Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nides

Rolety, czy żaluzje?

Polecane posty

Gość gość
Duży wybór rolet ma Masters w Krakowie (adres do nich masz na https://www.masters-rolety.pl/). U nich można kupić i osłony do wnętrza i tak samo zewętrzne. Ja się na rolety antywłamaniowe zdecydowałem niedawno po tym jak mieliśmy w okolicy serię włamań...lepiej dmuchać na zimne.

Gość gość
Ostatnio robiłam remont kuchni i założyłam sobie rolety rzymskie, był to jeden z lepszych zakupów na prawdę, po pierwsze bardzo łatwo zmywa się z nich brud, po drugie nie muszę mieć żadnej firanki/ zasłony przez co na parapecie mam mnóstwo miejsca na to by postawić kwiaty i mam pewność, że nic nie im nie stanie, poprzednie zasłony bardzo mi je podrażniały, a co najważniejsze na prawdę super wyglądają ;/ jeżeli chodzi o najlepszy sklep z tego typu roletami/ żaluzjami to zdecydowaniehttps://wolak(...)ymskie/ ! mają olbrzymią paletę kolorów jak również bogaty asortyment, zajrzałam do nich z polecenia koleżanki, a teraz sama będę z czystym sumieniem polecać ich produkty ;)

Gość karolina

Tylko rolety 🙂 ja mieszkam na pierwszym piętrze i jakoś tak bardziej komfortowo czuje się z roletami, ze względu na to, że sąsiedzi widzą co się dzieje u mnie w domu. Dla mnie świetnym rozwiązaniem są rolety Dzień Noc. Super jest to, że można je rozsunąć i wpuścić światło dzienne bez podnoszenia rolety. Montaż też jest bardzo łatwy, sama sobie z tym dałam radę chociaż nie jestem jakąś złotą raczką 😉  wystarczyło przyczepić roletę do ramy okna. Na www.karnix.pl/mini-rolety-bezinwazyjne.html mają ogromny wybór tego typu i innych rolet. Ja zamawiałam u nich i jestem mega zadowolona.

Zarówno z jednego, jak i z drugiego wyboru będziesz zadowolona. Ja posiadam jasne rolety i jestem z nich zadowolona. Zamówiłam je z www.dario-sklep.pl.

Polecam rolety bezinwazyjne, które sami mamy https://www.karnix.pl/mini-rolety-bezinwazyjne.html - są bardzo łatwe w montażu, i świetnie wyglądają. Bardzo dobrze chronią przed światłem oraz również przed sąsiadami 

Gość autorspecjalista

Zdecydowanie rolety Warszawa Wilanów , szeroki wybór kolorów i modeli. Sam mam rolety i wolę je zdecydowanie bardziej od firanek, są bardziej praktyczne i łatwiejsze w utrzymaniu na co dzień.

Gość mango

Znam zwolenników żaluzji, którzy mają je w swoim domu i powiem szczerze, że choć sama zakochana jestem w roletach, to u nich super wyglądają. Każdy powinien kupować to co się jemu podoba. Ciekawe rozwiązania w zakresie i rolet i żaluzji ma Roletex . Każdy więc może zrobić tam zakupy. 

Ja preferuję rolety i mam w domu konkretnie rolety rzymskie, świetnie wyglądają. Zamawialiśmy w Agata Rolety. Sprawdź sobie ich ofertę mają też żaluzje i na pewno Ci doradzą. 

Dzisiaj jest bardzo duży i fajny wybór rolet. Te są moim zdaniem dużo fajniejsze niż żaluzje. Wynajmujemy teraz mieszkanie gdzie są żaluzje rodem z komuny... nie chcemy już inwestować w to mieszkanie ale jak tylko się wyprowadzimy, to z pewnoscia pójdziemy w stronę rolet. Na samym Allegro jest ogromny wybor, ale lepiej chyba nie kupowac tego w internecie... w sklepie zawsze ktoś doradzi chociaż.

Rolety! Mniej z nimi zabawy, nie zbierają tak kurzu i wygladają elegancko. Dodatkowo taka plisowana roleta jest otwierana z góry i z dołu, co jest niesamowicie wygodne, gdy chce się jedynie pozbyć bezpośredniego kontaktu oczu ze słońcem m.in. w biurze 🙂

lestore   .pl/sklep/rolety-plisowane
Rolety do swojego mieszkania zamawiałam z powyższego sklepu, Lestore

Ja polecę... plisy okienne Nafi :) Lepsze rozwiązanie niż rolety czy żaluje. Chodzi o to że plisy okienne Nafi możesz ustawiać dowolnie na oknie np. żeby zasłaniały tylko środek okna. To jest mega plus :)