Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CosmoNauta

Polki w związkach z afrykańczykami, biały kobiety na świecie się z was śmieją

Polecane posty

Gość MamWielkiegoChujcidotego
Spytaj się mojej dziewczyny. Gra wstępna musi być dłuuuuuuuga by się zrobiło dostatecznie mokro, a potem dopiero mogę wsadzać bo inaczej ona się skarży, że boli. Swoją drogą jesteś masakryczną hipokrytką - pierw mówisz że marzysz o murzynie i póżniej wyzywasz moją matkę od czarnych bo jest włoszką. Ty masz coś nierówno pod sufitem.

O k****. No to w tym mnie zaskoczyłeś. Wreszcie facet, który wie o co biega. Kobiety narzekają, że nuży ich naprawianie błędów poprzedniej co do za krótkiej gry wstępnej. Człowieku, dalej nie ogarniasz? To jest prowo konto, jrpdl xD

Gość gotmegood
(facepalm)

Gość gość
W Warszawie Polaki z ciapatymi i murzynami to widok codzienny, a dzieci mulatki to widzę codziennie. Dzisiaj patrzyłem się na wycieczkę szkolną, czarna i żółtek oboje śniada twarz, a obok prawdziwi Polacy czyli blondynki i blondyni. Niestety ta dwójka kolorowych ma pewni polskie obywatelstwo, Polska z każdym dniem idzie na dno.

Gość gość
Zgadzam się, że polska biała rasa jest najpiękniejsza, ale niestety bydło żółto-czarno-ciapate zalewa nasz kraj, jest ich w krótkim czasie już 180 tys. jak będziemy nadal na to pozwalać będzie tak samo źle jak w Niemczech i Francji.

Gość gość
w tym tempie za dziesięć lat będziemy mieli Sajgon w Warszawie, czyli pełno ciapatych i czarnych w dodatku niesłychanie agresywnych, zresztą już teraz są agresywni.

Gość gość
Nie ma co ukrywać, że to pasztety skończone lecą na murzynów i ciapatych, często po trzydziestce lub czterdziestce to krótko mówiąc desperatki!

To pół Prawdy. Polska nigdy nie była krajem kolonialnym, murzyny były w nim długo rzadko widywane... Stąd taki murzyn może imponować ludziom prostym chłopskiego pochodzenia, albo po prostu biednym, jako element egzotyki... Ale zauważyłem, i cieszy mnie to, że kobiety które są dla mnie atrakcyjne z murzynami się nie zadają, tylko takie tanie, tlenione pasztety z biednych środowisk...

Gość gość
to prawda, tlenione pasztety :D

Gość gość
W Warszawie czarni, śniadzi i inni mają wiele białych łatwych kobiet codziennie ich widać!

Gość gość
mieszkam za granica juz oj 19 lat i co nieco obserwuje mimochodem, po 20o4 roku na zjezdzalo sie polek do sprzatania i na zmywak od groma (a nie mieszkam w UK tam to musi byc masakra) dziewczyny ze wsi i malych miasteczek zachlysnely sie duzym miastem i..... kolorowymi chlopakami , taka wiejska mentalnosc , one czuja sie przez to inne, lepsze, bardiej swiatowe i nowoczesne no i tolerancyjne a kolorowi chlopcy czaruja oj czaruja Jolki z polskiej wsi pechowiec.gif a biedne dziewudzki zaslepione nie widza ze sa to zwykli lenie , siedzacy na socjalu palacy trawe , nie potrafiacy sie czesto nawet podpisac albo zwykli drobni kryminalisci ktorzy mysla ze sa (jo jo raper gangsta) albo dzikusy potrzebujace papierka i bardzo czesto taki makumba sie zmywa jak dochodzi do niefortunnego zaplodnienia panny . jest spory procent czarnoskorych obywateli ktorzy zyja uczciwie pracuja i zazwyczaj to bardzo sympatyczni ludzie tylko ze oni nie wiaza sie z polskimi sprzataczkami , oni maja swoje rodziny swoje dzieci ktore chodza do szkoly i tak jak wiekszosc nas bialych tak i oni paruja sie raczej miedzy soba ktos pisal ze 30 lat temu to bylo tak a siak 30 lat temu nie bylo murzunskiej patoli a jak komus udalo sie przyjechac do europy to raczej na studia albo na kontrakt z pracy a teraz dziczy sie najechalo tyle ze strach i to oni podrywaja polki a nie porzadnie wyksztalceni obywatele ktorzy sami chociaz tez czarnoskorzy nie sa z tego faktu zadowoleni