Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile lat wyglądać i ile macie w rzeczywistosci

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 20 a wyglądam na 50, codziennie ostro baluję za kasę z 500 plus :) Mam już 4 dzieci, wszystkie w rodzinach zastępczych, i jestem w cionży z kolejnym :)

Gość gość
20 dają mi 25 to chyba przez mój makijaż i czarne farbowane wlosy

Gość gość
Fakt, czarne włosy okropnie postarzają. jak bylam młoda i głupia, też farbowałam się na hebanową czerń, bo chciałam wygladać jak z wenezuelskiej telenoweli;) Po 30ce zmieniłam kolor na brąz, bo ten czarny strasznie mnie postarzał. Teraz mam 36 lat i wyglądam na ok 32-33. Zawsze wyglądałam ciut młodziej, niż miałam, ale żeby mnie brali za 18kę, to juz przegięcie, i w takie bajki jakie tu niektóre wypisują, nie uwierzę;)

Gość gość
Mam 21 ale wyglądam jak dziecko. Jak się pomaluje to wyglądam idiotycznie, jak wymalowana gimnazjalistka :(. To wcale nie jest fajnie bo nie jestem traktowana poważnie. Wolałabym wyglądać na swój wiek albo chociaż te 18-19 lat.

Gość gość
No witam mnie też ludzie mówią że młodziej wyglądam. Bo jak moją córkę 6 latkę odprowadzałam do szkoły to w drzwiach dostałam opieprz od dyrektorki czemu nasza matka NIE UPRZEDZIŁA ŻE BLIŹNIACZKI DO SZKOŁY PRZYJDĄ !

Gość gość
Mam 22, wyglądam na 26, bo lubię się ubierać jak stara baba i kłaść dużo szpachli na twarz. Prawie zawsze chodzę na czarno, a jak jest lato to noszę te słynne pielgrzymkowe sandały ortopedyczne, ale nie chodzę w nich na pielgrzymki, tylko do miasta.

Gość milusia783
Jak ważyłam 120kg 168cm to dawali mi 25 lat mimo iż miałam 20;/ to było straszne, miałam ciemne włosy krótkie wyglądałam okropnie;/ ale odkąd schudłam do 72kg dzięki suplementowi http://szczupla-kobieta.pl ludzie dają mi 19-20 mimo iż mam 23 lata;) fajne uczucie;)

Gość gość
Ja mam 30 a daja mi 20 max.Ostatnio w sklepie kobieta nie chciała sprzedac mi alkoholu,mówiac: niepełnoletnim nie sprzedajemy :D Od razu sie zrobiłam czerwona jak burak,pokazałam dowód i babce zrobiło sie łyso.Zaczeła przepraszac i mówic,ze nie wierzy,ze w takim wieku tak młodo wygladam.I wiem,zaraz bedzie krytyka,ze mi sie wydaje,ze wygladam duzo młodziej,otóż nie.Ja wygladam o wiele,wiele młodziej.Ani jednej zmarszczki,bardzo dbam o siebie,mam jasne włosy,niebieskie duze oczy,pełne usta,mały nosek.Podrywaja mnie sami nastoletni chłopcy,jak poznaje kogos w wieku 30 i wiecej,to nikt nie wierzy ile mam lat,czesto słysze: spadaj gówniaro,szukam kogos w swoim wieku :D

Gość gość
Uwielbiam te opowiesci na kafe jak.to przy zakupiw alkoholu panie w sklepie prosza 30 latkeo dowód :) prawda taka ze zadna 30 latka nie wyglada jak niepełnoletnia panienka.

Gość gość
'Treraz mam 36 i wyglądam na 32 - 33' - faktycznie, TRZY lata różnicy w dorosłym wieku, jest tak bardzo widoczne... Rozumiem, że chciałaś być skromna, ale bez jaj :D Po prostu wygladasz na swój wiek i tyle.

Gość gość
Nie wierzą, że mam 43. Dają 37.

Gość gość
11:49 I bardzo fajnie! A frustratkami piszącymi "prawdę" się nie przejmuj :)

Gość gość
Ja mam 32,wygladam na 20-22 i tez mnie proszą o dowód,i pierniczenie: ze kobieta 30 letnia nie wyglada na 20 hahaha,sory nie znacie mnie.Ja sie nie starzeje.Jak mi przykro.Zawsze zarywaja do mnie nastolatki,starsi i w moim wieku nie zwracaja na mnie uwagi,biora mnie za dziecko.U kazdego znas proces starzenia przebiega inaczej,mamy inne geny,warunki zycia itp.Przyjaznie sie tez z osobami w wieku 20 lat,po prostu z rówiesnikami nie mam nic wspolnego.

Gość gość
Ja mam 27 i tez prawie zawsze prosza mnie o dowód kiedy biorę alkohol :) przyzwyczaiłam juz się... Jestem drobna i mam mlode rysy twarzy. Nikt mi nie daje tyle lat ile mam naprawde.

Gość gość
mam rowne 40 , trudno mi samej ocenic na ile wygladam , napewno nie na 20 :) :) mam do siebie duzy dystans i w sumie nie zastanawiam sie na ile wygladam , nigdy nie pytalam sie nikogo - hej na ile ja wygladam ?ale chyba nie jest ze mna zle , jestem szczupla , staram sie regularnie cwiczyc , duzo jezdze na rowerze , chodze do kosmetyczki na jakies maseczki jak mi czas od czasu do czasu pozwala , wlosy mam dlugie ciemny blad zawsze zwiazane w kucyk wiec tak troche nietypowo jak "staruszke 40 letnia" wygladam , ostatnio podslyszlam od znajomych corki jak u niej byli ze ma -zajebista stara :)

Gość gość
Jako kosmetyczka wiem, ze nie ma czegos takiego 30.latka wyglada jak nastolatka. Wystarczy spojrzec na dlonie i szyje:)

Gość gość
tak zgadzam sie , twarz mozna na sile podrasowac ale dlonie i szyja zdradzaja wiek

Gość gośćlaluna
Wygladam na35,a mam42

Gość gość
W mojej pracy zawsze sprawdzam dowody osobiste żeby potwierdzić tożsamość i spisać dane. Bardzo rzadko zdarza się, że kobieta wygląda młodziej. Z reguły wyglądają o wiele starzej. Raz miałam przypadek, że kobiecina wyglądała na dobre 40 lat a okazało się, że to rocznik 90 czyli w sumie jeszcze młoda p***a. A tu co wpis to wszystkie wyglądają na 10 czy 15 lat mniej. Ach ten internet. Tu nasze życie może wyglądać tak pięknie i wspaniale.

Gość gość
Odezwaly sie zazdrosne pierniki. Ja akurat chciałabym wyglądać na swój wiek, mam 30 na karku a do tej pory prosza mnie o dowód w monopolowym...

Gość gość
mieć 30 lat i wyglądać na 20 to żadna filozofia; co innego mieć 50 a wyglądać na 25 ;) wróćcie tutaj jak będziecie mieć 50 i wtedy napiszcie czy proszą was dowód, puste idiotki :) poza tym to chyba jakiś program w psychice, gdzie nie wejdę na jakie forum to wszystkie 30 latki wyglądają na 17 lat :D a przynajmniej tak o sobie myślą. Jesteście juz po prostu NUDNE

Gość gość
Juz przestancie z tymi dowodami w monopolowym bo.smieszne jestescie :) ja mam 34 i nie wyglądam na tyle aleeeee nikt nie pomyli mnie z 17 latka .

Gość gość
A zdajecie sobie sprawę, że jak w monopolowym proszą was o dowód to nie znaczy, że to wy wyglądacie na mniej niż 18 mając 30 tylko teraz to te młode siksy postarzają się do tego stopnia, że proszenie o dowód idzie hurtem przy każdej klientce, która na oko wygląda na mniej niż 30. Utrata koncesji na alkohol w monopolu to strzał w kolano.

Gość gość
No wlasnie chcialam napisac ze w monopolowym nie prosza o dowod bo 35 latka wyglada na 17 (HAHA) tylko chodzi o cos innego.

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że w necie są zdjęcia ludzi co nie wyglądają na swoje lata. Na przykład Dziarski Dziadek, ma 93 lata chyba a wygląda na 70, uprawia sport, ćwiczy. Inny przykład to taki Murzyn ale nie pamiętam jak się nazywa, i on od 22 roku życia je same warzywa i owoce surowe, i w wieku 60 lat wygląda na 35-40, są jego zdjęcie w necie, ma ciało jak młody mężczyzna. Kolejny przykład to jakiś jogin, który ćwiczy jogę i też się specjalnie odżywia, ma 90 lat, wygląda na 60. Ale to są wyjątki.

Gość gość
no tylko, że co innego jak 90 latek wygląda na 70 (w co akurat jestem w stanie uwierzyć) a co innego 30 latka wyglądająca na 17 (w to już nie wierzę, pomijając oczywiście jakieś rzadkie schorzenia)

Gość gość
dużo zależy od diety; na surowej diecie proces starzenia bardzo spowalnia; a jak do tego dochodzą ćwiczenia jogi to jeszcze lepiej.

Gość gość
Ja mam 33 a wiele osob w nowej pracy mysleli ze jestem dopiero po studiach. Moim zdaniem wygladam jednak na swoj wiek

Gość gość
Jeśli te osoby "czytali", jak piszesz, to pewnie "myśleli", że po podstawówce :P

Gość gość
Mam koleżankę, która jest niziutka 149 cm. Jako dziecko miała przyjmować hormon wzrostu ale jej matka niezbyt się tym przejmowała więc tylko tyle urosła. Jest szczuplutka, ma malutkie piersi i do tego okrągłą twarz i łagodne rysy. Jak założy szorty i t-shirt to wygląda jak uczennica gimnazjum. Ma 27 lat. Ale to wina zaburzeń hormonalnych a nie genów czy innych pierdół.