Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do porodu trzeba się rozebrać do naga?

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, że tak, że nie... I nie wiem... Po co im oglądać za przeproszeniem cycki? Moja koleżanka mówiła, że położna "starszej daty" kazała jej rozebrać się do naga :( a u was jak było? Można rodzić w koszulce, jakimś topie czy nawet w staniku? A do cesarki jak jest?

Gość gość
ja miałam na sobie stanik i koszulę nocną a raczej taka tunikę w której spałam w szpitalu, nie działo się szybko wszystko także jak coś to miałam czas żeby zdjąć ale nikt nie prosił także cieszyłam się bo nie chciałabym leżeć goła jak nie wiem co :D i tak wystarczająco dużo pokazałam :D

Gość gość
Do cesarki dają szpitalną koszulę.

Gość gość
U nas można w staniku i koszuli czy koszulce no czym tam chcesz.jak musisz leżeć i czesc na parte to jeszcze nakrywają cie kocykiem.Ale mam znajomą,która rodziła w tym samym szpitalu nago bo tak chciała.

Gość gość
Ja rodziłam w koszuli nocnej i staniku.

Gość gość
Nie wiem po co stanik do porodu, ok. W koszulki, luźnej jak najbardziej można rodzić.

Gość gość
Ja mam spakowana koszule do porodu, stanik też chcę mieć. Nie ze względu na wstyd tylko wygodę, bo mam duży biust i mi przeszkadza, pocę się pod nimi strasznie jak sobie tak wiszą