Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanie jak ja za Tobą tęsknie

Polecane posty

Gość gość
Po czym tak tesknisz. Byłbym innym człowiekiem gdyby nieee te wasze wpisy. Teraz mam ochotę wam oddać. czemu się nie wezmiecie za Oświęcim???? Co z K***Y SYNY macie mało odwagi. Gdybym miał jakieś moce Palilbym was żywcem jak w tej gazecie z shell. Wszystkie rządy na świecie. A izrael przestał by istnieć

Gość gość
A ja mam ochotę dać w pysk, każdemu kto tu kogokolwiek obraża, nie podpisując się pod własnymi słowami. Potem cierpią niewinni ludzie i zostają ofiarami agresji z powodu postów innych osób. Ale z drugiej strony, nie powinno być nikogo żal, bo w dobie telefonów komórkowych każdy ma szansę się kontaktować osobiście i wszystkie takie sprawy powyjaśniać. Jeżeli tego nie robi, to znaczy to, że nie ma woli, czyli mu/jej wcale tak bardzo nie zależy. Nie ma sensu dorabiać zbędnej teorii do braku chęci. Kto chce, znajdzie sposób. Kto nie chce, znajdzie powód.

Gość gość
Daj namiar, tez sprawdze czy taka idealna

Gość gość
Gosc 19.09 Swieta prawda i tyle w temacie. Jesli autora kobieta zostawila,to wiedziala co robi:)

Gość gość
gość dziś Wiem, widze to x gdzie widzisz ?

Gość gość
hehehe dobry facio ,pisze z goscia zeby tamta nie widziala ze wzdycha do innej ,zwykla c***a nie facet :O