Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziękuje Bogu za to, że jestem atrakcyjną kobietą

Polecane posty

Gość gość

Jak idę ulicą faceci nie przechodzą obok mnie obojętnie, zawsze puszczą oczko, uśmiechną się, zaniemówią... To cudowne uczucie. Gdzieś w różnych miejscach bardziej towarzyskich zagadują, wypytują czym się zajmuje, interesuję itp. Nawet Ci zajęci jak idą z żonami "lochami" to się uśmiechają do mnie... Życie jest wspaniałe.

Gość gość
Uroda szybko przemija, a jeśli to jedyne, co masz, to szybko się rozczarujesz

Gość gość
Wykorzystuj to dziewczyno bez skrupułów.

Gość gość
z żonami lochami,aleś ty prymitywna ,ładne opakowanie a w środku bagno,do tego jesteś niedowartościowana,ja mam zainteresowanie od nastolatki i nie robi to na mnie żadnego wrażenia a ty piejesz jak kuraaa żałosne

Gość gość
Facetów obchodzi tylko opakowanie locho

Gość gość
Też mam to szczęście:) jak bym była brzydka i gruba to bała bym się tego napiętnowania, szczucia na grubasów, na pewno by mi psycha siadła, zamknęła bym się w domu i nie miała kontaktu ze światem. A tak mogę cieszyć się życiem, nosić fajne ciuchy, zwracać uwagę facetów:)

Gość gość
Gdzieś w różnych miejscach bardziej towarzyskich x To miejsca mogą być towarzyskie? :P Analfabecja :P

Gość gość
Analfabecji na pierwszy rzut oka nie widać...za to urodą się przykuwa uwagę. Analfabetka ma dużo większe szanse na faceta/facetów niż mądra dziewczyna z nadwagą, ze o otyłości nie wspomne