Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 25

Polecane posty

otulona_snem dziś zreszta mowie,dyskusja z toba Shatyn,nie ma zadnego sensu poczytaj sobie co ma wpisane w dowodzie ES i jak Niemcy traktuja miejsce jej urodzenia x x To nie ma znaczenia bo to nie na temat.:D Ale mowa była o ziemiach polskich które Hitler uważał za niemieckie. Gdańsk nie był polski. Piszesz nie na temat.

Gość gość
Ja prdl, widzę, że gadka z Otuloną to jak z Baranem o PKB:D:D:D

gość dziś Ja prdl, widzę, że gadka z Otuloną to jak z Baranem o PKB x x Nie... Ona po prostu usiłuje bronić Myrevina po tym jak strzelił następną głupotę świadcząca o tym, że nie ma wiedzy.:D

Nie potrzebuję sojuszników bo to co piszę ma solidne podstawy w realu. A to co pisze Myrevin... Sama wiesz...:D

Myrevin dziś A to co pisze Shatyn... już wszyscy wiedzą. x x Oczywiście, ze wiedzą i dlatego tak ich to denerwuje, że potrafię wyrazić swoje zdanie i je uzasadnić. W dodatku jeszcze to co piszę jest zgodne z rzeczywistością...

A Myrevin... x Myrevin wczoraj No właśnie doucz się Historii co w 1939 roku Hitler w Polsce uważał za Niemieckie ziemie. x Bruno Shatyn wczoraj Które ziemie uważał za niemieckie? x Myrevin wczoraj 1.Zgoda na aneksję Wolnego Miasta Gdańsk do III Rzeszy.Ktore to uwazal za niemieckie miasto. x x :D:D:D

A otulona... x 19:05 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem shatyn z calym szacunkiem nikt nie przezyje zawalu,przezywaja ludzie tzw stan"przedzawalowy" p mam w rodzinie pielegniarke i lekarza i jak slysza "zawal" ze ktos przezyl to jest tylko smiech x x :D:D:D

:D Jak na razie otulona, nie udało ci się zlapać mnie na braku wiedzy. W przeciwieństwie do mnie, bo ja ciebie i Myrevina złapałem na tym wielokrotnie. A więc nie zaklinaj rzeczywistości i nie usiłuj manipulowac....:O

otulona_snem dziś napisalam,ci dlaczego tak traktuje sie tzw"zawal",w czasach komunizmu i do teraz wrecz do kazda achykardie traktowano jako"zawal".. x x W zacytowanym twoim poście nie ma mowy o tym co kiedys brano za zawał.... Ale musze cię zmartwic. Zawał powoduje określone skutki, które były wykrywane za komuny. A więc... Piszesz bzdury otulona.

Dwie podstawowe rzeczy to zapis EKG który pokazuje zawał i "wyrzut" enzymów do krwi, który następuje TYLKO w wypadku zawału serca. Nie masz o tym zielonego pojęcia i nie wiem po co brniesz we własne głupoty....:O

mowie twoje poglady na temat tego islamskiego bydla,bardzo dobre,jak sie zaczyna gadka polityczna i wchodzi Halicki z PO,jakbys sie z rozumem zamienil,nawet lewicowych pogladow nie masz,ty chyba sam nie wiesz kim jestes,bez urazy x x Ale ja o Halickim nic nie pisałem. Napisałem o komentarzy Myrevina do tego co powiedział Halicki. Nie manipuluj...

otulona_snem dziś ale ja nie mam zamiaru,ciebie Shatyn na niczym"lapac",sprawia mi przyjemnosc zajrzenia tutaj i wymienienia sie pogladami na dana sprawe,syuacje geopolityczna,naszego lub innego kraju,od poczatku jak tu przyszefdles chciales cos udowodnic,tylko "komu" x x Komu? Osobom takim jak ty czy Myrevin opowiadających bzdury, że opowiadają bzdury. :D

otulona_snem dziś ale do czego ta"wymiana zdan" ma sluzyc? po co to potrzebne? bezsensowna sytuacja,napisalam ci co mysle i zdania nie zmienie,ty tez nie i zostanmy przy tym x x Nie. Ty nie pisałaś o tym co myślisz ale np twierdziłas, że zawał nie jest zawałem.

idz na kolacje bo juz chyba pora x x Dzięki za rade ale moja żona urządza w tej chwili nowe mieszkanie i kolacja będzie jak wróci.

Gość gość
Żona shatyna to go chyba w dupie ma, taki stary rupieć :D

Otulona... x "wedlug Tesli,o ile masz w ogole pojecie o kims takim w co watpie ,bo nawet jednego filmu o nim nie obejrzales" x x I juz wiadomo skad otulona czerpie wiedzę. Z filmów. Bo jak widać, jeśli się nie widziało filmu z Teslą to się nie wie kto to był....:O To naprawdę żałosne, otulona...

Gość gość
A ty skąd czerpiesz wiedzę bo przecież nie z solidnego wykształcenia :D

Gość gość
Stary rupieć bez wykształcenia :D Wszyscy mają go w dupie nawet żona :D

otulona_snem dziś Shatyn ja nie mam zadnej wiedzy,jestem glupia osoba,czytanie ksiazek moze da ci"zalazek",ale nic wiecej i ja jestem tego swiadoma oo uwazam siebie,za glupia osobe,ktora malo jeszcze widziala i szkoda,ze wiecej nie zobaczy,czytam,ale i tak czytanie,nie zastapi osobistego doswiadczenia,a to co mi "doswiadczenie" innych krajow dalo,w ktorych zylam,staram sie tutaj rozpowszechnic x x Wiem.

Gość gość
"wedlug Tesli,o ile masz w ogole pojecie o kims takim w co watpie ,bo nawet jednego filmu o nim nie obejrzales.." Mam dużo wiary w to, że pisząc powyższe byłaś zwyczajnie pijana, bo inaczej to gimnazjalna kompromitacja jak nic:o

Gość gość
W takim układzie do połowy ubiegłego wieku, a nawet i później, nikt się na niczym nie znał. Przecież nie mogli oglądać filmów?

Gość gość
Ale podobała mi się twój post Otulona o tym, jak to ludzie wypowiadają się o Afryce i muslimach. Myślę, że mogłabyś ciekawie podyskutować z Balonem Pancernym:D

Gość Myrevin
Cały Shatyn... :classic_cool: On wie lepiej wszystko od wszystkich. :D On wie lepiej co ktoś powiedział niż ten ktoś sam. :classic_cool: On zawsze zrobi z rozmówcy idiotę ponieważ nikt nie ma takiej wiedzy jak ON. :classic_cool: No przecież jeszcze nikt taki tutaj się nie znalazł, który by potrafił uzasadnić ( wg shatyne) że coś więcej niż on. No chyba że shatyne to sprostuje i z kieszeni donosiciela odpowiedni zapis wyciągnie i zacytuje. :classic_cool: Szkoda tylko że "ON" chyba sam siebie w ogóle nie czyta. :D

Przesadzasz Myrevin. Nie wiem wszystkiego lepiej od wszystkich. Ale wiem dużo i potrafię odwołac się do tej wiedzy i moje wypowiedzi poprzeć faktami, cytatami, itp, itd. Nie robie z rozmówcy idioty chyba, ze sam "sie o to prosi" pisząc dyrdymały np takie jak ty. I nie wiem lepiej co ktoś powiedział ale za to wiem co ktoś napisał...:D

Gość gość
o proszę żona dziadzi urządza nowe mieszkanie a po powrocie do starego mieszkania robi dziadzi kolację a dziadzia w tym czasie przed komputerem na babskim czacie "walczy z kaczkami" :D 🖐️