Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupić koleżance na 40 urodziny

Polecane posty

Gość gość

koleżanka bliska

Gość gość
sznur pistolet nóż torebkę foliową itp.

Gość zbychu spod szóstki
Napalonego młodego murzyna

Gość gość
Od przyjaciółki wibrator.

Gość gość
Trumnę :D a serio - jakiś voucher do spa, bilety na koncert, spektakl, jeśli to bliska koleżanka to wiesz co lubi ;)

Gość gość
wór pokuty plus spodnie o ultra wysokim stanie ..

Gość gość
płyn do trwałej, fioletowa farbę do włosów, sandały w stylu męskim, spodnie rybaczki i obcisą bluzkę trykotową czyli obowiązkowy zestaw 40 .

Gość gość
dzięki za wspaniałe rady, ble na poważnie mamy już grupowy pomysł nietypowy,ale praktyczny ekspres do kawy na jej działkę wybudowała dom letniskowy i urządza chętnie sie kawki tam z epkspresu napijemy

Gość gość
Moze jakiegos sztucznego penisa z masazerem.o***tu ?

Gość gość
Zabieg kosmetyczny, ale nie taki typowo przeciwstarzeniowy. Taki raczej dla relaksu. I blisko, żeby nie miała problemu z logistyką.

Gość gość
szczerze też myślę że wibrator. Taki prezent będzie albo uznany za śmieszny itp albo po prostu jej sie przyda ;P ja dostałam ostatnio na wieczór panieński taki http://freetaboos.pl/czarny-wibrator-minority-p-1955.html i pierwsze było śmiesznie a teraz serio czasem się przydaje jak mąż w delegacji ;f

Gość gość
Krem 40+

Gość gość
Jeśli to bliska koleżanka, to może coś porządnego, praktycznego i na dłużej? Jak np. Ekspres do kawy. Ja kupiłam siostrze w prezencie taki z http://flintespresso.eu/ i bardzo się ucieszyła.

Gość gość
pomysłów jak widać co nie miara. Z mojej strony dorzucam jeszcze pomysł odnośnie sprezentowania jej turnusu w hotelu ze spa. Jeżeli chciałabyś postawić na relaks i odpoczynek dla niej to bardzo dobry prezent, wybierz spokojnie miejsce np. Ciechocinek i hotel Abidar. Raz tam byłam i teraz polecam na prawo i lewo. Świetne zabiegi w spa robią i mają nowy sprzęt, cenowo wychodzi bardzo tanio więc idealnie jak na prezent moim zdaniem

Gość gość
dobrze, że znalazłam taki wątek bo sama mam podobny problem. Pomysł ze spa wydaję się fajny ale pasuje do tego dokupić coś małego, symbolicznego. Myślałam nad koszulką ze specjalnym nadrukiem, nawet znalazłam fajny portal gdzie można takie coś zrobić http://www.sferakoszulek.pl Co myślicie o tym?:)