Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum i nie tylko... komu pomogli cd.

Polecane posty

Alessa 37 lat :( młodszy od mojego męża.. sama jestem ciekawa czy to był jakiś wypadek czy co się stało

Gość smutasek85
Karolcia...dopiero w sierpniu mam, a Ty umowilas się już na 2 prenatalne?

Allessa.. tak jak pisałam, że biore nadal luteine i utrogestan. Moja gin odstawiła mi wcześniej utrogestan i zaczęłam mieć brązowe plamienia tak jak karolcia miała. Po tym plamieniu kazała mi wròcić do utrogestanu.

Gość gość
Dziewczyny u mnie wszystko dobrze dzieciaczki są juz równe pięknie rosną żadnych krwiakow nie ma jestem w 7 tc i mi też dr P odstawia fragmin mam wziąść ostatnie opakowanie nie rozumiem dlaczego tak wcześnie no ale niby wszystko jest b dobrze.Pozdrawiam MaBo

Gość gość
A estrofemem i encorton kiedy odstawialyscie? Ja mam brać jeszcze tydzień po 1 tab estrofemem i koniec encorton kazała jeszcze zostawić na 2 tyg. MaBo

Gość malamii89
dziewczyny jak to zmarl!! masakra co za tragedia...ja wlasnie siedze i czekam na wizyte dr papugi....nie doczekalam sie jego wizyty:( szook

Dziewczyny co za tragedia z dr... Nie mogę w to uwierzyć... :-( MaBo cieszę się bardzo, że Dzieciaczki pięknie rosną :-)

Co za straszna wiadomość - dr Gryga był wspaniałym lekarzem :( Gość badanie NK to immunofenotyp, Provita już w lipcu nie robi- można zapisać się od sierpnia, aby było kompletne robią je razem z morgologia, co do Krakowa to dr Gryga wspominal o klinice , ale nie zapamietalam w jakiej - chyba immonologiczna

Gość gość
Jakto zmarł jestem w szoku :((( Na każdego maila zawsze odpisał poradził taki superr lekarz :(( MADZIA

Gość gość
MaBo ja odstawialam fragmin w 9 tc. Estrofem jakos 7 tc i encorton 8 tc. Karolcia i Aneta a Wy bierzecie fragmin albo acard albo clexane? Allessa

Ja jeszcze nie czuję, jestem w 14 tygodniu chyba muszę jeszcze poczekać :) A ty w któym tygodniu poczułaś pierwsze ruchy. Dzwoniłam do Gyn żeby się umówić na 2 badanie prenatalne ale jeszcze za wcześnie na koniec sierpnia niemają grafiku do dr Rozmus MaBo to super że wszystko ok :) faktycznie szybko ten fragmin odstawiasz ja brałam do 12 tygodnia Pozdrawiam gorąco ;)

W internecie jest nekrolog, osierocił córkę i syna. Straszne, jakie życie jest kruche

Hej dziewczyny... A myslalyscie juz czy będziecie robic III badanie prenatalne ? Ono jest nie refundowane .kosztuje wszędzie 220 zl plus 3/4 D jakies 90 zl...

Gość gość
Tylko córkę miał żony chyba nie bo nie pisze w nekrologu...ale co się stało :(( Zmarł a dopoero na fb dodawał post 1.7 o haszimoto..może jakiś wypadek...Małami byłaś tan wiesz ci się stało :( Madzia

Gość gość
Podobno to było nagle zdarzenie..:( Madzia

Nie wyobrażalna tragedia.... Byłam dziś u swojej dr i mamy jeden pęcherzyk ciążowy :) Jestem już spokojniejsza.

Gość gość
Dziękuję dziewczyny! Rubin to super trzymam kciuki! To straszne no niestety życie jest kruche pozdrawiam MaBo

Gość malamii89
z tego co slyszalam to podobno wypadek tak pacjentki gadaly... ja juz po wizycie dr P mila wszystko sie wypytala dala skierowanie na 5 badan w tym mutacje MTHFR ale opoznienie straszne 2 godz czekalismy na wizyte.. linka Ty na kiedy sie umowilas?

Allessa.. fragmin 2500 biore cały czas i pytałam ostatnio mojej gin-jak długo jeszcze? To mówiła,że jeszcze..jeszcze..

Straszna tragedia :(..wlasnie do mnie dzwonili i wizytę mam dopiero na 25.08 ; ( masakra jakaś ..:/ nie podejde chyba tak jak chciałam; (...