Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja swojej przyszłej dziewczyny nigdy nie zranię i chce jej dać wszystko

Polecane posty

Gość gość

co jest najpiękniejsze w miłości

Gość gość
ładnie to napisałeś ,ładne pragnienie,mnie każdy zawiódł mimo że kochał,już nikogo nie szukam,nikt mnie nie znajdzie ani nie wyjaśni

Gość gość
z takim podejściem będziesz miał przesrane i każda laska cię wydyma na maxa.

Gość gość
gość dziś Ja nigdy nie zawiodę swojej połówki :) pełny romantyzm w związku na całe życie

Gość gość
gość dziś Nie każda jest taka można powiedzieć, że duża mniejszość. Kobiety pragną prawdziej miłości z nutą romantyzmu.

Gość gość
Przypomina mi to obietnice wyborcze naszych polityków :-).

Gość gość
22:51 nie wiesz co mówisz ,opuściłam każdego który mnie zawiódł,a takich od lasek, wydymania itp klimatów omijam szerokim łukiem,ale może teraz kobiety też zołzowate to już nie doradzam,mi jako kobiecie imponuje ktoś taki jak autor ,taką osobe kochałabym zawsze gorącą miłością,wybaczam wszystko ale nie ciosy w miłość :-)

Gość gość
gość dziś Daj sobie wypełnić lukę w twoim sercu

Gość gość
Kobiety pragną prawdziej miłości z nutą romantyzmu x hehehehe się ubawiłem, romantyzm to wymysł pisarzy FACETÓW, kobiety gdzieś mają romantyzm, a przynajmniej mają inną definicję tego słowa. Kobiecie nie zaimponujesz spacerem po plaży w blasku księżyca, wschodem lub zachodem słońca... ale zaimponujesz jej egzotyczną wycieczką i 5 gwiazdkowych hotelem, drogą biżuterią, itd. to dla kobiet jest "romantyczne". A o miłości nawet nie będę pisał bo większość kobiet nie ma pojęcia co to w ogóle jest i mylą miłość z fascynacją.

Gość gość
gość dziś oj mało wiesz o życiu :) mówię jak jest przy wypowiedziach czego pragną kobiety.

Gość gość
tak to smutne,materializm opętał każdą i pozbawił zdolności kochania,a wy musieliście się dostosować,ja się nie będę dostosowywać,będę żyć w swoim świecie :-) ten świat nie jest dla mnie ,będę kochać życie ,poczekam na lepsze czasy :-)

Gość gość
Mój były mówił to samo. Każdy facet właściwie będzie tak mówił bo co ma mówić? Że będzie kłamał? :D

Gość gość
gość dziś Przepraszam bardzo ale ja nie jestem jak inni mężczyźni. Jestem w pełni zaangażowany w związek! Już od razu skreślacie fajnego faceta :(

Gość gość
Gdybyś dał mi do wyboru: miliony, albo facet, który potrafi kochać to wybrałabym prawdziwą miłość. Nie chrzań, że większość kobiet jest ograniczona i myśli tylko o kasie.

Gość gość
gość dziś To ja jestem taki cały czas! interesuję mnie miłość z prawdziwego zdarzenia chce zaznać wszystko co najlepsze.

"ja się nie będę dostosowywać,będę żyć w swoim świecie usmiech.gif ten świat nie jest dla mnie ,będę kochać życie ,poczekam na lepsze czasy" Fajnie napisane, ale ten ogień nie pali się całe życie. Kilka rozczarowań i złamań, a zmienisz się do tego stopnia, że ze wstydem będziesz wspominał dawnego siebie. Tak to niestety jest. Heh

Gość gość
ale ja jestem kobietą,po prostu już nikogo nie chcę,już wystarczy ,poczekam na lepsze czasy w sensie :-) kolejne życie chyba

Gość gość
23:25 To też słyszałam :D Lubił podkreślać, że jest inny i podchodzi poważnie do związku. Dobra zanęta na rybki z miękkim ogonkiem. Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje... ;)

Gość gość
gość dziś Aż tak cię zranili mężczyźni?

Gość gość
gość dziś Twoje serce nie przeżyje takiej pustki i samotności. Nie chcesz tego zmienić? Moje serce krwawi z każdym dniem co raz bardziej z powodu braku miłości

Gość gość
gość dziś Tyle, że on ci nie wyryje serca na kartofelku :D

Gość gość
23:28 Ty mówisz o romantycznej miłości, a ja o dojrzałej, która opiera się na szacunku i trwaniu przy tej drugiej osobie nawet jak jest źle. Nie zawsze jest pięknie i romantycznie.

Gość Dobra koniec ide stad
Potrafię kochac,wiem co to miłość i to nie kasa liczy sie dla mnie najbardziej...;) Od jakiegos czasu czytam ze kobiety to tylko kasa i nic wiecej.. Jestem kobieta chyba zaczne leciec na kase. Znam mnóstwo takich gotowych trwonić swoje głupie pieniążki na fajne kobiety :D

Gość gość
tylko w samotności nikt nie będzie mógł zadać ciosu,będę bezpieczna,miłośc była moją słabością ,byłam słaba jak dziecko ufna

Gość gość
Dobra koniec ide stad dziś Przecież wiem, że nie lecicie na pieniądze? więc po co się tłumaczysz? może są takie co leca ale to duża mniejszośc!

Gość gość
gość dziś w jakim wieku jesteś jak można wiedzieć?

Gość gość
Jaka pustka? Tam gdzie się pojawia otwiera się droga do Boga. Wystarczy przestać opierać się na ludziach i zacząć na Stwórcy. Nie chodzi o to, żeby odciąć się od świata, ale o to, żeby nie popadać w desperację. Jeśli pojawi się odpowiedni mężczyzna to świetnie, ale jeśli nie to tragedii też nie będzie.

Gość gość
gość dziś oj to poważny wiek więc się nie dziwię

Gość gość
czy ja mówię o tragedii,kocham życie,i nie ma we mnie żadnej desperacji,po prostu nie dam się już zranić