Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takazakochana199

Moj facet "nie moze" znaleźć pracy.

Polecane posty

Gość Takazakochana199

Mam 19 lat i 22letniego faceta. Mieszka z matka, ktora jest chora i nie moze pracować. On miewał sporadycznie dorywcze prace, jednak od ponad pol roku nie ma nic. Nawet sie nie kształci dalej. Chciałabym zeby sie usamodzielnił. Ja mając szkole potrafie sobie znaleźć prace, wlasnie pracuje na cały okres wakacji. Chciałabym z nim gdzies wyjechać chociażby na pare dni bo jego meczy juz miasto. Tylko za co?! Jak przemówić mu do rozsądku, jak moge go zmusić albo zmobilizować do pracy? Mam tego dosc, gdzie byśmy nie wyszli zawsze musze mu pożyczać. Prosze pomóżcie.

Gość gość
Najprościej będzie jak zmienisz chłopaka bo ten Kiepski jest.

Gość gość
Jak juz teraz mu się nie chce pracować to co będzie później. Znajdź innego a nie takiego lesera

Gość Takazakochana199
Tyle ze nie chce miec innego. Nie zależy mi na kasie. Jest cudowny. Mimo to przeszkadza mi to ze nic nie robi. Chce do niego jakos dotrzeć a nie go zmieniać na inny model. Takim komentarzom podziękuje :)

Gość gość
Ani go nie zmusisz ani nie zmobilizujesz, skoro nie udało ci się to do tej pory. Masz faceta lenia i albo zmieniasz albo męczysz się dalej. Twój wybór.

Gość gość
Moze jest leniem... jeżeli chodzi o pracę.

Gość gość
Uzbieram coś dla nas na pewno gdzieś pojedziemy :-) w połowie sierpnia. Nie uzbieram wcześniej a trzeba trochę mieć żeby mile spędzić czas ;-)

Gość gość
Nie chcesz innego bo jestes pasztetem i zaden cie nie zechce BUEHEHEHEEEEEEEEEEEEEE :D:D

Gość Takazakochana199
Aha, no spoko "gościu" nie wiem o co chodzi ale git :) A tak powaznie ma ktos jakis pomysł zamiast tylko pisac jaki on jest beznadziejny chociaż wcale tak nie jest :) prosiłam o pomysły. Pracował wczesniej. On jest taki ze szybko sie zniechęca. Jak go mobilizować?

Gość Takazakochana199
Tak jestem pasztetem. Szkoda ze pracuje jako hostessa i promotorka, faceci sie za mna oglądają. Chyba nie wiesz co to jest miłość kolego/koleżanko.

Gość gość
Prosze bardzo, bedziesz zasuwac na tego lesera cale zycie.,najpierw na niego pozniej na dzieci :D powodzenia :D

Gość gość
moze ma problem ze znalezieniem pracy? tak bywa,moze mu pomóż ją znaleźć? podsuń jakieś oferty,doradź jak napisać cv,wspieraj...nie kazdy potrafi sobie znalezc prace sam,to bywa trudne. Jest duza konkurencja no i wiesz...moze jest zagubiony,nie wie co robić ale młody jest to ma jeszcze czas wiele zmienić.

Gość gość
Jest prawiczkiem