sie wylegla. Bralam tylko embrioglue. Zarodek byl szesciodniowy.Golf

Spokój tu!!!!!!! Dziewczyny wyluzujcie!!!!!!!!! Golf wreszcie!!!! Gratuluję ci!!!!! Czekamy na serduszko!!! Kiedy idziesz do lekarza????? Malami ja czekam na okres, od wtorku mam delikatne plamienie , terminowo okres powinien być jutro ,Ale brałam luteine więc może być różnie wczoraj odstawiłam. Malami dobra passa na forum trwa więc będzie dobrze, niebawem ogłosimy dobre wieści i zamykamy ten ciężki rozdział naszego życia .W przyszłym roku o tej porze będziemy siedzialy z bobaskami przy cycku. Wiem że strach porażki paraliżuje ale wierz kochana z całych sił, nic innego zrobić nie możesz. Tak mocno trzymam za ciebie kciuki, ściskam

Golf serdeczne gratulacje!!!:) Piękna beta! Xxxx Hehehe dziewczyny, niektóre z nas jak tak dalej pójdzie trzeciego będą się spodziewały!;) Druga kolejka ruszyła. Jest jeszcze paru maruderów z pierwszej ale wierzę w Was. Uda się prędzej czy później. Mi lekarze powiedzieli, że dziecka na swoim łóżku nie zrobię. I co?Zrobiłam (chyba na łóżku;))! Xxxx Kinia cieszę się, że Warszawa będzie miała dofinansowanie.

Gość Cytryna 32
Dziewczyny, czytałam gdzieś, że zielona herbata utrudnia wchłanianie kwasu foliowego. Czy któraś z Was też o tym słyszała?

Gość gość
Nika i Gonia to jedna i ta sama osoba, nie trzeba być omnibusem zeby to zauważyć. Ten sam styl pisania, masło maślane.

Gość Kkiniaa84
Martusia jak tam po wizycie???

Gość gość
No tak średnio po wizycie. Pęcherzyk jest, ale za mały jak na ten czas. Ale doktorek powiedział że czekamy do następnego tygodnia. Ma nadzieję, że jednak podgoni przez ten czas ( sama budowa pęcherzyka jest prawidłowa). Wszystko nam rozrysował i wytłumaczył. Jeśli do poniedziałku nie będzie funkcji serca to już koniec. Powiem Wam, że czułam ze jest coś nie tak. Martwię się, ale mam nadzieję, że damy radę do poniedziałku . Martuskaa1985

Martunia będę się modlić o serduszko, bądź silna i wierz z całych sił, mocno cię tule!!!!!!! Nie no do h....rece mi opadają, boże dlaczego?????Dlaczego?????

Gość Niepewna04
Martuskaa ja tez miałam wczoraj usg. Pecherzyk ciążowy trochę mały i czekam tydzień na rozwój sytuacji. Wczoraj był 23 dpt wiec lekarz pocieszał , ze na wszystko jeszcze jest czas. Zaznaczył tez, ze widełki zakresu wielkości pęcherzyka są tak duże , ze nie ma czym się przejmować! Trzymam kciuki za nas dwie żeby za tydzień zobaczyć piękne bijące serduszko!!!! :-)

Niepewna i martuska musicie być dobrej myśli. Na forum było wiele takich sytuacji, gdzie pecherzyk na poczatku ciazy byl mniejszy np. O tydzień, a wszystko zakończyło się pomyślnie. Trzymam za Was kciuki! Kinia i malamii czekam jeszcze na pozytywne wieści od Was!

Gość gość
Martuśka i Niepewna, może po prostu doszło później do implantacji, beta później ruszyła niż powinna, dlatego ciąża jest młodsza niż wynika z terminu OM czy transferu. Nic nie możecie zrobić więc starajcie się cieszyć tym co tu i teraz. Ja trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji :* Magda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować