Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 3chlopakow na raz

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieję że żaden sie o sobie nie dowie, ale powiem wam że stresuje mnie to do tego stopnia ze czasami nie mogę spać i już nawet z żadnym nie wychodzę na spacer tylko siedzę w domu

Gość gość
Ze zaden z nich się o innych nie dowie*

Gość gość
Nie chciałabyś się dowiedzieć co o tobie myślę.

Gość gość
A mnie to nie interesuje :)

Gość gość
a po ci aż trzech

Gość gość
Jeśli nie interesują Cię opinię, to po co zakładasz temat? Chcesz się wygadać? Forum to nie konfesjonał.

Gość gość
Wystarczy że dowie się jeden z nich, a po całym Twoim otoczeniu rozejdzie się że jesteś dajką. Ta łatka zostanie na całe życie.

Gość gość
a może oni mają już dawno twe namiary na swych komórkach , być może ktoś cię zdradził

Gość gość
ty masz 3 a ja mam 22 lata, jestem dziewicą, nigdy się nie całowałam a o zainteresowaniu faceta mogę tylko pomarzyć.... choć niewiem od czego to zależy bo napewno nie od urody. No chyba ze od wrodzonej symmasti ( jeśli wiesz co to ) ...

Gość gość
gość z 8:24 Wytłumaczę Ci od czego to zależy- od tego, że się szanujesz, a tamta jest łatwa, faceci to wyczuli i lepią się do niej. Mam taką sąsiadkę, co jest strasznie brzydka z twarzy, a co chwilę ma innego chłopaka, nieraz 2 na raz do niej chodziło.. ciekawe, czy ma to związek z tym, co o niej mówią, że d******py na lewo i prawo.. a dziewczyny porządne są niedostępne, niełatwo je zdobyć, więc ci, którym zależy tylko na seksie, idą do tamtych. Ale nie martw się- jesteś porządna, to spotkasz dobrego i porządnego faceta, który będzie Cię szanował i prawdziwie kochał

Gość gość
nie ma dzis porzadnych kobiet

Gość gośćmam2
no właśnie ciężko o takiego który dobrze wie jaki być powinien,gra w gierki,stara się podkopać zaufanie,wzbudzić zazdrość,lubi poranić,nie chce szczerości i dobroci,wtedy co robię? zabezpieczam się innym bo spodziewam się zranień,tylko jak ktoś jest dobry dla mnie może liczyć na moje oddanie ,nie wierzę już w miłość i szczęście ,zniszczyliście mnie

Gość gośćmam2
i nie chrzańcie że spotkam dobrego i kochającego,kochającego to tak ale macie porąbane w głowach i nie wiecie jaki powinien być facet,dlatego bujajcie się ,szukałam 30 lat ,i zawsze rozczarowanie waszym zachowaniem,więc teraz będę robić co chcę i jak chcę,nie warto oddawać siebie w całości komuś kto nie dba o to co piękne

Gość gość
Ja juz trzeci rok mam stale trzech jak jeden mi sie znudzi to zapoznaje nowego i na pierwszym spotkaniu sprawdzam jakiego ma duzego , jak mnie dobrze przerznie to zostaje i wpada w grafik i tak dalej leci

Gość gość
bo Ty prymitywna suucza jesteś ja mogę mieć niejednego ale stawiam na środek nie ciało,i nie ma że mi się znudzi,tylko rozczarowanie stwarza komplikacje

Gość gość
Po przeczytaniu nazwy tematu myślałem że 3 chłopaków w jednej chwili

Gość gość
Tylko trzech wielbicieli na raz?! Ja mialam 9-ciu, ale z zadnym z nich nie spalam.