Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem ch...wa?

Polecane posty

Gość gość

a ja mam tak, że chyba nie umiałabym z kimś innym żyć. Na razie doceniam to, że nie mam żadnych zobowiązań, że nic nie muszę - i budzi to moje obawy zarazem. Ileż można masturbować się na kamerce? Myślałam sobie, że jak założę fb to on do mnie zagada i jakoś to szybciej pójdzie.. a tu zaprosił mnie do znajomych i z tego co widzę to wchodzi na 5 minut i wychodzi. On był taką ostatnią deską ratunku, co to niby można by z nim coś zdziałać. Jednak widzę, że jestem na tyle c*****a, że do mnie się nie zagaduje. Jedynie kolega, który był w więzieniu, ale to się nie liczy, bo do innej koleżanki też podbijał, ale ona zero odzewu. Nienawidzę swojej twarzy, swoich dużych piersi i kształtnego tyłka. Nic dobrego jeszcze z tego nie wynikło i pewnie do końca życia zostanę starą panną, bez kota, ale z obwisłym biustem. Jak to właściwie jest, że większość panienek dostaje urodę ot tak? ech, zawsze mnie to zasmucało. I co tu robić?

Gość gość
Wulgarna, prymitywna, prostacka, to wniosek bo przeczytaniu samego tematu. Treści tych bzdur nie czytam.

Gość gość
dziękuję:* po obejrzeniu okładki w ogóle coś czytasz?

Gość gość
pozdrawiam cie pyszczuniu :D

Gość gość
Okładka nie ma nic do rzeczy. Widać kim jesteś i nie muszę Cię dalej czytać. Do widzenia, z patologicznymi nie rozmawiam.

Gość gość
czy jestem ch...wa? x Tak

Gość gość
kochani jesteście:)

Gość gość
jestes harrytatywna