Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOJNA czy jest realne zagrożenie?

Polecane posty

Gość gość
najgorsze jest to ze teraz nie dosc ze z zachodu wrog - ciapaki to jeszcze trzeba pamietac o tym, ze ze wschodu nigdy nic dobrego nie przyszlo...normalnie jak w jakichs kleszczach. Dobrze ze polska jest dosc jednolita narodowosciowo, wierze, a raczej chce wierzyc w to, ze w tym nasza sila

Gość gość
Ukraińcy są bardzo niebezpieczni to prawda. Pamiętam jak dziadkowie (ze wschodu byli) opowiadali że byli gorsi od Niemców. Ludzie strasznie się ich bali.

Gość gość
Smiejcie się, ale czy nie słyszeliście o prepersach? Ludziach którzy przygotowują się na wypadek wojny i to bardzo profesjonalnie. Wpiszcie sobie w Google.

Gość gość
moja babcia do dzisiaj wspomina horror urzadzany przez upa....a miala wtedy zaledwie 4 lata, do dzisiaj pamieta jak uciekala z rodzicami i chowali sie w jakims stawie....niestety jej tato zginal, mamie i dzieciom (w tym mojej babci) udalo sie uciec bez szwanku, nie liczac traumy psychicznej wywolanej tymi wydarzeniami..

Gość gośćśćć
jak ktoś ma mocne nerwy to niech przeczyta sobie 150 sposobów upa na mordowanie Polaków. Normalnemu człowiekowi większość tych sposobów nawet do głowy by nie przyszła, a dla nich to było na porządku dziennym :o ukraińcy to nie ludzie :o

Gość gość
najgorsze jest to, ze obecni mlodzi nie doswiadczyli wojny, a opowiesci starych o jej okrucienstwie sa dla nich niczym. Codziennie bombarduje sie dzieciaki brutalnymi scenami w TV i necie, wiec jakos ludzie oswoili sie z widokiem latajacych flakow. A potem przyjdzie wojna, zobacza flaki na zywo i nie beda mogli po prostu kliknac czerwonego krzyzyka zeby wyjsc z "gry". Obudzimy sie wszyscy z reka w nocniku, zobaczycie

Gość gość
20:41 nic dodać nic ująć....

Gość gość
Powinniśmy mieć większy dostęp do broni to prawda. Ci co mają szkola się na strzelnicach i tworzą obronę terytorialna cywilną.

Gość gość
ja widze po swoim synu, ze do niego nie dociera okrucienstwo wojny. Wie, co sie dzialo, ma 20 lat, wie ze mlodsi od niego walczyli i gineli jak muchy, ale do wzystkiego podchodzi tak naiwnie. Nie ma co sie mu dziwic w sumie....ja jeszcze jestem z pokolenia wychowaego przez ludzi, ktorzy wojny doswiadczyli na wlasnej skorze, widzialam cierpienie wypisane na twarzy mojej babci i mamy, gdy wspominaly dziadka i te koszmarne czasy. Moj syn z kolei wszystkim wie ode mnie, ze szkoly, filmow, ale widac ze nie jest w stanie sobie wyobrazic tego, ze czlowiek nieustannie walczy o zycie. Boje sie ze tacy jak on pogina jako pierwsi...

Gość gość
w duzym miescie sie nie przezyje a ja nie mam rodziny na wsi ani znajomych ktorzy by mnie "przechowali" wiec zdechne, trzeba bylo miec pecha sie urodzic w takim momencie ehh i tyle...gdybym tak sie urodzila 50 lat wczesniej :(((

Gość gość
Jestem świeżo po lekturze, podaję link. To są przepowiednie jasnowidzów żyjących w różnych czasach. Natknęłam się na to przypadkowo, nie wiem co to za tv gloria nigdy nie oglądałam. Ten link ktoś podał w filkmiku na yt. Kurcze sceptycznie podchodzę do tego, ale jak się to czyta, to pokrywają się one w dużej mierze ze sobą. Dużo czytania ale może warto... Przeczytajcie to: https://gloria.tv/article/gtihrdqqiAVB4wRdeTjGVX1dh

Gość gość
Czytam ten temat i sama zaczęłam się bać :o

Gość gość
Proszę, przeczytajcie te przepowiednie i napiszcie co sądzicie o tym. Kurcze... od wczoraj jakoś nie umiem o tym przestać myśleć.

Gość gość
no własnie po to jest ten temat żeby się nie bać, tylko starać przygotować na to, co nieuniknione.

Gość gość
Każdy powinien o tym rzeczowo pomyśleć. Na prawdę dziwię się, ze odgórnie nas nie szkolą w jakiś sposób zeby w razie niebezpieczeństwa wiedzieć co robić? Powinno się o tym mówić, bo to nie są żarty. Chyba kazdy widzi co się dzieje na świecie!

Gość gość
To mi przypomina wulkan - przed wybuchem lekkie trzęsienia, syczenie, trzaski, może jakieś popioły, ale w końcu wszystko wybuchnie i dopiero będzie płacz :o

Gość urethane
Ludzie nie zajmujcie sie jakimiś głupimi przepowiedniami. Chcecie przetrwać, to myślcie logicznie. Lepiej rozejrzyjcie się wokól siebie, poszukajcie miejsc które w razie W będą mogły posłużyć za schronienie. Przygotujcie kilka wariantów dróg do ewakuacji. Wszystkiego nie można przewidzieć, ale takie podstawowe rzeczy można przygotować.

Gość gość
no ale nie uważasz, że to może być wskazówka?

Gość gość
nie trzeba byc jasnowidzem by przewidziec ze bedzie wojna wszystko na to wskazuje głupota ludzka niedługo siegnie zenitu odzucenie boga i inne grzechy spowoduje wojne muzułmanie boja sie tylko polaków bo tylko oni wierza tak powiedziała kobieta ktura rozmawiała z muzułmanami https://www.youtube.com/watch?v=Hq6QMar6cu4

Gość gość
ten film był wpuszczony do sieci 6 lat temu exodus muzułmanski zaczoł sie rok temu

Gość gość
jak przestaniecie wypisywac tu glupoty, od zaraz, to jeszcze ten swiat moze nie jest stracony...

Gość gość
Posłanka Nowoczesnej: Zagrożeniem nie są terroryści, ale ONR

Gość gość
a konkretnie co masz na myśli pisząc głupoty?

Gość gość
lewactwo masowym sprowadzaniem ciapciaków do europy zafundowało nam wojnę w niedługim czasie