Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostalam tani pierscionek zareczynowy za tys zl

Polecane posty

Gość gość
To sobie go szkol i gub pierscionki, flejtuchu. A nie obgaduj "milosc swojego zycia" na forum.

Gość gość
14'47,akurat tematy urodzinowe i gwiazdkowe i swiąteczne to jedna wielka ściema i prowo i jest co kilka dni wklejane dla jaj(dziś tez,aktualnie).Jak więc mozna jarać sie projektami kafe ?!

Gość gość
Zadowalaj siebie jedna z druga drogimi upominkami a potem oczekuj lub ządaj od kogos innego. Jak można nie rozróżnic prowo o dezie,ktory pojawia się jak tematy bożonarodzeniowe co 2-3 dni ?hmm. I prawić 9.stron o pierścionku? sorry,gubisz,nie oczekuj diamentów. Miałam kiedys 'dziesiątkę"i nigdy mi sie nie zsunął.

Gość gość
To ma być symbol miłości, a nie bogactwa. Ciesz się z zaręczyn i nie smuć z pieprzonej ceny...

Gość gość
to ze mialas 10 i sie tobie nie zsunal to nie znaczy, ze autorka ma taki sam palecjak ty!

Gość gość
"Ojeeej, pierscionek zlatuje mi z palca. Hmm moze powinnam go zmniejszyc u jubilera? Albo nie nosic byle gdzie? A po chuj, przeciez ktos mi kupi nowy. Hi hi hi, po co mam sie takimi p*****lami przejmowac, mam takie szczuple palce, po co mam myslec? Zgubiłam lancuszek? No co? Byl cienki, zdarza sie. 800zl kosztowal? Kochanie przeciez sie o niego nie prosilam. A w ogole to duzo zarabiasz" I tyle w temacie.

Gość gość
sie ciesz że w ryja nie dostałaś

Gość gość
Jedz więcej soli, to Ci palce spuchną i przestaniesz gubić pierścionki.

Gość gość
powyzsze posty pisza osoby, ktore robia prezenty lub maja pierscionki na poziomie kinder niespodzianki.

Gość gość
Jak on śmiał taką taniochę wybrać.

Gość gość
Juz przestancie podbijac topik.

Gość gość
gość wczoraj Juz przestancie podbijac topik. xxx A Ty po co podbijasz?

Gość gość
Ja juz 5 lat czekam na oswiadczyny i nic :(

Gość gość
Dostalam pierscionek z cykoria, gdy przechodzilam w centrum handlowym zobaczylam taki sam na wystawie. Cena nie urywa tylka.

Gość gość
Warzywo masz jako oczko? Cykoria !!!!!!!!!!!! Tym wpisem tez tylka nie urywa haha.

Gość gość
18'44,czekaj dalej to cie starosc zastanie.....

Gość gość
nie kazdy lapie faceta na bachory jak ty!!!

Gość gość
A kto tu o ciazy pisze?! 5 lat bez decyzji to chyba jasna sytuacja,ze trzeba brac nogi za pas i tyle.Lub czekac dalej na NIC..Macie wybory..

Jako wspaniały prezent proponuję śliczny naszyjnik w złotym kolorze w kształcie serca. Dodatkowo, do serduszka przyczepiona jest piękna różowa różyczka. Produkt ten jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam.

Gość gość
ja właśnie czekam, najprawdopodobniej oświadczy mi się podczas naszych wakacji ... też trochę boję się cyrkonii :P

Gość gość
No coz, gdybym miala taka mozliwosc to sprawdzilabym cene pierscionka z ciekawisci przy czym niewazne czy byloby to 150 czy 3 000zl, cieszylabym sie rownie mocno.

Gość ewa ewaaaa
Mówcie co chcecie, ale jeżeli facet zarabia nieźle, a kupuje tani pierścionek to po prostu was nie szanuje.

Gość gość
Trochę w tym prawdy. Ja dostałam pierścionek z diamentem, sporo kosztował i szczerze mówiąc uważam że jest to stosowne na taką okazję.

Gość gość
No to nie byl taki tani ja bym sie cieszyla z pierscionka nawet za 200 zl oby mi sie podobal nie wazna cena.

Gość gość
Ja zarabiam sporo i mąż też ale na zaręczyny chciałam tani pierścionek. Mam taki za 1000zl właśnie. Nosiłam go 6 msc przed ślubem i ze dwa po ślubie bo potem ciaza i pchnięcie palców, a po ciąży juz go nie znalazłam. Także dobrze wyszło ;)

Gość gość
Na zaręczyny cyrkonie... Hmmm.... Brylanty są na taką okazję... I nie wierzę że byście się cieszyły z pierścionka za 200zl... Cena bluzki...

Gość gośćlaura
Bylo zwiazac sie z arystokrata,ja nie jestem materialistka,to ja zdobie pierscionek zareczynowy,nie odwrotnie,wiec mysle,ze szczescie nie zalezy od ceny pierscionka

Gość gość
Ale to nie o to chodzi że ty zdobisz pierścionek. Mój narzeczony zarabiał niewiele ale naprawdę odkładał na ten pierścionek, to taki wyraz szacunku. Biżuteria zaręczynowa w cenie no nie wiem pary butów... Nie bardzo to rozumiem

Gość Ana345
Ja swój pierścionek zareczynowy dostałam 14 lat temu też kosztował ok.1000 zł Al mnie się podobał. Skromny i elegancki. Obrączki robione były na zamówienie. Moja kosztowała 2,5 tys. Zarówno pierścionek jak i obrączka są z białego złota, bo takie lubię:)

Gość gośćlaura
Mozna ladny kupic za tysiaka,pozatym mogl,wplacic te tysiac,gdyby brakowalo kasy na taki troche drozszy mozna kupic na raty,migliscie obgadac ten temat,ja naprawde nic nie mam przeciwko tobie,wiem co to znaczy,ze chcesz byc szczęśliwa,pewna ze twoj facet ponad wszystko cie kocha,ja jestem taka,ze nie przywiazuje wagi do rzeczy,jestem szczesliwa,kiedy dostaje swoje ulubione kwiaty,a pierscionek zareczynowy dostałam naprawde tani,bez jakichś drogich kamieni,zloty,ale skromny,rozumiem cie,byc moze na rocznice dostaniesz cos ladniejszego,jesli lubisz biżuterię,czasem cos tanszego jest piekniejsze i wyglada na droższe,pozory myla,nie mow za ile ci narzeczony kupił pierścionek,to nie wypada